Omdömen

2.2
Baserat på 12 omdömen och 100 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
5 sep 2023

Katastrofal upplevelse

Skolan har en katastrofalt dålig ledning där styrelsen håller varandra om ryggen istället för att åtgärda problemen. Styrelsen granskar heller inte rektorn, så det finns ingen huvudman att vända sig till när rektorn brister i sitt omdöme.

Det finns inga resurser eller kunskap att hantera elever med andra behov, utan de tillåts förstöra skolgången för övriga elever. Mängder av personal och resurser är inte utbildade för det de jobbar som. Man får inte veta vilka som är utbildade eller inte, alls ska hållas dolt.

När föräldrar reagerar så fryses de ut samt behandlas nedlåtande. Det sker ingen öppen dialog om händelser, för att människor inte ska börja prata med varandra i skolan. När föräldrar börjar ifrågasätta så får de inte längre kallelser eller allmänna mail som skickas ut till andra i skolan.

Miljön är direkt sjuklig både för personal och elever, där våld pågår dagligen. Tillräckliga åtgärder sätts aldrig in, utan elever behöver hållas hemma för att inte misshandlas. Inga eller väldigt få incidensrapporter upprättas. Elevers upplevelser förminskas.

En i sanning katastrofal upplevelse, där både rektor och styrelse borde avgå.
Annat
27 aug 2023

Ett gott mot säkerheten för elever när våldsam elev får härja.

Tillåter man att en pojke kan få psykiskt och fysiskt misshandla elever utan att säkerställa att de utsatta får lugn och ro är det allt annat än ok. Detta har pågått länge och är inget nytt ärende. Lärare och rektor är indirekt deltagande i denna pojkes hot mot de andra eleverna. Katastrof-dåligt skött. Ni skämmer ut Waldorfs varumärke också. Eftersom pedagoger brukar vara bra inom Waldorf. Gör om gör rätt.
Elev
7 jul 2022

SK IT SKOLA

allting är dåligt..... inte äns maten är bra
Föredetta elev
28 jun 2022

Dålig skola

Flesta lärare gör inget på lektioner och säger inte vad man ska göra på arbeten, vissa lärare har ej respekt och ingen arbetsro då dom har bara regler över telefon eller om du har på något på huvudet men inte om någon som inte går i klassen springer in och stör. Samt att många lärare ljuger om extremt viktiga saker. Dålig skola
Elev
23 mar 2022

f.u.c.k waldorf

dålig skola å dålig undervisning
Elev
23 mar 2022

Inte en bra skola.

Väldigt stökig skola, riktigt dåliga lärare och väldigt dåligt hygieniskt.
Elev
23 mar 2022

dålig

dålig skola o dåliga lärare hatar verkligen!!!!!!!
Föredetta elev
27 feb 2022

Konstiga

Konstiga elever och lärare. Fokuserar inte på utbildning, bara på deras märkliga pedagogik
Förälder / Vårdnadshavare
9 aug 2021

Kunde vara mycket bättre.

Lite konstigt att man inte klarar av en stökig klass utan att maila föräldrar och ropa efter hjälp. Ett fåtal stökiga elever tillåts störa 3/4 av klassen och förstöra arbetsro för alla, inkl lärare. En trevlig skola med en dålig ledning. Verkar vara mer en grupp för inbördes beundran. Verkar vara att mycket går på rutin och gamla vanor. Ändå känns det bra att ta eleven dit, för ett nytt läsår.
Elev
27 jul 2021

Annorlunda skola men inte dålig

Jadu, är man lite special så lär man passa bra.
Elev
31 jan 2020

Östersunds waldorfskola

Bra arbetsro och miljö, men konstiga regler o annat konstigt.
Elev
30 nov 2019

Helt okej.

Den är bra för det mesta men de borde ta bättre handbok eleverna med svårigheter inte låta dem störa resten av barnen som försöker lära sig

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen