Omdömen

3.3
Baserat på 22 omdömen och 184 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år
Redan prenumerant? Logga in
Föredetta elev
31 maj 2023

Mer mat

Mycket trevliga lärare och man kommer bra överens över dom. Dåliga är att de som har lunch sist får ingen mat pga att allt är utplocka. Idag fick jag endast en portion som inte ens var stor, när jag skulle hämta en till portion var allt utplockad och dom vägrar fylla på. Det är händer varje gång. Barn ska inte behöva gå hungriga i skolan!!!
Elev
1 maj 2023

Börja inte här

Sjukt dålig. Lärarna suger ( dock finns det några lärare säg är sjukt bra som exempelvis Larsan) Rektorn ser man typ aldrig. Matten är delvis okej men en gång fick vi broccoli soppa med döda löss i.
Elev
24 mar 2023

Ostmacka

Bra ostmacka i cafeterian :)
Elev
24 mar 2023

Bra skola men..

Bra skola för icke religiösa personer, alla mina vänner blev gay efter en vecka och det var konstigt. Hjälp mig
Elev
22 mar 2023

Bra skola dålig mat

Skolan är bra men maten är hemsk chicken nuggets är blöta, det är mer ost än broccoli i broccoli soppan, lingon sylten är bara råa lingon och nästan all mat är bara en stor sörja. Många elever är också väldigt otrevliga men jag tycket att personalen gör ett bra jobb på att försöka stoppa mobbing.
Elev
21 mar 2023

Bra skola

jätte bra skola men skulle inte rekomendera för religösa personer, lärarna tvingar barnen att kolla på gay filmer där tjejer kysser varandra inte porr men känns ändå fel.
Förälder / Vårdnadshavare
15 dec 2022

Super

väldigt bra skola, bra lärare och omgivning. känns inte väldigt trygg med eleverna, mobbning annars är de toppen!’ rekommenderas
Elev
31 maj 2022

skollla

den här skolan är en certifierad som gående-w
Annat
19 maj 2022

Rekommenderar !

Jätte trevliga lärare
Elev
19 maj 2022

Jätte bra skola ESSA

Jätte bra skola rekommenderar jätte mycket
Annat
19 okt 2021

ANSÖK ALDRIG TILL ÖSTRAGRUNDSKOLAN JAG VANNAR DIG

Hatar den skolan den är smutsig det finns mobbningar i den här skolan jag rekommenderar börja inte i den här skolan börja på Hammarbyskolan södra jag älskar den skolan man har bra mat dom har bra mat i den skolan jag går i den skolan jag går nu i 7:an jag har gåt i den skolan sen förskoleklass på högstadiet för man spela biljard man kan spela pingis man har rast efter varje lektion och till och med en kiosk där man kan köpa en glass för 5kr en Festis för 5kr en toast för 7kr nudel soppa för 10 kr och ett packet tuggummi för 15kr och för en penna och sudd 2 kr se vilken är bättre östragrundskola eller Hammarbyskolan södra jag skulle välja Hammarbyskolan södra ansök inte till östragrundskoaln ansök till Hammarbyskolan södra till era barn jag lover det ni ni kommer att älska Hammarbyskolan södra jag lovar.
Föredetta elev
9 sep 2021

Bästa skolan utan tvekan

Bästa skolan jag har gått på. Kommer verkligen minnas den här högstadie tiden.
Föredetta elev
28 jul 2021

Super bra skola! 💕

Jag tycke skolan var bra. Mycket bra och snälla lärare. Jag har dyslexi och upplever att jag fick den hjälp jag behövde. Jag kände mig trygg. Maten var jättegod. Tyckte dock att det inte hände så mycket på skolan. Inga utflykter osv. Var det gäller arbetsron så hade jag tur, hamnade i en lugn och bra klass så hade inget problem med arbetsro. De andra klasserna var betydligt mycket stökigare. Men sammanfattningsvis. En bra skola med bra lärare, bra mat och där man får den hjälp man behöver ( det fick iaf jag)
Föredetta elev
28 jul 2021

Östra i mitt hjärta

Bra gemenskap på skolan. Man får vara sig själv. Skolans lärare hjälper än att lyckas. Skolan planerar roliga aktiviteter.
Förälder / Vårdnadshavare
19 mar 2021

Katastrofal mobbning skola.

Mobbning förekommer öppet och skolan är medveten om detta men rektorn och ledningen verkar inte bry sig överhuvud taget. Vissa elever behöver konstant övervakning av lärare för att gå säkra och inte bli attackerade av dessa mobbare. Mobbarna går fria och elever blir hemma på grund av detta. Pinsamt dåligt av ledningen.
Personal
26 jan 2021

rädd varje dag

Varje dag var man rädd för bränder och skjutningar. eleverna var aggressiva och elaka. papperskorgar brända och inget direkt ingripande av vissa lärare. Inte en toppen skola skulle man säga.
Personal
26 jan 2021

rädd varje dag

läskig skola. Brända papperskorgar och aggressiva elever. Man var rädd att bli skjuten eller något värre under skoldagarna. Maten är okej dock.
Föredetta elev
9 nov 2020

Bytte så fort jag kunde

Vi var en grupp med 70 elever under matte lektionerna med absolut ingen distans nu under Corona tiderna. Maten var äcklig och det fanns knappt någon sallad att välja från och dessutom kändes skolan helt instängd för att det knappt fanns några fönster vid hallen med skåp och trappor.
Föredetta elev
17 feb 2020

Bra lärare, hemsk mat

Gick i skolan förut så måste säga att vissa lärare är fantastiska medans andra inte är lika bra. Men jag måste säga att skolmaten är sämst bland annat är kycklingen antingen rå eller är den så torr att det känns som kartong
Elev
19 dec 2019

Sämst

Sämsta skolan. Lärarna e för hårda med betygen och tro aldrig att du kommer få lugn o ro i denhär skolan, alla skriker hela tiden och vissa lärare bryr sig inte ens om sitt ämne.
Elev
4 okt 2019

Toppenskola!

:) mycket bra skola trevlig och bra miljö
Elev
4 okt 2019

Toppenskola!

Gillade denna skola mycket!

Betyg från omdömen

Resultat från omdömen. Varje fråga graderas från 0-100 där över 60 är bra. Detta jämförs till höger med riksgenomsnittet.
*Betyg
Skolan
Nationellt
Aktiviteter
59
57
Skolinformation
67
59
Utbildning & Lärande
68
57
Skolmaten
66
55
Inomhusmiljö
68
58
Utomhusmiljö
69
59
Säkerhet & Trygghet
62
58
Personal & Lärare
80
61
*Baserat på omdömen från användare på SchoolParrot

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen

Kontakt

Använd formuläret för att kontakta direkt