Omdömen

2.9
Baserat på 11 omdömen och 84 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
23 apr 2024

Samhäll

OLYMPIASKOLAN

Skolan är för det mesta bra, lärarna är engagerade i elevernas lärande och utveckling men även väldigt förstående och hjälpsamma!
Vi har en trygg skolmiljö, både inomhus och utomhus!
Den enda nackdelen jag ser med skolan är att kvaliten på maten har försämrats något sedan ISH och tych börjat äta med oss!

Välj Olympia, du kommer inte ångra dig!
Mvh en förstaårs elev på samhällsprogrammet
Elev
19 nov 2022

Olympiaskolan

Sen 2021 har skolan försämrats något enormt, biträdande rektor och rektor tar inte eleverna på allvar och gör inget för att hjälpa förutom tomma ord. Skolan bestämde sig för att anställa sämre lärare med behörighet i fler kurser för att spara in pengar även om de betyder att de påverkar eleverna negativt.
Föredetta elev
10 jun 2022

Anonym

inte så bra skola

Inte så bra skola

Sva lärare behandlar alla olika, väldigt tragiskt och tråkigt. Man blir ledsen över det. Hoppas det komma nya bättre lärare.

Problemet är lärare som inte undervisar bra, inte elever. Elever är bra.
Gör nåt!!!!!!
Elev
25 dec 2021

Na1

Omdöme

Jag orkar inte skriva men man kan se vad jag tycker nedan.
Elev
30 nov 2021

Samhäll beteende

Besviken

Klassen funkade inte det pågick även mycket rasism och homofobi eleverna var elaka
Elev
3 jan 2021

Underbar skola!

Skolan uppfyllde alla mina förväntningar, allt ifrån lärare till skolmaten är bra. Underbara människor och lärarna är engagerade i deras ämnen. En mycket bra gemenskap i klasserna, men även mellan olika linjer. Skolan var det bästa jag kunde välja och jag får en utbildning som utmanar mig till mitt bästa jag, men även så att jag kan utveckla min kompetens. Kan starkt rekommendera!
Elev
14 dec 2020

Skitdålig mat.

Det kan stå tacos och nuggets på menyn men istället får vi morotsnuggets och kattmat till tacosen. Allt är gjort på soya och när vi ska få ris får vi matvete istället. Inte okej. Man kan inte tvinga en köttätare att äta vegetariskt för jag menar tvingar vi vegetarianerna att äta kött eller?
Föredetta elev
25 nov 2020

Sådär

Lärarna är inte bra. Skolmaten är sjukt vidrig då skolan kör mestadels på vegetariskt och har nästan aldrig något riktigt kött förutom kyckling ibland. Lärare och personal på skolan glömmer saker. Rektorn är helt okej och där finns vissa få lärare som är underbara men de är beroende på vilket program du väljer oxå. Schemat är ganska hyfsat då du oftast slutar tidigt 2 gånger i veckan och förmodligen får en sov morgon. Väljer du beteende så går de mestadels bara pryda människor och 90% bara tjejer i klassen. Skol kiosken verkar skit bra men de är skit dyrt och jag rekommenderar att om du börjar på Olympia så gå till Nicolais cafeteria istället för deras kyckling baguetter för 25kr är svin goda och dom har mycket bättre grejer i sin kiosk som nudlar, pizza bullar, Mac n cheese, starbucks kaffe osv osv. Tack och hej
Annat
27 nov 2019

Skolan är skit bra

Jag tycker Olympia skolan verkar va em väldigt bra skola jag går inte på den själv men min bror går där och jag har hört så mycket bra om den skolan och jag tycker om personer som gått ut 9:an ska söka till Olympia skolan för det är inte bara en bra skola dem har bra lärare bra elever och deras kickoffs är jätte roliga ansök nu!!
Elev
4 okt 2019

Gammal och modern

En gammal skola som ändå känns modern
Elev
21 sep 2019

Halvt om halvt

Finner inget förtroende till lärare. Toppen rektor som är öppen och tar till sig elevers tankar och är mycket hjälpsam. Skolmaten suger sju av tio gånger och kuratorer inte vad sekretess och tystnadsplikt är.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen