Omdömen

2.5
Baserat på 6 omdömen och 28 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
30 jan 2023

Välj en annan skola!

Mycket dålig planering i den här skolan. Schemat för kursen kommer ca 1 vecka innan självaste kursen börjar, finns inget utrymme till framförhållning alls, så det är svårt att jobba extra eller planera sin julledighet och dylikt . Sedan är det andra saker som upplevs oproffesionellt och som ger noll skolkänsla. Finns tex ingen skrivare för att skriva ut sina arbeten eller hemuppgifter. Tentan kommer tätt inpå sista genomgången av ämnet, alltså ingen tid för att plugga ordentligt. Många opedagogiska lärare p g a att de ej har en pedagogisk bakgrund. De bara tutar och kör. Finns inga grupprum att sitta i heller. En typisk skoldag är från kl 9:00-17:00 mycket svårt att få in så mycket information då det är långa dagar med föreläsning i ett o samma ämne, de trycker in så mkt som möjligt för att slippa betala lärarna för en extra dag i veckan. Slutar upp med att 50% av alla elever har gått hem för dagen efter kl 15:30. En annan anmärkning är att det ej finns möjlighet att komma in till skolan de dagar man inte har lektion då klassrummet är uppbokat till andra. Om du har möjlighet så sök till en annan skola.
Föredetta elev
6 jul 2021

Inköp och offentlig upphandling

Oseriös!!

Oseriös!! Ta någon annan YH-skola! Mycket slarv och oseriösa lärare. För att inte tala om ****************** (gick i Göteborg), ljuger och vet inte vad de pratar om. Inget bra att säga alls om One Academy. Bortkastad tid.
Föredetta elev
27 mar 2021

Inköpsanalytiker

Fantastiskt kompetenta lärare. Skulle önskat mer lärar timmar. Men är på det hela
väldigt nöjd.
Föredetta elev
25 feb 2021

Undersköterska

Känns oseriöst

Mycket slarv från skolan
Föredetta elev
15 jul 2020

Så nöjd!

Har precis tagit examen och är överlag så nöjd och tacksam för den här tiden. Det har öppnat en helt ny väg in i arbetslivet för mig och jag fick anställning redan innan avslutad utbildning, tack One Academy!
Birgitta Johansson
Elev
27 maj 2020

Oseriös!

Rena skojeriet!

Oseriösa!

Varning!

Finns så många andra seriösa yh utbildningar - ta någon av dom!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen