Omdömen

3.0
Baserat på 2 omdömen och 18 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
22 apr 2022

Utmärkt skola

Skolan är helt fantastisk, bra mat och bra lärare. Väldigt fina lokaler, som är trevliga att vistas i.
Förälder / Vårdnadshavare
9 okt 2021

Inte en skola för alla

Detta är ingen riktig waldorfskola, det är en samling fritänkare som hittat sitt eget universum och samtidigt leker skola. En skola som har sina egna lagar och regler. Man anpassar inte efter barnen, barnen ska anpassa sig till skolan. Annars ser de till att göra sig så omöjliga så man byter skola. Barn med särskilda behov hjälper man inte och man får föräldrarna att tro att barnen inte passar in och att man kräver orimliga saker av skolan. Föräldrarna når aldrig fram och byter istället skola, så är man av med det problemet. Jag har pratat med många föräldrar som beskriver samma sak. Man blir inte hörd och man orkar inte bråka. Barn med förmodad dyslexi skickas inte för utredning. Samma med Npf. Att inte kunna läsa i 4an är inget konstigt på den här skoan. Barn med dyslexi får inte hjälpmedel. Varje anpassning måste det bråkas om. Rektorerna har inte kompetens för sina arbetsuppgifter och hur skolan blir hänger på lärarens goda vilja och kompetens. Elevhälsan existerar inte i praktiken och folk har positioner som de inte har kompetens för. Sen är skolmiljön vacker och har man ett barn som inte kräver nåt extra över huvud taget kanske det fungerar mer tillfredsställande. Tempot är mycket lågt och om ditt barn redan kan läsa i förskoleklass så välj inte denna skola. Kan ditt barn inte läsa i 3an, förvänta dig inget extra stöd utan påtryckningar. Man lägger mycket tid på formteckning (ett sätt att träna handen inför att skriva samt skrivstil) men man lär inte barnen hur man skriver bokstäverna ordentligt. Det ska vara så konstnärligt med waldorf, men man får ännu i lågstadiet bara måla vått i vått och bara använda 3 färger. All kreativitet och personligt uttryck utöver det dödar man då det är fel uttryck. Det hade kunnat bli så bra om skolan fick en annan styrning. Svågerpolitiken lyser igenom lång väg och föräldrar som klagar blir obekväma och frys ut ur den mysiga gemenskapen.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen