Ostindiegatan 24 Förskola
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Kom igång

Omdömen

2.6
Baserat på 2 omdömen och 19 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
30 aug 2021
1.6

Avrådes starkt.

En riktigt dålig förskola. Pedagogerna är obildade (inte riktiga pedagoger) och det är en fruktansvärd företagskultur som råder där. Pedagogerna är otrevliga och ofta går det ut över barnen.
En förälder till ett annat barn berättade att en av "pedagogerna" hade slitigt i mitt barn och lyft upp honom i armen när han ville kissa. Omänskligt beteende.
Många av föräldrarna som hade barn här har nu bytt förskola. Det talar sitt tydliga språk. Individerna som arbetar här borde aldrig få arbete med barn.

Skräckdagis, lämna inte era barn här.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot
Förälder / Vårdnadshavare
1 nov 2020
1.0

Avråder denna förskola starkt.

hemsk förskola och jag råder ingen att lämna sitt barn här. Pedagogerna på denna förskola sa knappt hej till mig och mitt barn vid lämning. Mitt barn grät varje dag vid lämning och behövde därmed extra stöd men inte då heller kunde pedagogerna hjälpa till. Efter att jag och min sambo hämtat mitt barn så var hon ofta röd i rumpan när hon hade blöja och vi påpekade detta också. En dag när min dotter var sjuk och vi skulle hämta så tog det ca en timme för min sambo att ta sig till förskolan. Dottern stod då i hallen med ytterkläder på helt själv medan de andra barnen hade fruktstund. Jag ringde rektorn på förskolan och en mer oempatisk och oförstående människa får man leta efter så det blev till att ringa rektorns chef. Vi var även med i en utredning pga att dotterns pappa varit våldsam och behövde därmed gå på möten som även det nekades av pedagogerna där dom framför mitt barn säger att hon inte får vara där idag varpå min fyraåring frågar mig varför hon inte får vara på förskolan. Nu har vi äntligen bytt och min dotter älskar att vara på förskolan. Personalen är engagerade och pedagogiska.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Premium för användare

Lås upp unikt innehåll med Premium för användare! Läs alla omdömen och ta del av insiktsfull data samt mycket mer! Endast 49kr per månad, säg upp abonnemanget när du vill!

Fakta om skolan

 • Antal Barn
  50
 • Heltidstjänster personal
  10
 • Antal behöriga förskollärare
  3
 • Antal avdelningar
  3
 • Personaltäthet
  5.0

Om SchoolParrot

 • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
  Läs mer om SchoolParrot och företaget
 • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
  Läs vår policy för omdömen