Omdömen

2.3
Baserat på 2 omdömen och 11 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
30 aug 2021

Avrådes starkt.

En riktigt dålig förskola. Pedagogerna är obildade (inte riktiga pedagoger) och det är en fruktansvärd företagskultur som råder där. Pedagogerna är otrevliga och ofta går det ut över barnen.
En förälder till ett annat barn berättade att en av "pedagogerna" hade slitigt i mitt barn och lyft upp honom i armen när han ville kissa. Omänskligt beteende.
Många av föräldrarna som hade barn här har nu bytt förskola. Det talar sitt tydliga språk. Individerna som arbetar här borde aldrig få arbete med barn.

Skräckdagis, lämna inte era barn här.
Förälder / Vårdnadshavare
1 nov 2020

Avråder denna förskola starkt.

hemsk förskola och jag råder ingen att lämna sitt barn här. Pedagogerna på denna förskola sa knappt hej till mig och mitt barn vid lämning. Mitt barn grät varje dag vid lämning och behövde därmed extra stöd men inte då heller kunde pedagogerna hjälpa till. Efter att jag och min sambo hämtat mitt barn så var hon ofta röd i rumpan när hon hade blöja och vi påpekade detta också. En dag när min dotter var sjuk och vi skulle hämta så tog det ca en timme för min sambo att ta sig till förskolan. Dottern stod då i hallen med ytterkläder på helt själv medan de andra barnen hade fruktstund. Jag ringde rektorn på förskolan och en mer oempatisk och oförstående människa får man leta efter så det blev till att ringa rektorns chef. Vi var även med i en utredning pga att dotterns pappa varit våldsam och behövde därmed gå på möten som även det nekades av pedagogerna där dom framför mitt barn säger att hon inte får vara där idag varpå min fyraåring frågar mig varför hon inte får vara på förskolan. Nu har vi äntligen bytt och min dotter älskar att vara på förskolan. Personalen är engagerade och pedagogiska.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen