Omdömen

2.4
Baserat på 10 omdömen och 90 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
12 jun 2024

Ingen trygg skolmiljö

Två av mina barn gick i den skolan en av dem blev rånad och hotat av 2 andra elever med en riktigt pistol. Rektorn i skolan gjorde allt för att stoppa polis utredning och förminska händelsen maximalt och gav allt sin stöd till de som hade rånat och hotat mitt barn men mening att de var de riktiga offren. Mitt barn fick aldrig hjälp varken från kuratorn eller skolpsykologen och utvecklingen av hela historian blev bara värre. Vi lyckades flyta den yngsta därifrån men tyvärr den äldsta blev tvungen att konfrontera dem som hade rånad honom varje dag. I slut på 9:an han tog en paus från skolan trots det och mot alla odds han lyckades komma upp till 315 i meritvärde. Ta inte era barn dit. Det finns inga garantier för en trygg skolmiljö.
Elev
25 jan 2024

Måste ha rubrik

Dålig skola, äcklig mat och konstigt lärande.
Elev
7 maj 2023

Dåligt

Okej aktiviteter men skolmaten är kass och ofta finns det inte mat när man äter senare tider. På skolgården finns det typ inget man kan göra
Elev
2 maj 2023

Jag tycker inte skolan är så bra

Jag tycker inte att skolan är så bra. Lärarna är dåliga, lyssnar inte på elevernas åsikter och visar inte respekt till eleverna. Maten är dålig och är väldigt ofta slut. Toaletterna är väldigt smutsiga och det finns väldigt många toaletter som saknar spegel eller papper.
Förälder / Vårdnadshavare
3 feb 2023

Nöjd förälder

Jättebra skola som vi är nöjda med
Elev
19 jan 2023

Dålig skola

Det enda som är bra på den här skolan är en endaste lärare som faktiskt lär ut bra och bryr sig om vad sina elever får i betyg. Men annars så är alla lärare jätte dåliga på att lära ut och då är det jätte svårt att få bra betyg. Skolmaten är piss för det är fisk nästan varje dag och om man inte äter skolmaten får man köpa från kiosken som är öppen ibland på lunchen men ibland inte. Det uppstår slagsmål, mobbning och rasism och rektorn är piss och om man vill prata med henne ( vilket aldrig kommer hända för hon e upptagen hela tiden) så gör hon aldrig något åt saken. Vissa lärare säger en sak men gör en annan vilket kan vara förvirrande. Så jag rekommenderar inte den här skolan.
Elev
19 jan 2023

En vanlig men lite kritisk elev

Skolan är bra, men är lärarna, eleverna och skolmaten det? Absolut inte! Många lärare är långsinta, ofta irriterade och kan inte ta kritik. Jag förstår att läraryrket är mentalt krävande. Men samtidigt så vet jag lärare (L.W) som sköter detta bra. Om du som lärare vet att du stämmer in på det jag nyss skrev så är du kanske inte gjord för lärar jobbet. Jag får höra hela tiden "Eleverna får också bestämma." Men det blir lite svårt när de flesta lärare inte kan ta kritik och skiter fullständigt i vad man säger. Ja dom vet säkert bättre än vad jag gör. Men ändå.
Många lärare på skolan är också väldigt gammelmodiga. Liksom, vi lever i 2023, är inte läxor och bara sitta och skriva i böcker lite utdaderat.

Det finns elever som leker dråghandlare med snus på rasterna, och har varit mycket slagsmål pga det. Då är frågan HUR ser lärare inte detta, och om man gör, varför tar man inte upp det? Ganska säker på att det är en skyldighet som lärare.

Skolmaten fattar jag bara inte. Om man jobbar med att laga mat till elever, så är det kanske inte super smart att laga mat som man vet att kräsna personer inte äter, alltså de flesta elever. Här om dagen så klagade mattanterna på att dom behövde slänga 20 kg mat per klass. Det kanske inte är super konstigt då det som serverades såg ut som kattspya med bajs.

Om någon vettig lärare eller annan personal på skolan ser detta, snälla säg detta till rektor så något händer.
Elev
31 maj 2021

En arg elev

Jag har gått här i 3 år nu och tycker absolut dethör är den sämsta skolan jag nånsin har gått på. Jätte dåliga lärare som inte bryr sig om elever och inte kan göra nått med mobbning, man kan inte få någon extra hjälp, vissa lärare skriker på lektionerna så man blir rädd om klassen inte sköter sig. Rektorn är hemsk, om man vill prata med henne går det typ inte för att hon alltid har möten eller är på kaffe paus. Man kan verkligen inge få den hjälpen man behöver på denhör skolan. Maten är förskräcklig men det är det ju på de flesta skolorna. Det förekommer väldigt mycket rasism och det görs inte särskilt mycket åt det. Det är jätte svårt att få bra betyg här eftersom att lärarna vägrar hjälpa en även om man behöver extra hjälp. Idrott ute mitt i vintern i snön där läraren tvingar en att vara med även om man är ”kallt” klädd. Rekommenderar verkligen inte dendär skolan till någon och ångrar jätte mycket att jag inte bytte från början!
Elev
14 apr 2021

Palmbladskolan

Jag tycker skolan är helt ok! men inte skolmaten!
Elev
5 dec 2019

Skolan är bra. Mycket trevlig

Jag tycker skolan är bra men det kan vara lite slagsmål och så.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen