Omdömen

2.0
Baserat på 11 omdömen och 81 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Former Student
5 jul 2023

Ej denna skola

Mobbing rakt framför de s.k pedagogernas näsa och dem ignorerade allt. Även pedagoger som deltog i mobbning och kränkningar mot elever helt öppet och ogenerat
Former Student
6 aug 2021

Hemskt

Hemskt 😞 mobbning är helt normalt här. De flesta lärare bryr sig inte om eleverna . Helt falska miljön
Other
16 feb 2020

Ta tag i vad som ska göras !!!!!!!!!

Det där om kina thai eller taco buffé varje fredag, läsk till maten, airpods till macbook är helt falskt. Skolmaten är bara en röra där dem slängt i allt som finns kvar. Datorerna dem gett till oss laddar hela tiden. Det sker slagsmål hela tiden och då ser man inte en enda lärare i korridoren en del lärare är riktigt orättvisa och dem bedömer betygen ifrån hur man uppfört sig mot läraren vilket är mycket orättvist. Om det nu säljs så mycket droger varför gör lärarna inget!!!
Student
6 feb 2020

mhmmmm

Personen under mig som skrivit om airpods o grejer ljuger, Skolan hade inte ens gett dig en penna om du behövde de
Student
6 feb 2020

ÄLSKA PARKSKOLAN

Tycker skolan är väldigt bra och lärarna lär ut otroligt bra åt sina elever. Vissa lärare är håradare än andra men jag och mina kompisar tycker det är otroligt bra att det är så för ungdomarna ska bli bättre. MITT EGNA BARN tycker att skolan är jättebra och skulle vilja gå kvar där i flera år. Lyssna inte på alla andra kommentarer utan bara min kommentar <3 Skolmaten är som resturang mat då man får china, thai och tacos buffe varenda fredagar. Till det får man även välja vilket läsk med...om ert barn e rolig om vilket dator hen kommer få så får man macbook och airpods till det
Former Student
6 feb 2020

Rekomenderar inte

SKolan e väldigt dålig och har ingen koll på något. säljs knark men inget händer. finns ingen ordning, många av lärarna har inget koll på vad dom gör och förtjänar inte sina jobb. finns ingen ordning
Former Student
6 feb 2020

Kass skola

Skolan är mycket dålig och lärarna är väldigt oklara, vissa lärare har ingen aning om vad dom gör och tappar bort prov osv. Elever säljer knark men ingen gör något åt saken. Folk kan göra vad som helst men blir aldrig några konsekvenser. skolmaten e värdelös och finns ingen ordning någon stanns
Student
9 jan 2020

Nonono

Jag tycker att skolan är bra men det är ganska många som röker och det luktar mycket rök. Det säljs också snus/cigg på skolan och kanske till och med knark.
Student
18 dec 2019

Skolan är bra. Men flertal lärare är dåliga

Självaste skolan är bra. Men så finns ett flertal lärare på skolan som inte behandlar elever på ett bra sätt. Lärare som snackar skit om elever i t.e.x. skolans kaffiteria.
Student
18 dec 2019

Skolan är bra. Men flertal lärare är dåliga

Vissa lärare behandlar inte eleverna bra. T.e.x. snackar lärare skit om elever. Säger till andra elevers föräldrar om vilka ungdomar som inte är bra för skolan.
Former Student
23 okt 2019

Rekommenderar inte denna skola till någon

En skola där mobbning fick fortgå Och lärarna bara såg på och den mobbade tvingades byta skola istället för mobbaren. Knark langades i korridorerna Och alla visste det.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen