Omdömen

2.3
Baserat på 15 omdömen och 115 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
12 aug 2023

Introduktionsprogram

Ledsamt

Jag ska spendera mitt sista år nu på Partille gymnasium och jag har ångrat dem åren jag har gått där totalt. Lärarna hjälper inte en när det kommer till lektionerna, dem dömmer en på ens utseende om man mår dåligt t.ex. blir behandlad som ett barn eller en vuxen beroende på hur man är som person och dem bryr sig inte om åk 2 och 3 eleverna lika mycket som de nykommande. Skolan känns inte trygg om det skulle bli bråk eller om folk som inte har alla hästarna i stallet beter sig på ett dåligt sätt så man får gå runt med en klump i magen och vara orolig när man går i korridorerna.
Elev
17 aug 2022

Välja ej denna skolan

Sämsta skolan, äckligt mat, dåliga och rasista läraren och ingen lyssnar på dina klagomål.
Elev
28 apr 2022

Natur

VÄLJ INTE

Skolan är det vidrigaste och konstigaste jag någonsin varit med om. Vi som elever har inga rättigheter och lärarna tar inte hänsyn till våra behov och förutsättningar. Stolarna är obekväma, skolmaten är hemsk och lärarna är ute och cyklar i vildmarken! Välj inte skolan!!

Varma hälsningar
Nils naturare
Elev
28 apr 2022

Natur

KOM INTE HIT

Hemsk skola, man är inte välkommen här om man inte har blåa ögon och blond hår. OM du tykcer att dina 3 år i gymnasiet är viktiga kom inte till partille gynmnasium. Dessutom så kan man säga att lärare är orättvisa och bryr sig inte om eleverna det är därför man ser mindre och mindre elver på skolan varje år. Sanningen ska sägas ,det är för att jag bryr mig om eleverna jag rekommenderar inte att du ska välja det här skolan inte ens som sista val. Lycka till med dina studier.
MVH. Karl Andersson.
Elev
26 apr 2022

Natur

Partille gymnasium

Skolan har ingen som helst respekt för oss elever. De saknar grundläggande kunskaper om elevers behov och förutsättningar. Hyenor hade tackat nej till den skolmat som serveras. Lärarna ser ner på oss redan innan vi visat våra kunskaper. Skolan låter oss inte vara elever. Om du tänker på att välja skolan gör det inte, och om du är elev på skolan har jag bara ett ord att säga, FLY!

Naturare
Elev
22 mar 2022

Natur

Partille gymnasium

Skolan brister helt och hållet i undervisningen, det finns ingen tydlig struktur på lektionerna och lärarna är för det mesta inte sådär jättehjälpsamma. Skolan maten är hemsk, en hyena skulle tacka nej till maten! Skolan ligger nära Willys, så du kan passa på att bli rånad där.

Går natur
Elev
6 jun 2021

Natur

Partille gymnasium

Rekommenderar absolut inte skolan. Finns ingen variation på undervisningen, väldigt ensidigt och tråkigt. Lärarna favoritiserar elever väldigt mycket. Vissa lärare är öppna rasister och islamofober! Skolmaten är hemsk, inget ätbart och går alltid hungrig i skolan. Går åk 2 natur
Förälder / Vårdnadshavare
19 okt 2020

Önskar studiero

Åk 1 samhäll - stor klass, stökiga lektioner. Mindre god mat- ibland oätlig. Bra schema och fräscha lokaler
Elev
23 feb 2020

Rekommenderar inte skolan

Skolan är väldigt dåligt, tycker att skolan är tråkig och har brist på aktiviteter, maten är hemskt och mn behöver alltid gå och köpa nått själv. Lärarna favoriserar väldigt mycket och vissa kan vara på en elev väldigt mycket. Undervisningarna är väldigt tråkiga och man gfattar ingenting och när man väl gör det så behöver dem gå igenom det flera gånger. Dom är även väldigt långsamma
Elev
17 feb 2020

Jag skulle inte rekomendera skolan

Jag I samhäll och går ettan. Jag skulle Inte rejoinders skolan till någon för flera olika anledningen dock lärarna är bra för det mesta men det Finns vissa brister som aktiviter I drotten och aktiviter tex på rästerna. Stimulasen är när det gäller lektion we föutom idrotten och rasterna pga Finns inget att göra. Klassen väldigt grupperat. Skolan är bara tråkigt och jag tycker bör vara kul.
Elev
17 feb 2020

Jag skulle inte rekonmedera skolan

Jag skulle inte rekonmendera skolan eftersom de har många förbättringar att gör tex aktiviter och idrotten. Jag går I samhäll I ettan och gemenaamheten I klassen jätte däligt och det ganska grupperat. Tråkiga raster men de har jätte bra för det mesta
Elev
21 dec 2019

Skolan är ok men behöver göra många förbättringar

Jag skulle inte rekommendera skolan jag går själv i sämhälls programmet i ettan
Elev
22 okt 2019

Rekomederar starkt om du gillar mindre skolor

Definitivt en bra skola jag skulle rekomemdera! Började ettan för bara några månder sedan men kan redan säga att det finns många fina, engegerade lärare som ser dig som person och vill att du lyckas. Går musik så kan inte tala för andra linjer men det är vad jag upplever. En mindre skola vilket är bra om man behöver stöd eller närmre kontakt men också generellt bra för att känna sig trygg.
Elev
28 aug 2019

Brinner för det de lär ut.

Jag har gått i den skolan, och just nu så jobbar jag där med som VFU lärare¨. Lärarna i den skolan verkligen brinner för det de vill lära ut. Kanske inte många som håller med. Men det beror på vilket linje man läste. Alla lärare är olika. Om man verkligen bryr sig om skolan och visar intresse för ämnet, så lovar jag dig, att lärarna kommer lägga ner mycket tid på dig, för de ser att du har ambitionen för att lyckas. Som sagt, de brinner för att lära ut, och är väldigt entusiastiska i alla sina ämnen.
Elev
3 jun 2019

Skola närs till centrum med empatiska lärare

Skolan är fräsch, fin och rymlig. Sällva byggnaden ger jag topp betyg men matsalen och maten sjunker något. Det är liten skola vilket gör att eleverna och lärarna får en god kontakt.
Gamla Kronvägen 56/Laxfiskevägen 2, 43328, Partille
Susanne Krook
031-7921452

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen