Omdömen

2.1
Baserat på 17 omdömen och 153 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
6 nov 2023

Aldrig Pauliskolan

Kan inte kontrollera mobbingen och personalen har sin favorit barn / föräldrar
Elev
1 sep 2023

Anmäl

Skrämmande!

Idag frågade jag min son som går intresse klass om de lärt sig hur jorden skapades. Han säger att den skapades av gud, för det har han lärt sig på kristendomen under de åren han gått på skolan. Jag frågade om han hört talas om the big Bang eller om han lärt sig något annat om hur jorden skapades. Vart ifrån människorna kom ifrån osv..: han hade ingen aning för han har inte hört ett skit om detta! Enligt skolinspektionen skall det läras ut om darwins evolutionsteori. Detta verkar ju inte följas av denna skola. De hjärntvättar barnen med sina egna hållningar/tro vilket är rent av olagligt! Kommer anmäla till skolinspektionen. Fy fan! Skolan är mer som en sekt
Annat
29 mar 2023

Sakna klasskamrat

Min venninaja Tobias go der. På forra han behövde mera stod nu han saka få de på denne skolan. Behova me stoud för han hade bara ett ben. Inte rol. Hoppa den bettre. Han e litje sär så den komme bli perfektion till honom. Han behovs bara liten rullstorls för att formtytta sig och behöva hjälp att tugga matten som vi får.
Förälder / Vårdnadshavare
17 okt 2022

Anmäl!

För något år sen tog jag det bästa beslutet för min son, att flytta han ifrån pauli skolan. Kände mig då så ensam i situationen hur min son blev utsatt av ledningen där, att nu behöva läsa hur andra upplever samma sak gör så ont i hjärtat. Rekommenderar er att anmäla till skolinspektionen, det gjorde vi. För att åtminstone göra vad vi kunde utöver flytta på vår son. Dock har det skadat vår sons lärande eftersom han kom efter och även psykiskt efter deras behandling. Önskar jag visste vilka ni andra var, så ni kunde fått hjälp och veta att ni är allt annat än ensamma än att råka ut för deras martyr.
Förälder / Vårdnadshavare
14 okt 2022

Fruktansvärd skola med gamla och förlegade metoder

En skola som utåt sett gärna vill visa att de är emot mobbning och kränkningar, detta med att ha formulär och rapporter som skrivs på barnen om de kränker en annan elev. Och här är en kräkning minsta lilla sak. Eleverna straffas på de mest gammalmodiga sätten. Skolan skickar meddelande hem så fort minsta lilla sak har hänt. De får barnen att framstå som hemska och vill att föräldrarna ska lösa allt istället för att ta tag i problemen själva. Minst 50 procent av de som jobbar där är outbildad personal. Personalen på fritids är unga killar och tjejer som inte har en aning om hur barn ska tas. Personalen kränker barnen genom att bestraffa och få dem att känna sig värdelösa. Hela rektorns familj jobbar där vilket gör det omöjligt att klaga eller ha en dialog om vad man tycker. Utöver det klarar personalen inte av att lösa problem med barnen, så fort det är något så kommer rektorn ner och skäller ut barnen och skriker på dem och övrig personal är väldigt benägna om
att så fort ett barn inte uppför sig ordentligt ska denne upp till rektorns kontor. Passar ens barn inte in den fina lilla mallen som pauliskolan utformat uppstår problem och de får både barnet och föräldrarna att känna sig värdelösa och annorlunda även om det inte är så.
Förälder / Vårdnadshavare
10 okt 2022

Hemsk plats med hemsk ledning.

Värdelös skola.
Min son gick där för några år sen.
Rektor och lärare kränker barn som inte är " enligt mallen "
Filmar barn när dem är i affekt och skämmer ut barnet inför klassen, istället för att hantera det.
Barn som har någon sorts diagnos ( adhd i detta fallet ) får inte ha rast med sina klasskamrater, utan får enbart ha rast när hela skolgården är tom.
Hemskt hur dem behandlar barnen på denna skola.
Läser man på deras hemsida så har dem nolltolerans mot mobbing, fast de själva mobbar barn som har det lite svårare än andra.
Deras "traditionella sätt" att hantera saker är att straffa barn på väldigt kränkande sätt och då meddela föräldrarna vilket monster ens barn är.
Tittar man utifrån så ser allt bra ut, med rektorn och lärarnas lögner, tills man ser in.
Hemsk skola.
Annat
30 sep 2022

Aldrig mer pauliskolan

Dålig och outbildad personal som inte kan handskas med barnen utan istället läggs all skuld på att barnen är stökiga och inte lyssnar.
Stökig miljö, slitna lokaler. Känns som man kastas tillbaka till 40-talet. Påpekar ständigt fel på barnen och deras sätt. Välj inte denna skolan för allt i världen
Förälder / Vårdnadshavare
20 jun 2022

En oengagerad ledning och en stökig skola.

Fungerar snarare som en "vårdinstitution" med godtyckliga betyg (alltid uppåt), dåligt ledarskap och otydlig värdegrund. Skolan anställer/föredrar obehöriga lärare som "gör jobbet" istället för legitimerade lärare. Den typ av verksamhet borde egentligen vara förbjuden i Sverige.
Annat
1 jun 2022

Inget att rekommendera

Elever som inte faller inom normen för det skolan anser vara normalt får ta mycket skit och blir dåligt behandlade av vissa i personalen.

Slitna lokaler och sliter överallt på skolgården
Förälder / Vårdnadshavare
30 maj 2022

Dåligt!

Personalen saknar utbildning! Favoriserar vissa barn. Snabba med att döma ”vanliga” busiga barn. Sätter en stämpel på dem. Så fort det blir minsta lilla bråk så skickas det meddelanden hem. Löser inga problem på plats utan lägger allt ansvar på föräldrarna. Gammalmodiga i sitt sätt!
Förälder / Vårdnadshavare
30 maj 2022

Hemsk skola

Hemsk skola som trycker ner barnen och får dem att känna sig värdelösa. Så fort det blir problem mellan barnen hämtas rektorn eftersom personalen saknar utbildning att lösa problemet.
Elev
18 jan 2022

Samhäll beteende

Perfekta skolan för dig som vill gå Sam bet, hoppas du får Gabriel Rudolf eller Linda Svensson
Elev
9 nov 2021

Sektvarning

Sektvarning! Gammalmodiga och fyrkantiga. Bestraffningar mot eleverna istället för att prata med dem och inkompetent personal som favoriserar barn de gillar och skiter i de andra.
Annat
15 mar 2021

Pauliskolan

Kompetent personal som gör det där lilla extra. Lugn och trivsam miljö.
Förälder / Vårdnadshavare
23 okt 2020

MIN POJKE TRIVS JÄTTE BRA

Var väldigt skeptisk i början till att vår son skulle gå på pauliskolan men med facit i handen så är jag väldigt nöjd med läraren som min son har i förskoleklassen som är en fantastiskt duktig och har skapat en magisk tillvaro för barnen på nollan. Hatten av och ett stort tack till Helena
Förälder / Vårdnadshavare
27 feb 2020

Värdelös!

Följer inte läroplanen som man ska. Ger inte dem elever som kommer efter i ett ämne extra hjälp eller anpassning. Om ett barn är lite stökigt får det vara de bara "lärarna" slipper göra något. Kränker dessutom elever med diagnos och får de barn att låta som ett monster. Märkligt nog inga problem på barnet när de kom til ny skola och dem nya lärarna inte alls förstår vad de varit frågan om i rapporten ifrån Pauli. Säger en del 😏
Elev
6 feb 2020

Pauliskolan

Dålig skola. Lärarna hjälper inte, och elever är jätte stökiga. Jag får ingen utmaning i uppgifter (det är som att man går genom ettan igen) Lärorna har ingen koll på elever som gör dåliga saker. Folk stryps!
Har helt enkelt ingen ordning.
Norra Hunnetorpsvägen 115, 25665, Helsingborg
Thomas Wallin
042-160260

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen