Omdömen

3.3
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
22 maj 2023

Bra skola

Persbergs Friskola är en utmärkt skola för elever i årskurs 1-6. Jag har haft nöjet att bekanta mig med skolan och kan säga att den verkligen erbjuder en positiv och stimulerande lärandemiljö.

En av de saker som imponerade på mig var det engagerade och kompetenta lärarkollegiet. Lärarna på Persbergs Friskola visar tydligt sitt engagemang för elevernas framgång och välbefinnande. De strävar efter att skapa en trygg och stöttande atmosfär där eleverna känner sig sedda och uppmuntrade att utveckla sina kunskaper och förmågor.

Skolans läroplan är också mycket balanserad och väl utformad. Den integrerar kärnämnen som matematik, svenska och engelska på ett sätt som främjar en helhetsbild av lärandet. Dessutom erbjuder skolan ett brett utbud av ämnen och aktiviteter som konst, musik, idrott och naturvetenskap, vilket ger eleverna en mångsidig och berikande utbildning.

Jag har också hört positiva erfarenheter från föräldrar om kommunikationen och samarbetet mellan skolan och hemmet. Skolan strävar efter att hålla föräldrarna involverade i elevernas skolgång genom regelbunden information, möten och öppen dialog.

Sammanfattningsvis kan jag säga att Persbergs Friskola är en väldigt välorganiserad och inspirerande skola för elever i årskurs 1-6. Med sitt engagerade lärarkollegium, balanserade läroplan och stödjande lärandemiljö ger skolan eleverna en stark grund för deras akademiska och personliga utveckling.
Brusgårdsvägen 24, Persberg, 68240, Filipstad
Angelica Tsering
0590-21180

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen