Omdömen

3.8
Baserat på 4 omdömen och 32 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
14 jan 2022

Industriteknik

Fantastiskt och unik

Skolan är en liten och fantastisk skola som sätter eleverna i fokus oavsätt vad. Skolan är som sagt inte så stor och det gör att man får en nära kontakt med lärarna. Att man trivs där är en självklarhet för alla elever då den är väldigt trygg och eftersom den inte är så stor så blir det som ett andra hem.
Elev
25 dec 2020

Underbar

Underbar skola. Bra lärare, jättebra teknik, omhändertas oerhört bra, känns nästan personlig, som ett hem med fredagsfika!
Föredetta elev
9 jul 2020

Måste börja bry sig!

Om man inte presterar bra eller kanske har lite svårare för att lära sig blir man lätt bortglömd. Hur skolan ser ut för radio och tidningar är viktigare än att bry sig om sina elever.
Elev
12 jun 2019

Liten & målinriktad

Skolan fokuserar mycket på elevens bästa! Deras mål är att alla skall vara kompetenta till fortsatta studier efter men även ha möjlighet att jobba. På senaste så har skolan blivit lite desperata efter nya elever, vilket innebär att de fokuserar väldigt mycket på en bra bild utåt & glömmer lite av eleverna

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen