Omdömen

2.6
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
27 nov 2023

VARNING! UNDVIK DENNA FÖRSKOLA

Denna förskola är livsfarlig! Snälla undvik den till varje pris, pedagogerna höjer rösten och attackerar föräldrar när man har oro och åsikter om dem. Knappt leksaker eller något som barnen kan använda för att utveckla! Saker och ting försvinner hela tiden, dom har ingen koll alls på barnen. Barn kan stå och storgråta utan att bli tröstade. Jag önskar att man kunde ge noll stjärnor för den förtjänar inte ens en stjärna. Dålig svenska på pedagogerna så man förstår knappt vad dom säger dom vuxen.
Förälder / Vårdnadshavare
20 dec 2021

Dålig ledning och pressad personal

Min dotter gick här i ett år och hade åtta olika pedagoger under den tiden, omorganisationer och byte av lokal. Tre av de pedagoger som var verkligt engagerade och fantastiska med barnen, och flertalet minde fantastiska, slutade för att chefen vägrade bemöta de problem som fanns. En dag när jag kom och hämtade tidigare så finner jag en praktikant stående över en två-åring som gråter hysteriskt, skrikande i den lillas ansikte att ”sluta gråta, jag har fått nog av dig!”. Sa till henne att det var oacceptabelt bemötande av ett ledset barn och anmälde till en pedagog, men praktikanten fick vara kvar, jag tog ut min dotter kort därefter. Väldigt oroligt, slitet, mycket press på personal och brister i översyn.
Förälder / Vårdnadshavare
28 dec 2020

Kan bli bättre.

Kommunikation kan bli bättre mellan pedagogerna. Information som man ger ut når inte ut till alla som jobbar på avdelningen. Kläder som försvinner emellanåt men efter många om och men får man de tbx.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen