Omdömen

2.9
Baserat på 8 omdömen och 69 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
3 feb 2022

HEMSKT

STOR BESVIKELSE, Chefen var katastrofal och ändå så byttes hon inte ut , inget gjordes åt saken i tid!!! Och så ska barnen samt personalen få betala för det (?) chefen borde fått sparken för länge sedan !
Förälder / Vårdnadshavare
3 feb 2022

Besvikelse

Har haft två barn på plysarens förskola, räcker med att jag skriver att det var hemskt! Cheferna ska vi inte snacka om katastrofala! Borde fått sparken för länge sedan !!!! Att det gått så långt, att cheferna ljugit för oss föräldrar … i hopp om att det skulle bli bättre när gamla plysaren skulle renoveras och bli bättre för både BARNEN och personalen så blir vi informerade i sista sekund om att varken barnen eller pedagogerna ska få flytta in till nyrenoverade , utan att NYA BARN OCH NYA PEDAGOGER SKA FÅ DESSA PLATSER ? usch det hemskaste vi varit med om! Nu är det nästan försent att söka förskola på en annanplats innan de hinner stänga ner marielundsgymnasiet . Chefen borde fått sparken för länge sedan ….
Förälder / Vårdnadshavare
25 jan 2022

Disappointed how management handles this!

We are so disappointed, our child enjoyed herself so much and had so many great moments and good adults who worked there. We are disappointed with the management who chose to close the preschool and move the teachers, now our child has to start at another preschool with new teachers that she will get to know even though everything was fine. We are anything but happy.We are so disappointed with how the management handles this!
Förälder / Vårdnadshavare
22 jan 2022

Aldrig mer.

Är så besviken på hur rektorn sköter förskolan. Trodde vi/vårt barn skulle få börja i den nyrenoverade lokalerna på Bergslagsgatan i mars 2022 och att den tillfälliga lösningen snart skulle vara över på Marielundsgymnasiet. Istället får alla i personalen gå (!) och förskolan byta namn. Så dåligt! Vi har varit jätte nöjda med allt som personalen gjort och vårt barn lärt sig, han har haft det så bra men detta svek glömmer vi aldrig! Vi sa upp vår plats direkt vi fick veta hur dålig organisationen från ledningen var. Botten!!!
Förälder / Vårdnadshavare
13 aug 2021

Dåligt!

Jag har haft mina två barn här under tiden 2020, våren 2021 och kan säga att det verkar som om man gör skillnad på tillsynsregler. Hade arbete och fick bara lämna barnen under arbetstiderna, men fick veta att andra fick lämna barnen längre tider trots att de inte hade jobb. De hade kommit "överens med chefen", verkar som om en del kan få gratis barntillsyn oavsett vad de gör, jag fick betala maxtaxa men fick inte ha barnen på förskolan något extra utöver arbetstiden. Extremt dåligt!
Förälder / Vårdnadshavare
24 apr 2021

Får man beskriva det så här?

Tyvärr, personalen är trevlig och bra men ledningen verkar det vara svårt med att få raka besked från om exempelvis hur sommarförskolan fungerar. Mycket arbete verkar ligga på personalen men är då svårt att veta vad man har rätt eller inte rätt till, byråkratiskt! Krångligt att e-tjänsten inte fungerar som den ska!
Förälder / Vårdnadshavare
15 apr 2020

Väldigt nöjda

Trevlig personal som är väldigt tillmötesgående och förstående.
Min son trivs utmärkt och pratar mycket om både pedagoger och barn hemma.
Lokalerna och gården behöver uppdateras men annars är vi nöjda!
Förälder / Vårdnadshavare
1 jan 2020

Förskolan är dålig till skillnad mot andra

Dålig, otrevligt bemötande från enhetschefen, man får inga mejl/sms på barnen om hur de har det och hur dagen varit vilket andra förskolor har

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen