Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

3.3
Baserat på 4 omdömen och 60 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
13 aug 2021
2.7

Dåligt!

Jag har haft mina två barn här under tiden 2020, våren 2021 och kan säga att det verkar som om man gör skillnad på tillsynsregler. Hade arbete och fick bara lämna barnen under arbetstiderna, men fick veta att andra fick lämna barnen längre tider trots att de inte hade jobb. De hade kommit "överens med chefen", verkar som om en del kan få gratis barntillsyn oavsett vad de gör, jag fick betala maxtaxa men fick inte ha barnen på förskolan något extra utöver arbetstiden. Extremt dåligt!
Förälder / Vårdnadshavare
24 apr 2021
2.9

Får man beskriva det så här?

Tyvärr, personalen är trevlig och bra men ledningen verkar det vara svårt med att få raka besked från om exempelvis hur sommarförskolan fungerar. Mycket arbete verkar ligga på personalen men är då svårt att veta vad man har rätt eller inte rätt till, byråkratiskt! Krångligt att e-tjänsten inte fungerar som den ska!
Förälder / Vårdnadshavare
15 apr 2020
3.9

Väldigt nöjda

Trevlig personal som är väldigt tillmötesgående och förstående.
Min son trivs utmärkt och pratar mycket om både pedagoger och barn hemma.
Lokalerna och gården behöver uppdateras men annars är vi nöjda!
Förälder / Vårdnadshavare
1 jan 2020
3.5

Förskolan är dålig till skillnad mot andra

Dålig, otrevligt bemötande från enhetschefen, man får inga mejl/sms på barnen om hur de har det och hur dagen varit vilket andra förskolor har

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis