Omdömen

3.3
Baserat på 17 omdömen och 132 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
2 apr 2024

Det märks att skolan har ett vinstintresse

En skola med både bra och dåliga sidor. För den musikintresserade i Örebro med omnejd är den en fin tillgång. Maten lagas på skolan och håller högre standard än flera andra skolor i området. MEN Klasserna består av 60-80% tjejer och tyvärr märks detta negativt i klickbildning, snobbism, utseendefixering och de lite mer subtila former av mobbning som flickor ofta ägnar sig åt. Utfrysning såväl på skolan som på sociala medier, ”silent treatment”, pikar och kommentarer när personal inte närvarar. Klasserna är helt klart för stora (30 elever i varje klass) och lärarna hinner inte med att hjälpa alla, stöd till de som behöver det ges sparsamt. Syns och hörs man inte så får man definitivt inte stöd. Skolan ger alla barn enkla datorer för att spara pengar på skolböcker vilket är extremt olyckligt för en del elever som skulle lära sig bättre med fysiska böcker. Pops academy är en bra skola om ditt barn är musikaliskt begåvad, inte har några som helst inlärningssvårigheter ELLER är extra begåvad och behöver stimulans och svårare uppgifter än majoriteten. Det är också viktigt att ditt barn har bra självkänsla och lätt för sig socialt då skolan inte lyckas lösa problemen med ”tjejmobbning”. Har haft med skolan att göra både som förälder och tidigare släkting till elev och detta problem har pågått i alla fall i 6-års tid.
Elev
10 jul 2023

Pops academy Karl Johan

Jag tycker att skolan är ganska bra. De flesta lärarna är snälla och måna om elevernas lärande och trygghet. Något som kan bli bättre är skolmaten. Ofta äter jag inte så mycket av skolmaten för att den inte smakar så gott. Istället för att göra sådan annorlunda mat tror jag fler elever hade uppskattat att äta mer vanlig mat som pasta, köttbullar, panerad fisk m.m.
Elev
18 jun 2023

KJ är bäst! <3

Fantastisk skolmiljö med fina elever och utmärkta lärare! Maten är den godaste skolmat jag ätit. : D
Elev
9 jun 2023

Bästa skolan i örebro

Bästa skolan om man gillar musik och att sjunga, dansa eller spela. Bästa skolan i örebro
Elev
8 maj 2023

Allmänt bra

Skolan är i allmänhet bra och elever känner sig trygga. Det är dock en viss skadegörelse just nu
Förälder / Vårdnadshavare
8 jun 2022

Mycket fasad och lite innehåll

Marknadsföringen av skolan lever inte upp till kvaliten. Undermålig är en bra beskrivning. Barnen är redskap för vinst vilket märks på personal kvaliten.
Vanligt på icke kommunala skolor.
Barnets bästa är underordnat allt annat blir upplevelsen.
Välj annan skola. Bor du i Örebro flytta.
Föredetta elev
12 nov 2021

Helt ok!

Maten är skitgod!! Dock får man gratis betyg vilket kan låta bra men nu i gymnasiet har jag ingen bakgrund alls och har inte lärt mig något från denna skola. Mycket grupparbete och grupprum vilket man inte alls har nytta av sen då man måste klara av det själv. Konstig klass men roligt med mycket musik det kommer man sakna. Verkligen en upplevelse. Dock är skolan generellt inte den bästa.
Elev
1 okt 2021

Helt okej

Skit ful inredning. Vi skulle renovera hela skolan men renoverade bara halva. Grupprummen håller på att falla sönder. Vi har bord på väggarna, det får säga sig själv. Maten har blivit värre än någonsin.
Föredetta elev
10 nov 2020

elev för några år sen

inser nu när jag går på gymnasiet på samhäll att jag inte kan så mycket. Det är skitjobbigt nu för vi fick inte bra undervisning i tex samhällskunskap och inte i matten heller. Trivdes bra när jag gick där men nu fattar jag att jag inte fick träna på sånt som är bra att kunna som att orka läsa långa texter eller skriva stora uppgifter helt själv. Man gör massor i grupp på Karl Johan och det var skitkul men nu kan jag knappt plugga för jag har inte lärt mig det jag behövde!
Föredetta elev
29 jan 2020

hjälp bror

mannen den här skolan e cok ful så fult ljus man ser ut som en dachri men annars är den okej men alla som går där e keff bror min ideottlärare tror han e papegoja några lärare är bra och maten e ganska bra
Elev
5 jan 2020

Skolan är helt okej, skulle ändå rekommendera

Skolan är bra och så, klasserna är lite stökiga och maten är inte den bästa men vad jag vet så är det ingen mobbning på skolan och de flesta lärarna är bra och trevliga. Inredning är lite konstig och det finns inte den roligaste lekplatsen men leta be real, alla spelar gagaboll, fotboll eller king ändå eller så är de inne.
Elev
27 dec 2019

Jätte bra skola

Jag gillar skolan och lärarna e jätte bra men om man inte gillar musik blir det nog ganska tråkigt.
Elev
3 dec 2019

Maten är god

Hade förväntat mig bättre musik undervisning på en "musikskola". Eleverna på skolan är dryga och inte det minsta intresserade av musik utan bryr sig bara om status och märkeskläder. Lärarna har inte tillräcklig kunskap inom musik för att kunna kalla sig "musikskola". SLUTSATS, OM DU INTE ÄR FRIKYRKLIG ELLER ETT MIRAKEL BARN SÅ KOMMER DU INTE LÄRA DIG NÅGOT OM MUSIK PÅ DENNA SKOLAN.
Elev
9 okt 2019

Superbra!

Tycker du om musik ska du gå där!
Elev
12 sep 2019

En bra skola med bra elever

En skola för de med ett musik intresse
Elev
1 jul 2019

Skolans lärare förstör hela skolgången

Alla lärare är orättvisa och sätter lägre betyg än vad man hade kommit överens med.
Elev
29 jun 2019

Bästa skolan någonsin!

Att börja på karl Johan var det bästa beslutet jag har gjort i hela mitt liv. Det är liksom inte bara en skola med grymma lärare, bra mat och trevliga elever. Utan det är så kul med saker utanför skolan alltså musiken. Musikcaféer, konserter och föreställningar där man själv får va delaktig på olika sätt gör skolåren ännu roligare. Nu när jag har gått ut 9an har jag verkligen insett hur mycket jag kommer sakna do 6 senaste åren då jag har gått där. Rekommenderar starkt!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen