Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

2 Omdömen

4.1
Bra
2
0
0
0
0

Good school

4.4
Förälder / Vårdnadshavare · 8 maj 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 8 maj 2020
Good teachers but bad outdoor environment.

Toppen på alla sätt...

4.7
Personal · 21 mars 2020
Personal · 21 mars 2020
Väl fungerande elevhälsa där Stefan E som är rektor ständigt vill utveckla och förbättra verksamheten. Skolan använder en metod nämnt PAX i lågstadiet för arbetsmiljö och värdegrund, vilket är evidensbaserat. Bra lärare med god elevsyn och bemötande från låg- till mellanstadiet och även fritids och förskoleklass. Trevlig utegård med olika aktiviteter för eleverna. Skolan förtjänar inte det negativa ryktet det har fått i folkmun och media. Skolan arbetar mycket mot kränkningar och ser till elevers behov. Dessutom är porsöskolan den enda HBTQ skolan i sverige, vilket medför att den arbetar aktivt med HBTQfrågor, medvetandegör allas lika rätt och reder i begreppen för att normalisera. En jättefin skola helt enkelt! Dock drar arbetsron ner det lite och lärarna kan behöva arbeta med att anpassa undervisningen mer samt NPF anpassa miljön.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Docentvägen 2 B, 97752, Luleå
Annika Häggstål
0920-453818

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  -
 • Antal elever
  234
 • Antal lärare
  21
 • Antal behöriga lärare
  19
 • Elever per lärare
  11.1