Omdömen

2.9
Baserat på 4 omdömen och 35 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
20 apr 2023

nejnejnj

jag tycker inte att den var bra pogrund av att lärare inte bryr sig om elever. jag kommer inet börja igen. knivhot och lite anat farligt på raster och man lär inget och lärare sliter i barn
Förälder / Vårdnadshavare
18 mar 2023

Aldrig börja nakna i skogen

jag gillar inte alls skolan lärarna på skolan är svin och behandlar inte eleverna på ett bra sett desutom är skolans inomhussal inte bra mögel i taket och elever inte på toan på rasterna jag vill inte att mitt barn ska gå kvar men jag tycker inte heller att elever ska börja för det är svårt att komma in på nya skolor. eleverna är stökiga och bråkiga, byter om i skogen så man får en chock om man går förbi bara dåligt inte bra alls.
Förälder / Vårdnadshavare
8 maj 2020

Good school

Good teachers but bad outdoor environment.
Personal
21 mar 2020

Toppen på alla sätt...

Väl fungerande elevhälsa där Stefan E som är rektor ständigt vill utveckla och förbättra verksamheten. Skolan använder en metod nämnt PAX i lågstadiet för arbetsmiljö och värdegrund, vilket är evidensbaserat. Bra lärare med god elevsyn och bemötande från låg- till mellanstadiet och även fritids och förskoleklass. Trevlig utegård med olika aktiviteter för eleverna. Skolan förtjänar inte det negativa ryktet det har fått i folkmun och media. Skolan arbetar mycket mot kränkningar och ser till elevers behov. Dessutom är porsöskolan den enda HBTQ skolan i sverige, vilket medför att den arbetar aktivt med HBTQfrågor, medvetandegör allas lika rätt och reder i begreppen för att normalisera. En jättefin skola helt enkelt! Dock drar arbetsron ner det lite och lärarna kan behöva arbeta med att anpassa undervisningen mer samt NPF anpassa miljön.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen