Omdömen

3.0
Baserat på 4 omdömen och 32 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
25 okt 2022

Handel

Det är en bra skola

Skolan i är bra trots att den har sina brister.

De flesta lärarna är fantastiska. Dem är förstående, dem anpassar utbildningen och raster till eleverna, dem hjälper och inspirerar.
Men sen finns det också personalen och lärarna som säger och utrycker sig dåligt, som inte anpassar sig till elever och som inte tar elever på allvar.

De flesta lokaler är rymliga med bra miljö och har tillgång till grupprum.
Men det finns de få lokaler som är försmå för klasserna, har dålig luft eller värme eller bara är för lyhörda.

Mat på skolan är jättebra då man äter på Fyrislundsresturangen. Brukar vara 3-5 olika alternativ varje dag, flera olika sallader som finns tillgängliga varje dag och även en mindre salladsbar. Och om man nu inte hittar något man gillar så ligger skolan nära Subway, McDonalds, Max och mer.

Utbildningen är bra och ger möjlighet att få högskolebehörighet om man vill.

På ett personligt plan så har skolan gjort väldigt mycket för mig. Lärare har hjälpt mig igen svåra perioder i mitt liv och hjälpt mig förbättrat min mentala hälsa.

Trotts skolans brister tycker jag i slutändan att den är väldigt bra och jag är jättenöjd med mina tre år.
Elev
15 sep 2022

El och energi fördjupning El teknik.

Elev från El och energi på praktiska gymnasiet

Skit bra skola, lärarna är riktigt trevliga och höjer stämningen mellan oss elever. Lärarna har också hyfsat bra förmåga att lära ut. Själv går jag el och energi och lokalerna som jag får vara i är jätte fräscha och väl utrustade. Själva el hallen är riktigt bra utrustad med rätt redskap och mer än tillräckligt av delar och annat som behövs inom el ämnet. Skolan är inte alls snål och köper in en massa saker för att göra det så bra som möjligt. Vi elever har varit tilldelade arbetskläder som var: arbetar byxor, T-shirt, flease och skor. Skolans namn var tryckt på allt förutom skorna. Vi även en verktygslåda med massor av verktyg som kommer behövas under kursen, och så fick vi en ganska bra dator som verkar göra sitt. Jag vill avslutat med att kort säga att skolan rekomenderaras om du ska gå en praktisk yrkes linje!
Elev
3 nov 2021

Inte det bästa

De flesta lärarna är bra men det är inte så bra studie ro. Maten är helt okej men är rätt så onyttigt, jag har hört från många att de blir dåliga i magen från den. Lokalerna är nya och fräscha men det väldigt dåligt ljudisolering. Skolan är generellt okej, inte så trygg och väldigt stökigt men bra lärare.
Föredetta elev
8 feb 2021

Praktiska uppsala

Det är ingen ordning på skolan. Det finns några bra och duktiga lärare men resten är fruktansvärt slappa. Vissa lärare verkar inte veta vad kommunikation är. Det känns som att rektorn inte riktigt har koll på vad som krävs för att yrkesutbildningar ska kunna genomföras. Det är dålig ordning på skolan. Lokalen där yrkesämnena har lektioner är väldigt sliten och i dåligt skick.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen