Omdömen

3.4
Baserat på 7 omdömen och 50 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 aug 2021

.......

Tycker denna skolan är bra. Bra lärare, snälla elever, fin gemenskap och mycket mer. Däremot kan lokalerna och skåpen bli bättre då dom är för små. Och lite för mycket praktik.
Annat
9 maj 2021

Sökande av gymnasieskola

Tycker skolan är helt ok. Har dock att enligt rykten hört att ett helt nytt projekt ska startas. Kanske helt värt att pröva???
Föredetta elev
16 feb 2021

En bra skola

Tycker att det är en bra skola, finns väl alltid förbättrings möjligheter, ex bättre lokaler. Bra och trevliga lärare för de mesta. skönt att det inte är en sådan stor skola som typ ÖP. gick där först men fick ingen hjälp av lärarna.
Elev
29 dec 2020

Besviken

Under all kritik. Har blivit anklagad av skolans lärare att jag gjort saker man inte ens gjort. Blev anklagad för sexuella trakasserier men fick aldrig reda på vad jag gjort och vem jag hade sexuellt trakasserat. Vilket jag INTE gjort. Och blivit anklagad för mobbning vilket jag inte gjort de heller. Finns en del schyssta lärare sen är där de lärare som favoriserar elever. Sen skolan i sig har en del som behöver förändras utseende mässigt och funktionsmässigt. Lektionssalar är ofta dåligt skötta och är jätte dåligt ljudisolerade vilket gör att man ofta får svårt att koncentrera sig. Har du möjlighet så välj en annan skola.
Elev
9 jan 2020

Allmänt ganska bra!

Allmänt rätt så bra skola, många saker behöver göras vid. Lärarnas attityd och kompetens varierar kraftigt ibland. Vissa är trevliga och vill elevens bästa andra är bra fruktansvärt otrevliga och pratar över huvudet på eleverna!

Svar från Praktiska Gymnasiet Ystad

Hej, hör av dig till Gert-Ove Sigurdhsson, rektor på 0761-38 37 38 eller gert-ove.sigurdhsson@praktiska.se så kan vi prata om hur vi kan lösa situationen.
Annat
3 dec 2019

Rolig att gå på.

Det är en trevlig skola med trevliga elever och lärare så länge man inte har lektioner ihop med byggeleverna, då är det fruktansvärt att gå där. I allmänhet är den rolig

Svar från Praktiska Gymnasiet Ystad

Vad roligt att du gullar skolan men tråkigt att du inte gillar byggeleverna. Har du pratat med dem eller deras lärare? Du kan också höra av dig till vår rektor Gert-Ove Sigurdhsson på: 0761-38 37 38 eller gert-ove.sigurdhsson@praktiska.se
Elev
3 dec 2019

Helt ok

Allmänt rätt så bra skola, många saker kan ses över. Lärarnas kompetens varierar kraftigt ibland.

Svar från Praktiska Gymnasiet Ystad

Hej, om du har förslag på hur vi kan förbättra oss får du mer än gärna höra av dig till rektor Gert-Ove Sigurdhsson på: 0761-38 37 38 eller gert-ove.sigurdhsson@praktiska.se.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen