Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

28 Omdömen

4.6
Utmärkt
24
3
0
1
0

Obehagligt ställe

1.6
Förälder / Vårdnadshavare · 19 oktober 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 19 oktober 2020
Inget bibliotek, små klassrum, minst 36 elever i varje klass, inga möjligheter att tillgodose behov av anpassningar eller stöd, ingen fungerande elevhälsa, dålig ventilation, elever som bråkar eller fjäskar sig till höga betyg och inte drar sig för att kontakta skolledningen vid minsta fis på tvären. Anorektiska flickor som stressar ihjäl sig, pojkar I rosa kläder som kör pappas bil till jobbet och inte en enda elev med annat modersmål än svenska. Bristerna kompenseras med kosmetiska skolluncher och ett akvarium i varje hörn. Det här är bara yta och inget annat. Spring om du kan.

bra lärare mindre bra elever

3.3
Elev · 4 oktober 2020
Elev · 4 oktober 2020
skolan funkar bra men mindre bra under pandemi, lärarna är inte medvetna om hur det är mellan elever och klasser. Elevkåren styr och skapar utanförskap mer än att man känner sig välkommen i de flesta fall( beror på vilka som blir valda, men har blivit sämre med åren)

Fantastisk upplevelse

4.9
Elev · 10 september 2020
Elev · 10 september 2020
Jag tycker den är väldigt bra då den stöttar alla, något jag själv har fått uppleva privat. Den ger en säkerhet, roliga aktiviteter och vänner för livet. Och det är inte fel med fantastisk lunch varje dag. Jag rekommenderar varmt denna skola.

Bästa gymnasieskolan i Skåne

4.7
Elev · 6 september 2020
Elev · 6 september 2020
Superbra! Jättebra lärare, fin stämning mellan alla elever, otrolig mat och mycket roliga evenemang utöver vanliga lektioner. Vill inte sluta gymnasiet!

Bäst!

4.9
Elev · 15 juli 2020
Elev · 15 juli 2020
ProCivitas är utan tvekan en av Sveriges absolut bästa skolor. Studiemotivationen som sitter i väggarna tillsammans med den familjära känsla som uppstår trotts det höga antalet elever på skolan. Topplärare och en skolmat som lätt hade kunnat serveras på resturang. En förstående skolledning som inte främst jobbar för lärarna, ledningen, ägarna eller någon annan, utan istället ALLTID sätter eleverna i centrum. En elevkår som flera år utsetts till en av Sveriges bästa och engagerar flertalet elever på skolan. En sammanhållning på skolan med en otrolig skolanda.

Det finns många saker som ProCivitas gör otroligt bra. Men det finns också många saker som man som elev på ProCivitas efter ett tag tar för givet men som troligtvis är svårt att återfinna på någon annan gymnasieskola.

Ps. Det är inte längre en snobbskola, det är ett rykte.

Ett gymnasium i världsklass

4.9
Föredetta elev · 8 juli 2020
Föredetta elev · 8 juli 2020
Efter att ha studerat vidare utomlands efter studenten kan jag verkligen intyga att utbildningen som bedrivs på ProCivitas i Malmö är utöver det vanliga. Man skolas både akademiskt och socialt på ett värdefullt sätt man har nytta av i livet efter gymnasiet. Vill man nå långt kommer ProCivitas hjälpa dig och erbjuda dig verktyg andra skolor i Malmö/närliggande kommuner kan erbjuda. Vill man engagera sig i elevkår eller ungdomsorganisationer finns det goda möjligheter och kontakter på skolan. Kan absolut säga att mina tre år på ProCivitas är några av de bästa jag haft.

Rekommenderar starkt

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 29 maj 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 29 maj 2020
Superiör undervisning som möjligör duktiga elever att utvecklas i sin egen takt utan att behöva vänta hela tiden på de som inte kan. Praktisk undervisning i vett och etikett och supergod mat.Fina lokaler.
Absolut bäst skola för ambitiösa ungdomar som är beredda att satsa mycket tid på skolan och lärande.

Bästa tre åren av mitt liv

5.0
Föredetta elev · 29 maj 2020
Föredetta elev · 29 maj 2020
Som föredetta elev kan jag säga att jag aldrig träffat så många ambitiösa, studiemotiverade och flitiga personer på en och samma plats som på procivitas. Lärarna var fantastiska och alla så vitt jag vet har jobbat och utbildat sig inom sitt ämne förre de valde att bli lärare, vilket tydligt syntes på hur kunniga och passionerade de var för sitt ämne.

Skolan är perfekt för dem som vill uppnå något mer från gymnasiet än att bara ta sig igenom. Utlandsresor, MUN-rollspel, internationellatävlingar av olika slag, mentorsprogram, ung företagsamhet och många fler akademiska och ickeakademiska möjligheter.

Sist men inte minst har skolan en otrolig elevkår och maten, ja den är gudomlig.

Utmärkt!

5.0
Elev · 16 maj 2020
Elev · 16 maj 2020
Bästa valet om man vill göra något stort, lärarna är inte som på andra gymnasium utan de bryr sig verkligen!

Bra men lite överskattat

4.1
Elev · 20 mars 2020
Elev · 20 mars 2020
Procivitas är absolut en av de bästa skolorna i Malmö, men vi är 36 elever i varje klass, och klassrummen är rätt små. Det är ofta det inte finns grupprum man kan vara i på håltimmar, samt att det även kan vara helt fullt i matsalen vilket innebär att man får hålla på och klydda. Skolan har mycket bra marknadsföring, och får skolan att se väldigt bra och lyxig ut, vilket den är. Maten är toppklass, lika bra som hemma, och man får ta hur mycket man vill. Vi får ofta efterrätt när det är soppa, och ibland på vintern serveras det varm choklad. Detta är otroligt bra, men skolan har även nackdelar som nämnt ovan. Känner att exempelvis Petri eller sunds är två skolor man bör tänka över ifall man tänker på procce.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

Citadellsvägen 9 , 21118, Malmö
Ann Linderoth
040-303900

ProCivitas Privata Gymnasium Malmö

Likt sitt systergymnasium i Helsingborg, är ProCivitas i Malmö sannerligen skolan för eleven som vill satsa högt och tidigt i livet få en fot in i näringslivet. Här möter eleverna en miljö som attraherar engagerade och välutbildade lärare, och detta speglas tydligt i skolans resultat. Beläget i lokaler bredvid Malmö Universitet och endast ett stenkast från Malmö Live är detta ett gymnasium som står i centrum till Malmös spännande framtid.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  17.9
 • Antal elever
  -
 • Antal lärare
  -
 • Antal behöriga lärare
  -
 • Elever per lärare
  -