Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

24 Omdömen

4.7
Utmärkt
22
2
0
0
0

Bäst!

4.9
Elev · 15 juli 2020
Elev · 15 juli 2020
ProCivitas är utan tvekan en av Sveriges absolut bästa skolor. Studiemotivationen som sitter i väggarna tillsammans med den familjära känsla som uppstår trotts det höga antalet elever på skolan. Topplärare och en skolmat som lätt hade kunnat serveras på resturang. En förstående skolledning som inte främst jobbar för lärarna, ledningen, ägarna eller någon annan, utan istället ALLTID sätter eleverna i centrum. En elevkår som flera år utsetts till en av Sveriges bästa och engagerar flertalet elever på skolan. En sammanhållning på skolan med en otrolig skolanda.

Det finns många saker som ProCivitas gör otroligt bra. Men det finns också många saker som man som elev på ProCivitas efter ett tag tar för givet men som troligtvis är svårt att återfinna på någon annan gymnasieskola.

Ps. Det är inte längre en snobbskola, det är ett rykte.

Ett gymnasium i världsklass

4.9
Föredetta elev · 8 juli 2020
Föredetta elev · 8 juli 2020
Efter att ha studerat vidare utomlands efter studenten kan jag verkligen intyga att utbildningen som bedrivs på ProCivitas i Malmö är utöver det vanliga. Man skolas både akademiskt och socialt på ett värdefullt sätt man har nytta av i livet efter gymnasiet. Vill man nå långt kommer ProCivitas hjälpa dig och erbjuda dig verktyg andra skolor i Malmö/närliggande kommuner kan erbjuda. Vill man engagera sig i elevkår eller ungdomsorganisationer finns det goda möjligheter och kontakter på skolan. Kan absolut säga att mina tre år på ProCivitas är några av de bästa jag haft.

Rekommenderar starkt

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 29 maj 2020
Förälder / Vårdnadshavare · 29 maj 2020
Superiör undervisning som möjligör duktiga elever att utvecklas i sin egen takt utan att behöva vänta hela tiden på de som inte kan. Praktisk undervisning i vett och etikett och supergod mat.Fina lokaler.
Absolut bäst skola för ambitiösa ungdomar som är beredda att satsa mycket tid på skolan och lärande.

Bästa tre åren av mitt liv

5.0
Föredetta elev · 29 maj 2020
Föredetta elev · 29 maj 2020
Som föredetta elev kan jag säga att jag aldrig träffat så många ambitiösa, studiemotiverade och flitiga personer på en och samma plats som på procivitas. Lärarna var fantastiska och alla så vitt jag vet har jobbat och utbildat sig inom sitt ämne förre de valde att bli lärare, vilket tydligt syntes på hur kunniga och passionerade de var för sitt ämne.

Skolan är perfekt för dem som vill uppnå något mer från gymnasiet än att bara ta sig igenom. Utlandsresor, MUN-rollspel, internationellatävlingar av olika slag, mentorsprogram, ung företagsamhet och många fler akademiska och ickeakademiska möjligheter.

Sist men inte minst har skolan en otrolig elevkår och maten, ja den är gudomlig.

Utmärkt!

5.0
Elev · 16 maj 2020
Elev · 16 maj 2020
Bästa valet om man vill göra något stort, lärarna är inte som på andra gymnasium utan de bryr sig verkligen!

Bra men lite överskattat

4.1
Elev · 20 mars 2020
Elev · 20 mars 2020
Procivitas är absolut en av de bästa skolorna i Malmö, men vi är 36 elever i varje klass, och klassrummen är rätt små. Det är ofta det inte finns grupprum man kan vara i på håltimmar, samt att det även kan vara helt fullt i matsalen vilket innebär att man får hålla på och klydda. Skolan har mycket bra marknadsföring, och får skolan att se väldigt bra och lyxig ut, vilket den är. Maten är toppklass, lika bra som hemma, och man får ta hur mycket man vill. Vi får ofta efterrätt när det är soppa, och ibland på vintern serveras det varm choklad. Detta är otroligt bra, men skolan har även nackdelar som nämnt ovan. Känner att exempelvis Petri eller sunds är två skolor man bör tänka över ifall man tänker på procce.

ASGRYM

4.9
Elev · 28 februari 2020
Elev · 28 februari 2020
Riktigt bra skola! Bra lärare! BRA mat! Passionerade elever och personal som verkligen tar väl hand om elever och bryr sig!

Bästa valet

4.8
Elev · 24 februari 2020
Elev · 24 februari 2020
Att välja procce är lätt det bästa valet jag har gjort i mitt liv. Jag har lärt mig så sjukt mycket under mina 2 år och jag längtar efter ännu ett år till på skolan.

Miljön är fräsch och maten är utan tvekan den bästa i Malmö. Den är på samma nivå som vissa restauranger.

Lärarna ger dig stöd om du behöver och utmanar dig om de känner att du har potential.

En skola ut över det vanliga

5.0
Elev · 2 februari 2020
Elev · 2 februari 2020
Mycket bra gymnasieskola.
- Drivna elever som utmanar varandra på ett positivt och hälsosamt sätt vilket underlättar pluggandet för den enskilde, du är aldrig ensam.
- Extremt kompetent personal. Lärare som alltid gör det lilla extra för att eleverna ska få ut så mycket som möjligt. Städare som alltid är redo att samarbeta med elever kring deras aktiviteter. Extremt bra skolkök.
- Aktiv elevkår med starka rötter och tradition. Kårens goda relation till skolan gynnar elever och skolan i stort! Vilket förgyller gymnasietiden.
- Trevliga och moderna lokaler på bästa läge.
- Massa aktiviter: resor, mentorsprogram, föreläsningar, jepordyn mm
- Gratis kaffe
- Skolan LYSSNAR och stöttar elever i deras förslag och projekt osv

Mycket trevlig!

4.6
Elev · 23 december 2019
Elev · 23 december 2019
Riktigt bra skola med lärare som brinner för vad dom gör. Bästa skolmaten jag har varit med om och en härlig stämning på skolan. Om jag hade valt gymnasium igen hade jag lätt valt ProCivitas en gång till.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

Citadellsvägen 9 , 21118, Malmö
Ann Linderoth
040-303900

ProCivitas Privata Gymnasium Malmö

Likt sitt systergymnasium i Helsingborg, är ProCivitas i Malmö sannerligen skolan för eleven som vill satsa högt och tidigt i livet få en fot in i näringslivet. Här möter eleverna en miljö som attraherar engagerade och välutbildade lärare, och detta speglas tydligt i skolans resultat. Beläget i lokaler bredvid Malmö Universitet och endast ett stenkast från Malmö Live är detta ett gymnasium som står i centrum till Malmös spännande framtid.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  17.9
 • Antal elever
  -
 • Antal lärare
  -
 • Antal behöriga lärare
  -
 • Elever per lärare
  -