Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

12 Omdömen

4.7
Utmärkt
11
1
0
0
0

Skolan är rofylld

3.5
Elev · 29 september 2019
Elev · 29 september 2019
ProCivitas i Malmö har fantastisk skolmat som gör att man aldrig behöver gå hungrig eller spendera pengar på att köpa mat från andra ställen. Riktigt riktigt bra verkligen!

Inomhusmiljön är väldigt fräsch och trevlig, dock finns det inget riktigt bibliotek vilket är ett stort minus. Dessutom finns det ingen skolgård, vilket är något minus. Hade varit väldigt skönt att få en riktig paus mellan lektionerna genom att ha en basketplan att spela basket i till exempel. Ett förslag bara.

Vissa av lärarna är riktigt passionerade och gör sina ämnen väldigt roliga och intressanta. Finns även mindre bra lärare som är väldigt monotona i sitt arbetssätt, vilket kanske passar vissa bättre och andra sämre.

Klasserna beblandas inte alls mycket utöver linjerna (det vill säga, ekonomer beblandas med ekonomer, samhällare med samhällare och naturare med naturare), vilket har båda sina för- och nackdelar.

Det finns förnuvarande inte tillgång till någon definit SYV, vilket det såklart borde finnas, då alla elever har rätt till en närvarande SYV.


Allt som allt har skolan båda sina för- och nackdelar, liksom alla skolor. Studieron och maten är verkligen på topp, samtidigt som det finns plats för förbättring inom andra aspekter av skolan.

Sveriges bästa gymnasieskola!

4.9
Förälder / Vårdnadshavare · 23 september 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 23 september 2019
Inget slår procce, underbar stämning, smarta elever och högt tempo som utmanar på helt rätt sätt. Och en skolmat som aldrig är annat än god!

Toppen

5.0
Förälder / Vårdnadshavare · 6 september 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 6 september 2019
Trevligt att se hur skolan ser ut

Kunde inte fått en bättre gymnasietid!

5.0
Elev · 2 juli 2019
Elev · 2 juli 2019
Skulle inte byta bort mina tre år på ProCivitas för någonting i världen!

Sveriges bästa gymnasium

5.0
Elev · 29 juni 2019
Elev · 29 juni 2019
Wow. Lärarna, maten, miljön, aktiviteterna, människorna – allt är verkligen helt fantastiskt. Jag hade aldrig söndagsångest under mina samtliga tre år på ProCivitas. Skolan skämmer verkligen bort en, både med resor, mat och kårliv. Lärarna är dessutom otroligt professionella och har sjukt mycket humor allihopa. Skolan lever onekligen upp till sitt rykte om att vara Sveriges bästa gymnasieskola. Hade jag kunnat gå där ett år till hade jag inte tvekat!

Toppenskola!

5.0
Elev · 26 juni 2019
Elev · 26 juni 2019
Högkvalitativ i samtliga avseenden.

Bästa skolan

5.0
Elev · 9 juni 2019
Elev · 9 juni 2019
Bra kvalite på lärarna

Du som vill satsa stort!!

4.8
Elev · 9 juni 2019
Elev · 9 juni 2019
Mycket bra skola som prioriterar sina elever och deras kunskap. Det är en skola för dig som vill komma långt med dina studier. Skolan lägger undervisningen på en relativt hög nivå, vilket gör att eleverna utmanas!

Fantastisk skola!!

5.0
Elev · 6 juni 2019
Elev · 6 juni 2019
Inte snobbig som alla tror, sjukt bra gemenskap, bra lärare och fantastisk mat, kan inte bli bättre!

Riktigt bra år! Ångrar inte valet för fem öre

5.0
Elev · 6 juni 2019
Elev · 6 juni 2019
Man trivs jätte bra på skolan och alla är trevliga och glada. Skolan anordnar en hel del evenemang i samband med elevkåren, vilket jag inte sett lika mycket på andra skolor. Det är allt från grillkväll med hopptorn och slip n slide till magnifika fester. Ses på procce säger jag bara

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Södra Neptunigatan 8, 21118, Malmö
040-303900

Beskrivning

ProCivitas Privata Gymnasium Malmö - engagemang, gemenskap och entreprenörskap i Malmös bästa


Likt sitt systergymnasium i Helsingborg, är ProCivitas i Malmö sannerligen skolan för eleven som vill satsa högt och tidigt i livet få en fot in i näringslivet. Här möter eleverna en miljö som attraherar engagerade och välutbildade lärare, och detta speglas tydligt i skolans resultat. Beläget i lokaler bredvid Malmö Universitet och endast ett stenkast från Malmö Live är detta ett gymnasium som står i centrum till Malmös spännande framtid.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  17.9
 • Antal elever
  643
 • Antal lärare
  26
 • Antal behöriga lärare
  25
 • Elever per lärare
  24.7
 • Föräldrar med högre utbildning
  78.1%
 • Andel med utländsk bakgrund
  14.9%