Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

20 Omdömen

4.7
Utmärkt
18
2
0
0
0

Utmärkt!

5.0
Elev · 16 maj 2020
Elev · 16 maj 2020
Bästa valet om man vill göra något stort, lärarna är inte som på andra gymnasium utan de bryr sig verkligen!

Bra men lite överskattat

4.1
Elev · 20 mars 2020
Elev · 20 mars 2020
Procivitas är absolut en av de bästa skolorna i Malmö, men vi är 36 elever i varje klass, och klassrummen är rätt små. Det är ofta det inte finns grupprum man kan vara i på håltimmar, samt att det även kan vara helt fullt i matsalen vilket innebär att man får hålla på och klydda. Skolan har mycket bra marknadsföring, och får skolan att se väldigt bra och lyxig ut, vilket den är. Maten är toppklass, lika bra som hemma, och man får ta hur mycket man vill. Vi får ofta efterrätt när det är soppa, och ibland på vintern serveras det varm choklad. Detta är otroligt bra, men skolan har även nackdelar som nämnt ovan. Känner att exempelvis Petri eller sunds är två skolor man bör tänka över ifall man tänker på procce.

ASGRYM

4.9
Elev · 28 februari 2020
Elev · 28 februari 2020
Riktigt bra skola! Bra lärare! BRA mat! Passionerade elever och personal som verkligen tar väl hand om elever och bryr sig!

Bästa valet

4.8
Elev · 24 februari 2020
Elev · 24 februari 2020
Att välja procce är lätt det bästa valet jag har gjort i mitt liv. Jag har lärt mig så sjukt mycket under mina 2 år och jag längtar efter ännu ett år till på skolan.

Miljön är fräsch och maten är utan tvekan den bästa i Malmö. Den är på samma nivå som vissa restauranger.

Lärarna ger dig stöd om du behöver och utmanar dig om de känner att du har potential.

En skola ut över det vanliga

5.0
Elev · 2 februari 2020
Elev · 2 februari 2020
Mycket bra gymnasieskola.
- Drivna elever som utmanar varandra på ett positivt och hälsosamt sätt vilket underlättar pluggandet för den enskilde, du är aldrig ensam.
- Extremt kompetent personal. Lärare som alltid gör det lilla extra för att eleverna ska få ut så mycket som möjligt. Städare som alltid är redo att samarbeta med elever kring deras aktiviteter. Extremt bra skolkök.
- Aktiv elevkår med starka rötter och tradition. Kårens goda relation till skolan gynnar elever och skolan i stort! Vilket förgyller gymnasietiden.
- Trevliga och moderna lokaler på bästa läge.
- Massa aktiviter: resor, mentorsprogram, föreläsningar, jepordyn mm
- Gratis kaffe
- Skolan LYSSNAR och stöttar elever i deras förslag och projekt osv

Mycket trevlig!

4.6
Elev · 23 december 2019
Elev · 23 december 2019
Riktigt bra skola med lärare som brinner för vad dom gör. Bästa skolmaten jag har varit med om och en härlig stämning på skolan. Om jag hade valt gymnasium igen hade jag lätt valt ProCivitas en gång till.

FANTASTISK!

5.0
Elev · 12 december 2019
Elev · 12 december 2019
Det bästa valet jag har gjort är att börja på procce. Sjukt bra lärare som brinner för det de gör. De hjälper alla och är mån om elevernas utveckling och maten är så otroligt god. Sist men inte minst har vi den bästa elevkåren man kan ha, mycket cred till dem!

Helt klart bästa skolan i malmö

4.9
Elev · 8 december 2019
Elev · 8 december 2019
Fantastisk skola
•lärare med erfarenhet från arbetslivet
• möjlighet för oss elever att påverka
• vi har max 2 prov i veckan
• åker iväg på klassresor, mm för sammanhållning
• en bra kontakt med arbetslivet
• uppmuntrar och ekonomiskt stöd för studier utomlands
• super god mat
• vi har minst 1 temadag per termin
• trevliga och studiemotiverade klasser, så de stora klasserna (36st/klass) gör inget

Det ända dåliga är nog att det ibland är lite trångt i matsalen

Skolan är rofylld

3.5
Elev · 29 september 2019
Elev · 29 september 2019
ProCivitas i Malmö har fantastisk skolmat som gör att man aldrig behöver gå hungrig eller spendera pengar på att köpa mat från andra ställen. Riktigt riktigt bra verkligen!

Inomhusmiljön är väldigt fräsch och trevlig, dock finns det inget riktigt bibliotek vilket är ett stort minus. Dessutom finns det ingen skolgård, vilket är något minus. Hade varit väldigt skönt att få en riktig paus mellan lektionerna genom att ha en basketplan att spela basket i till exempel. Ett förslag bara.

Vissa av lärarna är riktigt passionerade och gör sina ämnen väldigt roliga och intressanta. Finns även mindre bra lärare som är väldigt monotona i sitt arbetssätt, vilket kanske passar vissa bättre och andra sämre.

Klasserna beblandas inte alls mycket utöver linjerna (det vill säga, ekonomer beblandas med ekonomer, samhällare med samhällare och naturare med naturare), vilket har båda sina för- och nackdelar.

Det finns förnuvarande inte tillgång till någon definit SYV, vilket det såklart borde finnas, då alla elever har rätt till en närvarande SYV.


Allt som allt har skolan båda sina för- och nackdelar, liksom alla skolor. Studieron och maten är verkligen på topp, samtidigt som det finns plats för förbättring inom andra aspekter av skolan.

Sveriges bästa gymnasieskola!

4.9
Förälder / Vårdnadshavare · 23 september 2019
Förälder / Vårdnadshavare · 23 september 2019
Inget slår procce, underbar stämning, smarta elever och högt tempo som utmanar på helt rätt sätt. Och en skolmat som aldrig är annat än god!

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

Citadellsvägen 9 , 21118, Malmö
Ann Linderoth
040-303900

ProCivitas Privata Gymnasium Malmö

Likt sitt systergymnasium i Helsingborg, är ProCivitas i Malmö sannerligen skolan för eleven som vill satsa högt och tidigt i livet få en fot in i näringslivet. Här möter eleverna en miljö som attraherar engagerade och välutbildade lärare, och detta speglas tydligt i skolans resultat. Beläget i lokaler bredvid Malmö Universitet och endast ett stenkast från Malmö Live är detta ett gymnasium som står i centrum till Malmös spännande framtid.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  17.9
 • Antal elever
  -
 • Antal lärare
  -
 • Antal behöriga lärare
  -
 • Elever per lärare
  -