Omdömen

2.1
Baserat på 6 omdömen och 47 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
30 apr 2023

Prolympia är en mardröm

Ren skit, eleverna tar sönder saker, mobbning pågår men ingen på skolan gör något åt saken.
Föredetta elev
28 feb 2023

Dålig skola. rekomenderar ej!!

Jag har gått i denna skola i 4 år har inte en ända vän . Dom flesta kvinnliga lärarna för Klass 4-6 är inte alls hjälpsamma. Jag hade 2 vänner i skolan men allt eftersom lärarna satte alltid dom bredvid varandra i klassrummet och favoriserade eleverna . Så blev jag lämnad utanför. Jag tycker man inte får bra hjälp om man har t.e.x konsentrations svårigheter. Många har slutat i skolan för att dom inte haft några vänner . Upplever att en viss lärare mobbar folk med funktions nedsättningar och flock med skilda föreldrar. P.S man måste kunna slåss i denhär skolan det är slags mål helatiden och tyst mobbning! Skolan serverar dock förstaklassig mexikansk mat😋.
Förälder / Vårdnadshavare
26 aug 2022

KATASTROF

Ren katastrof HA INTE ERA BARN DÄR!
Lärarna tvingas jobba 60h/veckan. Smutsiga och äckliga lokaler. Ingen tillgång till böcker utan man får endast kopiera upp allt material… eleverna får knappt pennor och alltid vikarierar. Ingen ordning och reda bara massa bråk sam rektorn aldrig tar hänsyn till.

FLYYYYYYY FLYYYY
Elev
11 dec 2020

Dålig skola

Dem flesta lärare är dåliga utbildare och det ger ut kassa uppgifter. Det är en för chill skola utan läxor och när det uppstår problem som bråk tex så är dem inte bra på att lösa det bra. Skolan är stökig och smutsig. Man känner sig inte trygg som elev här. En lärare har tom sagt att hen kände sig otrygg när hen gick genom korridoren.
Föredetta elev
5 feb 2020

Tyvärr

Helt förfärlig mat, baracker till lokaler och ofta invikarierade lärare var det när jag gick där iallafall, inget jag skulle rekommendera tyvärr
Elev
2 jan 2020

Skolan är jättebra, ångrar inte att jag började.

Jag är hyfsat ny på skolan, den är bra och de flesta lärare är svinbra. Lite jobbigt i matten just nu då våran vanliga mattelärare är sjukskriven så vi har en lärare just nu som jag inte förstår någonting av och vi har haft 2 matteprov med den läraren vi har nu som gick ganska dåligt båda 2 då jag inte förstått någonting och han hjälper inte till utan bara säger svaret för han vet själv inte hur han ska förklara. Jag har även en kompis som sökte in till prolympia för väldigt längesedan och de som sköter om nya elever och så har sagt superlänge att hon står först i kön men jag sökte in till prolympia när hon redan var först och jag fick börja nu i 8:an och hon har inte fått börja än, jag vet även en till kille som började efter mig. Men om man hänger bort detta så älskar jag prolympia verkligen.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen