Omdömen

3.6
Baserat på 7 omdömen och 52 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
2 feb 2023

Älskar Rägy

Tydligen kan man få en varning för att man uppför sig respektlöst och umgås med sin klass. Härlig skola :)
Elev
14 okt 2022

Gå inte på Sandö

Mitt största misstag är att jag börjat på denna skolan. Otroligt oseriös skola som har väldigt mycket särbehandling. Lärarna pratar skit om varandra öppet, rektorn är inte där så ingen har koll på något, varken lärare eller elever. Skolan följer varken lagar eller regler och hittar mer än gärna på egna och när man ifrågasätter låtsas dom som ingenting och ber en vara tyst. Också helt sinnessjuka regler kring boendena, tex får man numera inte ha dina egna möbler och securitas/security får gå in i ditt rum/lägenhet nu även fast du säger nej. Jätte svårt att en då tid till hjälp av lärare. De säger att skolan är en ”familj” men har aldrig innan varit i en sån giftig omgivning, alla snackar verkligen illa om alla. Finns absolut noll sammanhållning. Arbetssättet är värdelöst, uppgifterna blir väldigt oseriösa, jätte svårt att få hjälp och överlag så fattar ingen vad vi faktiskt håller på med. Ifall man vill gå för brand och räddningen är det bättre att gå på en vanlig skola o sen bara ta kurser på msb senare. Vi läser brand och räddning men vi får ingen som helst utbildning, det är bara fjanterier och extra poäng som gör det stressigt.
Funderar du på denna skola, så fundera igen. För detta är det värsta beslutet, hade förväntat mig mina livs bästa år men har bara blivit deprimerad och gått in i väggen.
Vill varna alla!
Elev
4 dec 2020

Räddningsgymnasiet

Super bra skola, rekommenderar defenetivt!
Elev
20 dec 2019

Älskar RäGy

Trodde aldrig att gymnasiet skulle vara såhär givande och roligt.
Elev
15 nov 2019

Engagerade lärare och elevernagör skolan!

Jag kunde inte ha varit mer nöjd med mitt val av gymnasium. På skolan är det ett mycket bra klimat mellan både elever och lärare. Det märks att lärarna på skolan har hamnat rätt, de bidrar med positiv energi och gott stöd vilket gör att varje elev känner sig sedd. Studierna anpassas mycket väl efter individerna, genom flera olika möjligheter till examination, både genom tal ock skrift, får varje enskild elev möjligheten att flera gånger visa sina kunskaper efter sina förmågor.

Skolan ligger dessutom fint belägen med fina relativt fräscha och renoverade boenden. Fin natur på området, trevliga grannar i form av olika myndigheter, tillgång till gym och idrottshall får fritiden på ön att gå snabbt och man känner sig säker.

Mina år på Räddningsgymnasiet har varit fantastiska. Kunde inte ha drömt om finare vänner och lärare!
Elev
5 sep 2019

Jätte bra man känner sig trygg

Den är jätte bra för det varierar mycket kring allt där. Det är bra tider man går i skolan. Det bästs är nog att maten är så sjuuukt god. Lite virrigt i matsalen ibland men sånt får man räkna med.
Elev
9 jun 2019

Bästa valet jag någonsin gjort

Har inte ångrat en sekund att jag sökte Räddningsgymnasiet. Tiden där har varit de bästa 3 åren i mitt liv och jag har haft så otroligt roligt! Känns som ett tomrum nu när man lämnat ön och vännerna som blivit en familj.....

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen