Omdömen

2.0
Baserat på 34 omdömen och 283 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
19 jan 2024

Rekommenderar ej 👎🏽

Väldigt dåligt jag rekommenderar inte för små problem gör dom det stort och dom lyssnar inte på eleven det ända som dom duktig på är att anmäla barnen t soc rektorn låter inte eleven försvarar sig det är orättvist behandlad
Elev
19 okt 2023

Rekommenderar inte! Det sämsta skolan jag har sett.

Rekommenderar inte alls. skolmaten är skit dålig, lärarna bryr sig inte om elever alls. + Elever är jätte stökig, har ingen kontroll. ingen respekt.
Elev
19 okt 2023

Jätte dålig👎🏻

sämsta skolan, skolmaten är hemskt, lärare bryr dig inte om elever alls.
Elev
19 okt 2023

SÄMSTA SKOLAN NÅGONSIN!!!

Lärarna är helt jäävla idiotiska.

Rektorn tar lärarnas sida oavsett vad som har hänt och de håller tillbaka hela klassen när bara några få har varit jobbiga. (kollektiv bestraffning)

Eleverna är jätte barnsliga och omogna, flest killarna.
Förälder / Vårdnadshavare
19 sep 2023

Rekommenderas

Jag har nu haft mina två barn på RWS Bromma i över ett år och de trivs jättebra. Jag som förälder känner att skolan går mot att bli mycket mer stabil än vad jag hört att den tidigare varit. Mina barn har helt fantastiska lärare och fritidspersonalen är också toppen. Uppskattar att det är en liten skola, små klasser och alla känner alla.
Föredetta elev
30 aug 2023

Mashallah bra skola pågud

Djurig skola walla. de cok nice grabbar. du blir familj om du är ghetto pågud. walla ska inte ljuga den är bänngeeeeerr. jalla då vi ses
Förälder / Vårdnadshavare
13 jun 2023

VICE REKTOR C.V

Vad ni än gör sätt inte era barn i denna skola. Vice rektorn är den mest inhumana personen ni kan stöta på. Kommer med falska anklagelser utan några som helst bevis, hånler, dryg, tittar ner på andra personer. Lärare slutar varje termin och barnen får ingen kontinuitet i något. Skulle ni ha oturen att just ditt barn blir utsatt för något förvänta dig inget av Vice Rektorn för varken hon, lärarna eller någon annan på skolan kommer att hjälpa dig.
Elev
11 jun 2023

Terrible

It's too bad, the studies are terrible and they hire teachers who are under qualified. This significantly affects the final grades the students get and it's really unfair.
Elev
25 maj 2023

hemskttt

börja inte här om ni gör de varnar jag er för hemkundkapslärare. han är galen och har ett riktigt temprament. han gjorde hål i elevernas bollar de va de ändå som gjprde dom glada på den här hemska skolan. han petade på en elevs rumpa med en krycka och drar i folks öron. han skiriker och blir arg för ingenting. själv har jag gått här i ett år och ska redan byta vilket många av mina vänner ocksåp ska göra.
Förälder / Vårdnadshavare
24 maj 2023

Varning!

Fritids är det enda som bättrar sig efter kritik från föräldrar. Lågstadiet är ett skämt, nya lärare vart läsår och ingen överlämning från föregående år.

Eleverna ligger efter och istället för att anordna extra lektioner skickar man hem läxor/hemuppgifter som aldrig gåtts genom på skoltid, dvs. försöker skjuta över ansvaret på lärandet till föräldrar.

Skolan har utvecklingsdagar när det är ont om personal… (verkar så i alla fall då de kommer oplanerat lite då å då)

Barn som slutar på skolan å börjat på andra ställen blir förvånad hur bra mat faktiskt kan vara… Hade kris möte då barnen klagade på maten för några år sedan, blev lite bättre men är nu tillbaka till att servera det billigast möjliga.

OBS! Har ingen insikt i mellan-högstadie så dessa kommentar gäller endast lågstadiet
Förälder / Vårdnadshavare
20 maj 2023

Förälder till min son som gick där!

Jag tyckte arkitekturen på skolan såg attraktiv med en väldig utbrett och härlig gård med möjlighet till att kunna leka och dessutom gott med utrymme till min son för att kunna hänga där på rasterna, min son skulle börja i 7:an. Det som sen kom att bli med min son var chockerande. Först och främst blev min son till en GANGSTER, han var ute sent med sina vänner och hängde i det de kallar för ”centrumet”. Han blev väldigt omgående stökig i skolan och allt mer aggressiv. På grund av hans bus med sina vänner fick jag flertals gånger prata med rektorn och det kom till den nivån att socialen blev involverad. Skolans förmåga att skaffa dessa ”Gangster” som jag kallar de, fick jag uppleva då jag en gång cyklade till skolan och lämnade min cykel där. När jag väl skulle cykla hem sen var min cykel bränd och ena hjulet var stulet. Jag hörde massa fyrverkerier efteråt skjutas upp från skolan. Jag kan säga att det var obehagligt och känslan av otrygghet runt den skolan var märkbar. Jag tvingade min son att byta skola efter redan en termin och rekommenderar absolut inte denna skola! Dock vill jag verkligen ge cred till lärarna som faktisk är bra på skolan men som på grund av omständigheter och skolans satsning inte kan ge sin fulla potential i form av lärande till eleverna!
Elev
13 maj 2023

Börja inte

Världens sämsta skola. Jag som har massor av svårigheter får ingen hjälp. läraren byter
24/7. Har blivit mobbad men fått ingen hjälp från skolan. skolan är bara ut för pengar. Bränna alarmet är trasig o skolan tolerera brinner up hela tiden. Några elever kommer inte till skola på grund av allt av det här. Jag som har varit där hela mitt år det är inte värt att börja där!
Annat
13 maj 2023

Börja inte

Denna skolan är katastrof. Jag som har
Dyslexi jag får ingen hjälp i skolan, dom hjäper inte elever som har svårt heter. Dom byter läraren o rektor ofta. Jag har varit mobbad i skolan o jag fick ingen hjälp. Toalett är smutsigt o skolans toaletter brinner up. Bränna alarmet är trasig. Dom är bara ut för alla pengar. Börja inte på denna skolan!!
Elev
13 maj 2023

VARFÖR MAN INTE SKA BÖRJA I RWS

2023 14 maj. Den här skolan suger, dem byter alltid lärare och det finns ingen kurator här, lärare saknas, matten är okej men läraren behandlar oss elever orättvisa, läraren är elaka och hjälper inte oss i lektionerna, dem hjälper inte elever som har rätt till att få hjälp vilket betyder att man fattar inget under lektionerna och lär sig inget dem bara struntar i dig och ger dålig motivation vilket gör dig inte vilja jobba under lektionerna. Man blir deprimerad av den här skolan. Det här kommer från en person som har gåt här hela sitt liv och har SJÄLV svårigheter. BÖRJA INTE HÄR.
Elev
21 apr 2023

Raoul Wallenbergskolan är inte att rekommendera

Lärarna är helt okej, dock finns nu mera ingen skolkurator och skolsystern är ändas här på onsdagar. Detta läsår (2022-2023) har mer än 10 brandlarm utlösts av elever, där cirka 3 var på riktigt.
Rektorn är dock inte den bästa man sätt, skriver du till henne som elev iallafall kanske hon läser de men inte svarar. Själv behövde jag gå till henne personligen för att få svar på mitt meddelande.
Annat
19 apr 2023

Riktigt dålig skola!!!

Jag har varit med om att en lärare kastat stolar på barn. Samma lärare har även uttryckt sig rasistiskt mot elever. Läraren använder även ett dåligt språk bland eleverna. De flesta lärarna är inte utbildade och lär inte ut rätt. Maten smakar absolut ingenting om den inte smakar salt. När en incident sker och eleven rapporterar det till rektorn tar hon inte tag i problemet eller eleverna på allvar. Lärarna hjälper inte de med extra svårigheter på det sätt de behöver och sedan klagar dom på eleverna och ger dom hemringning eller tom soc anmälning. Lärarna hotar även ofta med soc anmälning och bryr sig bara om skolans statistik av frånvaro och betyg. BÖRJA INTE I SKOLAN!!!!!!!
Annat
17 mar 2023

🙏🙏🙏🙏🙏

jag vet inte, går inte på skolan
Förälder / Vårdnadshavare
8 feb 2023

Måste stängas omgående

Denna skolan måste stängas omgående
Elev
21 sep 2022

Varning börja inte denhär skolan

hej jag har gått i den här skolan i 4 år började i två an och nu går jag i sexan skolan är inte bra man blir mobbad och slagen lärarna lyssnar inte på dig de skriker istället för att lyssna på dig. om inte läraren lyssnar på dig så går man till rekton rekton säger bara jag ska prata med lärarna men inget händer samma sak händer nästa dag. i tre och ett halv år har vi bytt jette många lärare och vi får bara göra om allting och man lär sig inte så mycket det är bara jobbigt om du blir slagen så får man inte slå tillbaka men om man säger till läraren så pratar läraren men inget händer och du blir bara retad och slagen det vill man inte man måste försvara sig i alla ämnen har vi bytt många lärare läraren bryr sig inte om du blir slagen ringer inte föreldrar men om det är jag så ringer de mina föreldrar lärarna skriker bara på elever. jag har blivit mobbad i 3och ett halv år men nu bråkar ingen med mig längre om någon slår dig måste du ge tillbaka. toa leten är äkligt och maten är inte gott .
Förälder / Vårdnadshavare
16 sep 2022

Fel i organisationen

Hirarkisk skola som drivs av en narcissistisk skolledning med följd att personal saknar incitament att tala öppet och direkt med båda ledning,föräldrar och elever. Elevens bästa kommer sekundärt och statistik kommer primärt.
Förälder / Vårdnadshavare
12 jun 2022

Stäng Ner !

Stockholms sämsta skolan! Det saknas ordning överallt , lärare o Rektorer byts varje månad el vecka , barnen mobbas o retas jämt vilket resulterar att skapas otryggt miljö och detta händer under ledningens näsa! Ledningen tar inte sitt ansvar och bryr sig inte ett dugg om barnen , är bara ute efter pengar ! Tyvärr rekommenderar inte denna skolan överhuvudtaget . Stäng ner !
Förälder / Vårdnadshavare
9 jun 2022

Bästa skolan : )

bästa skolan med bästa lärare, några kan tycka att det är dåligt men jag tycker inte att det kommer förändras i en annan skola, alla skolor är samma, men den här skolan är bra lär bra eleverna som är duktiga och smarta.
Rekommenderar skolan starkt
Förälder / Vårdnadshavare
24 maj 2022

Vårdnadshavare

Otroligt dålig skola med lärare utan engagemang och vissa utan behörighet. Ledningen bryr sig bara om pengar och sitt rykte. Personalomsättningen är jättehög. Jag kan verkligen inte rekommendera skolan ångar starkt att jag lät mitt barn börja där.
Elev
27 mar 2022

Rekommenderar starkt denna skola

Jag tycker att den är bra. De e en mycket vättig skola med bra personal
Förälder / Vårdnadshavare
5 mar 2022

Undvik!

Total katastrof. Mindre trygg & inkompetent skola får man leta efter. Ledningen lever i någon form av bubbla, personalomsättning är högre än på McDonalds och kan inte på något sätt hantera barn som trakasserar andra barn. Borde seriöst läggas ner för alla barns bästa.
Förälder / Vårdnadshavare
9 feb 2022

Skulle ej rekommenderar

Skolan kommer varje år med fina ord om hur det nya året ska bli bättre än de föregående. Att de känner till de svårigheter som funnits men att de nu har tagit tag i dem sakerna. Det är sånt struntprat!!! Har barn i denna skola och förskola i snart 10 år och inget blir bättre. Med den ledningen som finns idag så kommer det aldrig bli bättre heller. Det byts både rektorer och lärare konstant, lärare som de säger är behörig men sen när de slutar då är ofta anledningen att de inte var behörig och att skolan strävar efter att endast ha behöriga lärare. Ingen bra överlämning mellan lärare sker då den nya läraren ofta inte vet hur långt eleverna har kommit. Nej skulle aldrig rekommendera denna skola till någon. Nu letar vi andra skolor.
Föredetta elev
1 maj 2021

Rekommenderar inte

Mobbning sker nästan daglidags på denna skolan. Okompetent fritidspersonal som inte vet hur man enligt skolans värdegrund ska agera kring kränkningar. Man kan sitta på möte efter möte, termin efter termin och det är ändå samma gamla visa. Ingen tillstymmelse till utveckling som kan göra skolan mycket bättre. Längtar tills mitt barn får plats på annan skola!
Förälder / Vårdnadshavare
26 jan 2021

Rekommenderar inte

bedrövligt har 2 barn i skolan det är varje dag händer något där jag hör om mobbning dåligt mat smutsigt toa och lokal nu ska jag försöka byta skolan man blir helt galen som föräldrar jag rekommenderar inte raul wallenberg Bromma
Förälder / Vårdnadshavare
18 jan 2021

Trygg skola

Jag vet att skolan har haft ett dåligt rykte men vi som föräldrar är supernöjda. Duktiga lärare och en bra ledning.
Fin utemiljö och en trygg skola.
Ordning och reda och våra barn stormtrivs.
Elev
10 dec 2020

Börja inte på skolan!!!!!!

Helt ok lärare, det finns bra och hemska lärare.
Tex bild lärare förväntar sig att man ska vara picasso.
Jätte otrygg på skolan, det smälls fyverkerier 2 gånger om veckan inomhus!!! Det går runt massor av ciggaretter, snus och andra saker.
Rekommenderar INTE skolan.
Visar 30 av totalt 34 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen