Omdömen

2.2
Baserat på 17 omdömen och 133 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
8 apr 2024

Otrygg skola

Alldeles för stora klasser där lärarna inte hinner hjälpa elever, pengar går före allt på denna skola.
Stökig under rasterna då eleverna inte har nån skolgård o alla hänger i korridorerna.
Förälder / Vårdnadshavare
23 feb 2024

Välj inte rws

En del personal på skolan borde inte jobba med barn, vill man ha respekt ger man också respekt. Märks att personal och rektor håller varandra om ryggen. Tar man upp något med dom kan man läsa av direkt att det bäst vore att bara låta saker vara. De flyttar runt på personalen och ger nya arbetsuppgifter till de som egentligen inte ens borde vara kvar. De har då haft ett beteende mot eleverna som jag som vårdnadshavare anser vara helt oacceptabelt men för att inte hänga ut mig själv här nu kan jag inte säg vad det rör sig om. Kollektiv bestraffning har förekommit, dålig kommunikation och rädsla hos vissa elever pga att de är rädda för att få varning om de glömt att ladda datorn och andra egentligen enkla saker som är lätt för ett barn att glömma.
Elev
19 dec 2023

Bra skola

Älskar skolan, det är den bästa jag någonsin gått på. Alla vuxna är väldigt trevliga och maten är godare än snittet på dagens skolor
Förälder / Vårdnadshavare
3 dec 2023

Dålig skola

Elever får inte den hjälp de behöver lärare och rektorer lyssnar inte.
Förälder / Vårdnadshavare
13 sep 2023

Bra och trygg skola

Bra och trygg skola som håller en g
od dialog med vårdnadshavarna. Lyssnar och agerar.
Förälder / Vårdnadshavare
12 sep 2023

Urdåligt och oansvarigt beteende rakt i genom

En dålig skola som inte följer skollagen, kränker, misstror föräldrar, rektor för årskurs 7-9 saknar kunskap om personer som manipulerar rektorn och lärarna. Vilket resulterar i att barn lider och utvecklar psykisk ohälsa. Barn fråntas skolplikt i ett år utan att genomföra utredning om orsaken.
Granskar inte lögner och påståenden om vad som orsakat barnets ohälsa.
Anmäler inte vårdnadshavare vid bristande vård av barn så psykisk ohälsa uppstår.
Begår tjänstefel genom att döma en förälder i en utredning mot socialtjänsten utan belägg eller bevis för sanningen i en persons uttalanden.
Huvudmannen förstår inte sin roll i ansvaret av inkommande anmälningar om felaktiga händelser utan gömmer sig bakom felaktiga påståenden. Huvudmannen brister i sin roll om ansvar mot inkomma anmälningar.
Huvudman förstår inte att en anmälan om felaktiga hanteranden från rektorn ska svaras på enligt skollagen. Skolinspektionen och skollagen ska efterlevas om missförhållanden hos elever uppstår.
Elev
24 jul 2023

OGILLAR SKARPT

Jag anser att skolan inte når upp till dem idealen som det påstås. Orättvist bedömande, dåligt undervisade lärare, obrydd skolledning, inget bra. Lokalerna är fina men vad är en fin lokal om undervisningen är kaotisk. Rekommenderar INTE att gå på denna skolan. Dessutom är det trippelt så svårt att på ett Ex. A i betyg där än vad det är att på en kommunal skola.
Elev
9 mar 2023

bring back selsestenius

det var en bra skola tills top G selestenius slutade. han var en fader, en broder, en vänn....
Föredetta elev
29 sep 2022

Äckel skola

Usch! vilken vidrig skola! hatar hur ni lärare kommenterade vad tjejerna had epå sig för att killar pratar om de som ett sexuellt objekt? Ni pratade med tjejerna, killarna då? förekommer rasism ganska mycket, skolan är hemsk och visar sig perfekta utåt men de bryr sig it om eleverna. Personalen är fegisar och favoriserar i betygen och på lektionen, dubbelmoralisk skola. Följer it ens sina egna ledord, skamliga är ni!!
Förälder / Vårdnadshavare
13 sep 2022

Inte att rekommendera

Dåligt med utbildade lärare och dåligt specialpedagoger elever får inte den hjälp de behöver. Stökiga klasser.
Elev
30 mar 2022

Urdåligt

Skitdålig skola, lärarna ingriper inte vid mobbning och ledorden följs ej. Man kan få varning för att glömma en penna men inte när man mobbar någon annan konstant? Dubbelmoral, favorisering, vissa lärare som avgör ens klädsel och vissa lärare som ger sexistiska kommentarer. Lyssnar sällan till oss elever
Elev
13 dec 2021

Välj inte rws

Nej absolut inte bra skola förkommer mycket homophobi och rasism skolan följer absolut inte det skolan enligt text ska stå för. Många lärare behandlar elever på ett väldigt dåligt sätt.
Elev
13 sep 2021

Nej nej nej

Skolans ledord följs inte, dålig skola. Mycket homophobi och rasism förekommer och lärarna bryr sig inte. Rekomenderar ej!
Elev
23 apr 2021

Helt ok

Fin lokal! Skolan har en fin ideologi men det är sällan den efterlevs. Några Lärare är enastående medans andra inte håller måttet. Hade önskat att skolledningen lyssnade mer till eleverna.
Elev
24 jan 2021

Omdöme om rws Skövde

Gått på rws sen 4 och nu i vår går jag ut 9. Har riktigt bra erfarenheter av skolan och jag rekommenderar den stark.

Det är verkligen ordning och reda, riktigt bra
Förälder / Vårdnadshavare
3 nov 2020

Utmärkt

En mycket seriös och proffsig skola. Här är det ordning och reda
Elev
14 sep 2020

Hemsk skola

äckligt, själva byggnaden är väl fin oså men inte själva systemet och vissa lärare som behandla elever dåligt!! Rekommendera att INTE välja denna skola..

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen