Omdömen

2.2
Baserat på 23 omdömen och 183 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 aug 2023

Caferurjrj3k

Cafe


Jdkdjjrkfkrjyudusyhhhehj2g36
Föredetta elev
10 jun 2023

Rättvist

Lärarna bryr sig och om man är schyst blir man bra behandlad.
Föredetta elev
23 apr 2023

En skola som har allvarliga brister

Mobbning pågick i flera år, både fysiskt och psykiskt. Incident rapporter skulle skrivas men när vi bad om att få se dem fanns inget dokumenterat eller nedskrivet. Som elev känner man sig inte sedd av lärare och det finns inga direkt anpassningar ifall man har svårigheter i något ämne. Byggnaden är inte behaglig alls, det är trångt, det finns inga bra rastplatser eller bänkar och ventilationen fungerar inte.
Skolgården är för liten och även den saknar sittplatser och ställen där man kan hänga på raster.
Det finns ingen gympahall och man får då ta sig till olika ställen själv när man har idrott vilket kan vara bökigt.
Föredetta elev
22 apr 2023

Rekommenderar inte

Jag blev mobbad både fysiskt och psykiskt i flera års tid och lärare, elevhälsoteam, rektor med fler gjorde ingenting. När stora händelser sker så är rektorn tvungen att skriva en incidentrapport vilket hen inte gjorde någon gång när händelser skedde. Skolan tar inte mobbning på allvar. Finns ingen hiss, liten matsal och ingen ventilation i byggnaden. För stora klasser och extremt långa lektioner. Skolan tar inte alls hänsyn till konsekvenstrappan. Jag blev tvungen att byta skola vilket är fel då det är mobbarna som ska byta. Rekommenderar inte.
Elev
1 mar 2023

Dålig

Skit dålig dem rånar typ en och råkar man ta sönder någon så måste man betala mycket mer än vad det kostar
Föredetta elev
18 jan 2023

dålig

otrevliga lärare som skriker och smaskar och luktar rov i munnen.
Ett café där man blir lurad på pengar tusen tals pengar om året. matsalen luktar illa och är liten alltid full och man får aldrig plats att sitta.Den här skolan kan sätta sig på ett finger och rotera.
Föredetta elev
7 dec 2022

Ingen bra skola att förlita sig på, samt låta sitt barn börja där

Jag har själv gått på den skolan och det är tyvärr inget att rekommendera.
Oförstående lärare, inte alls anpassat för det elever som har det svårt samt har psykisk ohälsa.
Elev
9 nov 2022

Sur skola

Skolan är väldigt dålig och lärarna agerar impulsivt mot eleverna. Maten lämnar en dålig avsmak samt lukten runt lokalen. Lokalen är väldigt obekväm och trång och skulle inte rekommendera någon att börja på skolan.
Föredetta elev
9 nov 2022

STÄNG NER RAOUL WALLENBERG SKOLAN UPPSALA

Jag tycker inte att man ska anmäla sina barn till denna fruktansvärda skola. De behandlar barnen olika och hjälper inte de barnen som har svårigheter. Dålig personal. Bästa kuratorn man kan hitta. De har inte ens en vanlig hemkunskap utan det är bara tre vanliga kök i matsalen där det finns bord där barnen äter lunch. De har inte heller en gympasal utan man åker och hittar på sakerna. Man har samma idrott hela tiden, orientering, dans(taktkänsla som alla kan om man inte har någon störning i hjärnan), skridskoåkning, lekar utomhus, badminton det är mest det man göra varje termin. De har ingen värme i lokalerna så man blir superkall på vintern.
Elev
9 nov 2022

HATAR RAOUL

Väldigt dålig skola. Ingen skolgård alls, alla elever blir olika behandlande. När det åker tunga fordon på vägen utanför så skakar hela skolan och det känns som att hela skolan ska ramla samman. Rekommenderar verkligen inte. Maten har tagit slut flera gånger och den smakar jätteilla. Misshandlar elever dom inte tycker om
Föredetta elev
9 nov 2022

Dålig skola

Extremt dålig skola med lärare som man var rädd för. Maten är inte ätbar och skolgård saknas. Miljön är väldigt gammal med ofräscha lokaler. Jag skulle inte rekommendera denna skola till någon och den borde stängas ner.
Elev
9 nov 2022

SÄMSTA SKOLAN

jättedålig skola dom särbehnadlar barn dom inte gillar. Hela skolan luktar lik och maten smakar skit och lärarna är hemskt dåliga.
Annat
1 sep 2022

sämsta skolan

lärarna överdriver allt och när d en annan elev som stör en annan elev så får den elevn som inte gjort nått skit och lärarna tvingar töntarna att bli deras hundar de tror de äger skolan
Föredetta elev
4 jun 2021

Raul💯

Jätte bra skola! Världens bästa!!!!!!!!!
Förälder / Vårdnadshavare
23 apr 2021

Rekommenderar skolan!

Ett enormt lyft för vårt barn vad gäller det som behövs för att trivas, utvecklas och kunna tillgodogöra sig undervisningen i en skola: arbetsro, bra lärare, hög kvalitet på undervisningen och socialt trevligt! Vi föräldrar kan verkligen rekommendera skolan.
Elev
13 apr 2021

Ger snart upp

5 prov på en vecka, inte särskilt najs
Elev
5 dec 2020

Okej bra

Vill man ha vänner är det en toppen bra skola. Maten e äcklig och tar ofta slut. Hyfsat trevliga lärare men vissa är man rädda för som tex matte och eng lärarna
Elev
25 nov 2020

Riktigt bra skola

Riktigt bra skola bytte från en annan skola till Raoul Wallenberg och det var en riktigt bra omstart för mig med mina betyg lärarna såg verkligen mig på ett annat sätt och ville verkligen hjälpa mig med mina betyg och att jag skulle bli godkänd i allt underbara lärare och riktigt bra skolmiljö
Elev
16 dec 2019

Skulle inte rekommendera

Kökspersonalen vet ofta inte vad som finns i skolmaten vilket har resulterat i spridningen av felaktig information om ingredienser och allergener. Detta har resulterat i att elever har skickats till sjukhuset på grund av allergiska reaktioner. Detta är mitt största problem med skolan men det finns också andra problem som att rektorn inte interagerar med sina elever särskilt ofta och att kuratorer och lärare ofta byts ut så fort man börjat känna sig bekväm med dem.
Elev
6 dec 2019

Sänsta skolan som finns

Skolmaten är det äckligaste jag har sätt, lärarna var snälla de två första månaderna sen blev de katastrof, man blir även rädd för vissa lärare.
Föredetta elev
19 okt 2019

t dålig och nerstämd skola som borde läggas ner!

Det var bra i början när alla lärare var snälla, men sen insåg jag att de bara brydde sig mer om de elever som hade höga betyg och var väldigt orättvisa mot de som hade svårigheter och gav underkänt provresultat istället för ett godkänt även om eleven kunde alla frågor förutom en! Skäms på er och hoppas att ni går i konkurs!
Elev
17 jun 2019

Fantastiska lärare!

Grymma lärare som ser alla elever!
Förälder / Vårdnadshavare
11 jun 2019

Trevlig skola!

Min dotter har trivts här mycket bra, eftersom vi är inflyttade är det alltid lite svårt att flytta en tonåring. Ibland känner jag att det vore bra med lite samarbetsövningar för att hon ska komma närmre sina vänner men annars en mycket bra skola.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen