Omdömen

3.7
Baserat på 14 omdömen och 107 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Student
8 dec 2022

Naturbruk hästhållning

Realgymnasiet

Jag tycker att realgymnasiet är en valfrihet bra skola, realgymnasiet finns i olika delar av Sverige och jag skulle säga att det är det bästa gymnasiet om man vill hålla på med yrke. Gymnasiet ger stora möjligheter, det programmet som jag läser ger mig möjlighet att utvecklas nationellt och internationellt som i Sydafrika. Skolan har en väldigt stor utvecklingskurva och man vill lära sig något nytt varje dag
Börja på Real
Student
30 nov 2022

Skolmaten är dålig

jag tycker att det är dåligt att eleverna ska behöva svälta för dem har glömt sin tagg (som man måste ha för att äta på karlssons resturang och för att komma in i skolan) 1 gång. det är inte jätte konstigt att en elev glömmer sin tagg 1 gång och att den då ska behöva svälta det är helt oacceptabelt! I sverige ska man få gratis skolmat man ska inte behöva köpa mat på ica för att skolan inte kan lösa det på något bättre sätt. Restaurangen som skolan äter på är inte heller bra, maten riktar sig mer mot "äldre" personer med maten som kan vara "löksås med fläsk och potatis".
det är inte heller så bra variation på maten det är "spätta" minst 1 gång i veckan. Har aldrig hört någon elev tycka om skolmaten endast lärarna som tycker den är fantastisk.
Student
30 nov 2022

stylist

Tar inte allergier rättvist

Det är en helt okej skola i allmänhet, men när det kommer till allergier så är detta inte en bra skola varken för mat allergi eller om man är allergisk mot smink produkter tillexemepl, om man tillexemepl är allergisk mot mjölkprotein finns det inte några alternativ på restaurangen Karlssons som vi på denna skola äter på, utan då får man gå dit varje gång och hoppas på att de finns något litet utan mjölk man kan få i sig. Sedan om man har en allergi mot vissa sminkprodukter när man går stylist så blir man tillsagd att byta linje för dem inte kan hitta en bättre lösning än så.
Student
23 sep 2022

Estetik och media

Bästa skolan

Den är bra, fina lokaler och bra lärare
Student
14 jan 2021

5 av 5 stjärnor

Grym skola, helt fantastiskt att få ta med dig hunden till skolan eller mysa med alla djuren som finns, bra lärare och lokaler också med bra många olika utbildningar som t.ex Hund, Djur, IT, äventyr etc
Student
6 jan 2021

Bästa Gymnasiet i Gävleborg

Helt fantastisk!

Jag hittade skolan igenom att söka inom den bästa skolan inom 20 mils radie, flyttade till Gävle för att gå på Reals IT program. Jag har fått så otroligt mycket support av mina lärare och vägledare, de har gett mig kontakter till stora IT företag som till exempel Atea. Real i Gävle har underlättat för min framtid, Dessutom har vi en otrolig trivsel miljö, mobbing existerar inte! Nya fräscha lokaler och en skolmat som verkligen inte är budget som alla andra kommunala skolor. Vi äter super fräsch skollunch på Carlssons resturang i Gävle C.Ge det en chans och du kommer inte ångra dig om deras linjer passar in på dig. Kunde inte ha vart mer nöjd!

Garanterat bästa gymnasiet i Gävle!
Student
2 jan 2021

Bra bra bra

Jag tycker den är väldigt bra.
*bra lärare
*bra gemenskap i skolan bland lärare & elever
*bra utbildning
Other
16 dec 2020

Mobbing från lärare

Kan vara den värsta skolan... gör som de vill och respekterar inte sina egna elever. Förstör sina elever, gör allt för att skydda deras rykte och diskriminerar sina elever. Att ta hänsyn till Corona och restriktionerna existerar inte, de skickar iväg eleverna för övernattning på annan ort som resulterat i flera Corona fall... och de tänker göra samma sak igen. Har en släkting som tack vare denna skola och lärarna/ansvariga på den är helt förstörd. Tack för att ni visar hur man trycker ner elever, bra jobbat! Vad ni än gör, uttryck aldrig era åsikter, de kommer bara förstöra för er om ni säger emot
Student
2 nov 2020

Världens bästa gymnasieskola!

Skolan är som mitt andra hem. Trivs superbra och får verkligen chansen att utnyttja mina intressen i mina studier, vilket gör skolan mycket roligare. Lärarna är engagerade och kunniga inom sina ämnen, alla elever är trevliga och gemenskapen är stark!
Student
2 nov 2020

Helt okej

Helt okej, mycket onödiga saker ibland som exempelvis en utbildning som heter ”personlig utveckling och externa relationer” som skolan lagt utanför skoltid. Ett annat exempel är BRA-aktiviteterna.
Former Student
13 mar 2020

Mina bästa år!

Mina bästa år i livet! Att möta superbra lärare och dessutom få mer kunskap om det som är mitt intresse!
Student
21 feb 2020

Realgymnasiet

Jag har haft en dålig erfarenhet av skolan, lärarna är bra förutom 1 då. Men annars är läsarens verkligen underbara. Skolan har tyvärr en dålig stämning och jag själv mår dåligt psykiskt utav att gå där.
Student
30 dec 2019

Bästa skolan jag någonsin gått på

Jättebra skola! Lärarna är seriösa och tar undervisningen på allvar men samtidigt så är dom snälla och trevliga.
Sjukt bra att mentorerna inte är lärare och kan på så sätt fokusera på eleverna till 100% och vad de behöver istället för att behöva tillägna sin tid åt undervisningen också.
Lokalerna är fina och moderna.
Går själv djurvård och älskar det. Det blir mycket studiebesök och man får bra meriter inför jobblivet, som t.ex. fyrhjulingskort och mycket apl.
Rekommenderar denna skola om man tycker att studera är tråkigt då det är mycket praktiskt!
Student
16 dec 2019

Fantastisk skola!

Efter att ha plågats ett år på Vasaskolan valde jag att byta till Reals estetprogram. Med erfarenhet kan jag säga att den här skolan skiljer sig från alla andra skolor i Gävle.
På Realgymnasiet finns bland annat intresserade lärare, fräscha lokaler och restaurangmat med kvalité.

Rekommenderas starkt till de som faktiskt vill lära sig något av sin tid på gymnasiet!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen