Omdömen

3.4
Baserat på 15 omdömen och 114 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
10 sep 2022

Naturbruk

Bra skola men finns brister

Bra lärare. Roligt med matkort, men lite för få matställen. Skolans lokaler och klassrum är väldigt fräscha. Tråkigt att inga uppstarts-aktiviteter fanns i 1:an, vilket leder till en splittrad klass.
Elev
9 apr 2022

djurvård

Hyfsad skola

det är en fräsch skola överlag och sköna lärare, det jag inte gillar med skolan är däremot att den är skofri, att de är röriga lektioner o korta inlämningsdatum samt att vi bara har ca 8 ställen på markortet att äta på varje dag
Elev
3 dec 2021

Naturbruk

Ganska bra ändå

Bra skola. Dålig utomhusmiljö dock. I övrigt är skolan bra och väldigt fräsch
Elev
23 sep 2021

Omdöme Realgymnasiet Gbg

Bra lärare i visa ämnen men om de blir något problem som bråk, mobbning eller ma har svårt i skolan gör dem nästan ingenting åt de. Jag tycker det är en riktigt dålig skola
Elev
16 sep 2021

nej tack

skofri skola så man går runt och fryser om fötterna och får väldigt smutsiga strumpor. matkortet gäller inte på många ställen alls. stökigt på lektionerna, skolan ser ut som ett dagis. men lärarna är alltid väldigt glada.
Elev
31 aug 2021

Ganska bra

Jättebra skola med bra lärare som gör lektionerna intressanta. Korta skoldagar och inte så hårt arbete. Varierat arbete mellan praktiskt och teoretiskt vilket gör saker roligare. Alla elever får matkort vilket är skönt och skolan har samarbete med bra restauranger. Det enda negativa är att det inte var några aktiviteter över huvud taget för att komma ihop som en klass och det gör så att det är väldigt grupperat. Man fick vara snabb med att välja sina kompisar i början för att inte komma utanför.
Föredetta elev
11 dec 2020

Trivsam skola!

Tog studenten 2020 från hästlinjen. 3 otroliga år med grymma lärare och goa klasskamrater. Har lärt mig otroligt mycket, framförallt inom hästvärlden.
Trivdes alltid i min klass och med alla lärare. Kändes som att man blev sedd och hörd, behövde man hjälp fick man den direkt.
Grym mat, fanns mycket att välja på men ibland kunde man tröttna, men det gör man väl på all mat kan jag tänka mig.
Ska jag klaga på något så är det studenten, men dom skötte det snyggt för att vara i en pandemi!
Föredetta elev
8 dec 2020

Rekommenderar inte

Om du absolut vill gå på en real skola så välj någon av dem andra som finns i Sverige. Och om du har någon form av problematik eller behov av extra hjälp så är detta ingen skola för dig. Dock så har skolan matkort vilket var toppen.
Elev
26 nov 2020

INTE min grej

Om du vill träffa härliga personer som inte gör din skolgång till ett helvete så är detta fel ställe för dig. Undervisningen är väl bra, men inte särskilt förstående lärare. Har du någon diagnos eller svårigheter så är det inte så sannolikt att du får hjälp eller förståelse, så har det i alla fall varit för mig. Det enda positiva i mina ögon är att det är mycket praktiskt. Dock HEMSK corona-anpassning. Välmående går bort på denna skolan.
Elev
18 apr 2020

En av dom bästa skolorna

Lärarna är helt fantastiska och stämningen på skolan. Om man har svårt för något så hjälper lärarna på direkten.
Elev
10 feb 2020

Realgymnasiet Göteborg

Bra skola med matkort på rätt sköna ställen, går i 1ring nu och ser fram emot tvåan. Sköna lärare som hjälper till och stöttar dem som behöver. Rektorn är väldigt snäll och bra på det han gör. Dock verkar infon om vissa saker röriga och vissa lärare har lite svåra uppgifter men annars är det en toppen skola
Annat
14 dec 2019

Sådär

Bra på att marknadsföra sig och har ett gott rykte, dock lär vi elever oss otroligt lite och allt känns väldigt rörigt. Inte förberedd för arbetslivet och ångrar mitt val av skola och inriktning. Favorisering av elever. Konstigt system för APL. Lokalerna är inte särskilt mysiga utan känns instängt.
Föredetta elev
6 dec 2019

Brösta skolan!

Bästa skolan! Tog studenten 2017 med toppbetyg! På högstadiet hade jag inte ens godkänt i några ämnen och max D i betyg. Hjälpsamma lärare som anpassar, studierna efter eleverna!
Elev
26 aug 2019

Elev

Jätte bra skola och jätte bra lärare som är väldigt bra på att hjälpa till.
Elev
8 jun 2019

En väldigt rörig skola

Allt är oklart med denna skolan, info om hälsodagar, uppgifter mm. Kan säga något ena dagen och något annat dagen efter. Blev lovade på öppet hus att man var i små klasser på 14st men när vi väl började så var vi 26 i klassen. Denna skolan satsar stenhårt på marknsdsföringen!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen