Omdömen

4.1
Baserat på 4 omdömen och 32 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
7 dec 2022

hund

Hund elev

utmärkt skola, helt underbara lärare och elever
Elev
22 apr 2022

Naturbruk inriktning häst

Bästaste

Jag är en av dom som började när det först startade så är alltså äldst på skolan. Skillnaden jag märkte direkt när jag började på gymnasiet va att lärarna verkligen bryr sig om en och vill att man ska lyckas. Man får precis all den stöttning och anpassning man själv behöver som individ och man känner sig verkligen hörd. Alla på skolan har kompisar och gemenskapen är stor. En jävligt rolig skola helt enkelt där man har en helt magisk relation till lärare, rektor, specialpedagog, klasskamrater m.m. Jag kunde inte ha valt ett bättre gymnasium. Rekomenderaf starkt.
Elev
25 jan 2021

Perfekt skola för naturbruk

Älskar skolan! Så underbara lärare, rektor och elever!
Elev
15 dec 2020

Realgymnasiet is the shit!

Världens bästa skola, allt man kan önska sig. Helt underbara lärare, som verkligen bryr som om dig som både elev och person. Fina lokaler som ligger centralt. Vi har väldigt roliga profildag, där du kan låna fina ridskolehästar eller ta med din egen. Fina praktikplatser erbjuds och även utomlandspraktik i trean för vissa. Väldigt god gemenskap på skolan och personalen hittar på väldigt mycket roligt för oss elever. Söndagsångesten försvann så fort jag började på skolan och har aldrig haft roligare!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen