Omdömen

3.5
Baserat på 13 omdömen och 104 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
18 okt 2022

Tekink

Fin skolan med frånvarande lärare

Skolan i sig var riktigt bra, det var modernt, rent och snyggt inrett. Maten var riktigt bra, kunde bli lite köer ibland men man hittade lite knep.

Lärarna var det som gjorde skolan lite sämre. Det byttes ofta ut lärare från höger till vänster, oftast tyvärr för det sämre. Man ifrågasatte ofta varför vissa lärare var lärare för just det ämnet de hade. Men självklart så fanns det guldklimpar lite här o var.
Elev
8 okt 2022

Naturbruk

Fyrkantig skola... SKAM

En del lärare är guld värda men andra vill inte att alla elever ska lyckas, de struntar i att hjälpa de elever som behöver extra stöd och hjälp och tar inte till de åtgärder som krävs för vissa. Allt är fyrkantigt och de vill inte hitta nya lösningar och möjligheter på saken. Har du någon diagnos eller sjukdom är det här en usel skola att välja för du får inte den hjälp du behöver, de kommer bara att strunta i dig och ljuga om saker för att försöka manipulera dig och dina föräldrar
Elev
24 sep 2022

Bra och liten skola

En liten skola med mycket bra lärare och en fin skola på ytan och på insidan. Rekommenderar för dig som kanske inte vill vara som alla andra och som är tekniskt inriktad.
Elev
23 dec 2021

Naturbruk

Inte lika bra länge

Skolan är mysig med vissa bra/grymma lärare tyvärr slutar nästan alla och från att jag började till att jag nu går trean har mer än hälften av alla lärare jag haft slutat och bytts ut. Lärare och ledningen beställer allt utan att ens prata med oss om vi kanske har en bättre lösning. Många av deras beslut är utan anledning även om de har en bra tanke. Det finns flertal lärare som inte respekterar eleverna alls.

Men ettan är svårslaget, synd bara att det inte är som det va

De har massa reglar för vad vad man får och inte får göra men inga konsekvenser som säkerställer att de följs.
Elev
18 dec 2021

Tekink

Perfekt

Asså helt perfekt. Liten trygg skolan så känns verkligen som lärare ser än lixom. Mycket elevfokus istället för klassfokus.
Elev
27 sep 2021

Bra skola lite lite raster

Jag började mitt första år på real nyss o det är en bra skola. Det kan vara lite jobbigt eftersom att det är 3 timmars lektioner med 20 minuters rast o sen typ 1 timme lunch problemet med att det bara är en timme är att vi äter på restauranger o alla går ju till restaurangerna så väntetiden kan va ett tag plus sen när dom gör maten vilket kan göra en stressad. Men aa en väldigt bra skola för övrigt ser bra ut o man känner sig bekväm. lärarna e bra också :))
Elev
5 sep 2021

Sällskapsdjur & Djursjukvård

Skolan är ok

Få lärare anstränger sig för att eleven ska få den hjälp den behöver men vissa tar inte hänsyn till att man ex har dyslexi och man då inte får hjälp. Skolgången blir tuff om du har någon diagnos för vissa verkar tro att det bara är något man har hittat på. Mobbing förekommer väldigt sällan och har det hänt så blir alla chockade och det blir ett slut på det direkt. Eleverna själva försöker få en gemenskap mellan klasserna eftersom lärarna inte anstränger sig som vi elever. Jag går mitt 2a år nu och jag skulle inte säga att jag älskar skolan då vissa lärare inte lyssnar på mina behov och åsikter (bla att jag inte trivs på min apl) men jag kan heller inte säga att jag hatar den då ja jag vet inte vissa lärare är snälla, trevliga och förstående.
Elev
16 feb 2021

Teknik

bra om du inte har någon neurologisk sjukdom.

Jag hade det väldigt svårt i början tack vare autism, samtidigt som skolan inte riktigt visste hur de skulle göra åt det. möten med mentorer och rektor från höger till vänster... det gjorde mig och mina vårdnadshavare galna tillslut. två år senare och jag ska snart ta studenten, då efter många problem har allt börjat gå bra. alltså om du har någon neurologisk sjukdom som påverkar dig socialt etc så ta kontakt med folk omedelbart så du inte får ett helvete som jag fick.
Elev
22 nov 2020

Bra skola, börja här!

Hund-linjen erbjuder många certifikat och hög anställningsbarhet efter gymnasiet. Lärarna vet vad de pratar om och man känner sig alltid välkommen. Personlig utveckling ligger på topp när det kommer till real! Känner ingen som gått ut och varit missnöjd med sina kompetenser.
Elev
3 nov 2020

Realg

Jag tycker att min skola e väldigt bra för att den e bra och bara bra
Elev
14 mar 2020

Trivs otroligt bra!

Fantastisk djurvårdsutbildning. Lärarna bryr sig om eleverna och engagerar sig. Skolan är fräsch och det är alltid en bra miljö. Ingen mobbning förekommer och skolan är väldigt öppen. Rekommenderar Real i Linköping!
Elev
30 jan 2020

Inget direkt att gnälla på. gå här

Underbar skola med väldigt bra mat. Fräscha lokaler som är nyrenoverade. Bra lektioner och ämnen.
Elev
24 nov 2019

Bra skola med resturanger att äta på vilket är ok.

Jättebra djurvårdslinje. Väldigt bra lärare i vissa ämnen och hyfsade i andra. För mycket elever sedan hösten 2019.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen