Omdömen

4.4
Baserat på 17 omdömen och 135 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
22 mar 2022

Sällskapsdjur och Djursjukvård

Mycket bra skola!

En mycket bra skola! Det är en liten skola vilket gör att in princip alla lärare vet vem man är och därmed får man en bättre relation till dem. Det gör även att dem lär känna dig som elev bättre och vet då på ett bättre sätt hur dem ska hjälpa dig att nå dina mål och dem har mer tid till att faktiskt kunna hjälpa dig. Lärarna på den här skolan har ett starkt engagemang och viljan att verkligen lära ut och få oss elever att utvecklas och lyckas. Dem finns liksom verkligen där för att hjälp dig och inte sätta massa plugg på dig.

På den här skolan har man chansen att studera något som tidigare kanske bara har varit ett fritidsintresse, man kan alltså studera något som man tycker är extra kul, vilket automatiskt kommer göra skolarbetet lite roligare, vilket i sin tur bidrar till att det blir lättare att lyckas.

Man har även praktik vilket ger dig som elev en inblick i arbetslivet och i olika typer av branscher kopplade till den inriktningen du går. Det kan vara till stor hjälp för att ta reda på om just den branschen är någonting man verkligen vill arbeta inom i framtiden.

Du kan även välja om du vill gå ett yrkesvägledande spår eller om du vill ha högskolebehörighet vilket är mycket bra om du skulle vilja plugga vidare efter gymnasiet, men samtidigt kunna arbete direkt efter.

Man har även möjlighet till att ta flera olika certifikat beroende på vilken inriktning du går. Det kan ge stora möjligheter till arbete i framtiden.

En mycket bra skola! Rekommenderar starkt!!
Föredetta elev
25 jan 2022

Jag gick äventyr

Mycket bra skola

En mycket bra skola med engagerad personal som gör allt för att vi elever ska lyckas på bästa sätt.
Föredetta elev
25 jan 2021

Jättebra skola!

Mysig och bra liten skola. Jättebra engagerade lärare som bryr sig och lyssnar.

Rena och fräsha lokaler.

Eftersom skolan är liten så får man kompisar utanför sin egen klass och även lärarna lär man känna väl!

Man har mycket praktik för att lära sig arbeta praktiskt inom den profil man har valt. Det tycker jag är jättebra,då utvecklar man sina färdigheter och utvecklas även som person.
Elev
25 aug 2020

Super bra

Väldigt bra skola som löste hemundervisning väldoft väldigt bra
Förälder / Vårdnadshavare
23 jun 2020

Kanonskola.

Så himla bra skola, rektor, lärare, speciallärare och alla andra. Hjälpt mina barn att läsa upp sin engelska från högstadiet när andra skolan inte varit till någon hjälp.
Förälder / Vårdnadshavare
23 jun 2020

Kanonskola.

Så himla bra skola, rektor, lärare, hjälplärare plus alla andra. Hjälpt mina barn att läsa upp engelska, som inte förra skolan varit till någon hjälp.
Elev
6 mar 2020

Skolan ger mycket möjligheter

Om man är motiverad kan man gå hur långt som hällst. Både i sitt intresse och i studierna. Underbar personal som bryr sig om en. Miljön är mysig och det är bra antal elever i skolan i en liten hemtrevlig miljö.
Elev
6 mar 2020

Skolan ger mycket möjligheter

En jättehärlig och mysig skolan. Lärarna bryr sig om en och det finns alltid någon att prata med. Man växer som person och om man vill lyckas och är motiverad, kan man komma hur långt som helst inom sin linje
Elev
6 mar 2020

Omdöme

Jag tycker om att skolan i Nyköping är en liten skola för det gör att man får lära känna alla elever och lärare på skolan. Vi pluggar det som intresserar oss och det gör att man får höga betyg.
Elev
6 mar 2020

Nyköpings bästa skola

Real i Nyköping är en av de bästa skolorna jag har gått på! Lärarna och även de extralärare vi har ser alla elever och alla får den hjälp vi behöver. Extra positivt att det är en liten skola som leder till trygghet och en familjär känsla.
Elev
6 mar 2020

Superbra skola!

Det är en familjär skola där man känner sig trygg. Alla lärare försöker alltid se till elevers bästa och det finns jättebra extra personal om man skulle behöva särskild hjälp.
Elev
6 mar 2020

Underbar skola

Real är den bästa skola jag gått på och jag tycker det är synd att jag går sista året jag önskar man fått mer tid på real. Våran mentor på skolan är nog en av dem få bästa som finns han frågar hur en mår om han ser att någon är lite nere. Han tar hand om eleverna.
Elev
6 mar 2020

Underbar skola

Väldigt bra skola med underbar personal. Man lär sig på ett väldigt kul sätt, både praktiskt och teoretiskt
Elev
6 mar 2020

Realgymnasiet Nyköping

Det är en liten skola vilket gör de lättare att få hjälp, våra lärare är även helt magiska dom ser till att vi får all hjälp vi vill ha!
Elev
27 feb 2020

Överskattad

Tar inte studierna seriöst och ger inte de rätta utbildningen.
Elev
9 jun 2019

Dåliga vuxna

Personalen på skolan ser inte eleverna. Folk sitter ensamma i korridoren och de vuxna gör inget, trots att det är en liten skola med endast 3 klasser.

Erbjuder bra praktikplatser men är oftast krångel med resorna dit.

Bra upplägg av studier då man ofta inte har hemläxor
Elev
1 jun 2019

Toppen

Jag tycker att alla är trevliga och hjälpsam och man lär sig mycket
Västra Trädgårdsgatan 39-41, 61132, Nyköping
Sebastian Askbom
0733-517726

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen