Omdömen

3.7
Baserat på 15 omdömen och 135 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
17 okt 2023

Hund

Bra skola

Botat min skoltrötthet! Har fått så fina vänner och hela klassen är välkomnande. Maten är lite upprepande men inte äcklig. Lärarna är schyssta men tar mobilen varje lektion.
Elev
16 okt 2023

Naturturism

Superbra skolan!

Bästa skolan nånsin, skolmaten är bra men upprepad varje vecka, finns mycket att välja på så det finns alltid något gott ändå. Lektionerna är lite stökiga men det finns bra rum man kan sitta i där det är lugnt å ro. Riktigt bra lärare och de lärare som inte vart bra har eleverna fått å sluta. Riktigt rolig skolan och lätt att hitta vänner och man är både utot eller lite tyst av sig. Bästa skolan hittils
Elev
16 okt 2023

Häst

Mysigt med mindre klasser

Så bra sammanhållning, knappt någon gruppering i klassen, alla pratar med alla och varje lektion blir som en diskussion bland kompisar!
Elev
13 okt 2023

För själva utbildningen, så är det värt det!

inte bra plats för skolan, men annars är det bra. förutom att elever har svårt att visa respekt till lärare och att dem inte kan bete sig för sin ålder är helt på eleverna som stör för andra. grupperingar finns men problemet känns mer som om väldigt många inte är villiga att lära känna nya/andra. lärarna är faktiskt helt schysta, det är inte lärarnas fel att elever inte är villiga att medarbeta. schemat är rörigt, många timmar av samma ämne och ingen lärare kan hålla en elevs intresse på en så lång lektion med få raster. så fort man faktiskt ser hur det inte har med lärarna att göra, men med eleverna och dom som har mer ''makt'' att det är därför det är mer rörigt. det är inte lärarna som bestämmer hur och varför man jobbar med det man gör på lektioner, dom går bara efter läror planen och allt är planerat av dom större cheferna.
Elev
13 okt 2023

Hund

Byt lokal

Älskar skolan, bra lärare väldigt proffsiga, mysiga och mindre klasser och bra samarbeten dock önska jag att det inte låg i hallonbergen. Tanken var ju att skolan skulle ligga i mitten av sundbyberg men nu har vi lokaler i hallonbergencentrum dock är det sagt att lokalerna ska bytas nästa år.
Elev
13 okt 2023

Jättebra skola

Jättebra skola och trevlig personal och elever. Lokalerna är ganska små men det är mysigt. Det finns även ett djurrum med både fåglar och däggdjur, även ett akvarium ute i skolans lokaler.
Elev
13 okt 2023

Djur

Bra skola bra lärare härliga elever!

bra skola inte många elever så lärarna har tid för än och ger den hjälp man behöver härlig kemi mellan eleverna maten blir lite upprepande över ett tag men fortfarande väldigt högkvalitativ mat. lärarna är trevliga och stöttande och det är sällan oklart vad man ska göra.
Elev
13 okt 2023

Nat

Realgymnasiet sundbyberg

Jag är elev på real och trivs! Snälla lärare och bra klasskompisar.
Elev
13 okt 2023

Djur

Lektioner på Skansen

Lektioner på Skansen sjukt kul! Äntligen pallar jag med teori eftersom vi är ute och gör grejer varannan dag. Att lära sig biologi hos skansens djur är mycket roligare än inne i ett klassrum dock kan lektionerna bli lite stökiga, ljud nivån skulle kunna vara bättre dock finns det utrymmen att jobba på där det är tyst. Skolmaten skulle kunna vara bättre men det är ju skolmat så man kan ju inte förvänta sig så mycke
Elev
13 okt 2023

Natur

Realgymnasiet Sundbyberg

Jag är elev på skolan och jag känner att jag trivs väldigt bra. Man kan lätt få stöd om man behöver och att ha praktisk undervisning en gång i veckan gör att skolgången inte blir lika jobbig. Vi har även egna djur på skolan så man får se mycket av djurlivet varje dag på Realgymnasiet Sundbyberg. Maten kanske inte alltid är den bästa men oftast finns det alltid nått man kan äta och i framtiden kommer vi flytta till nya lokaler och få annan variant av mat. Att få chansen att få ta D9 kursen är väldigt positivt eftersom att utanför skolan skulle det kosta pengar att ta den kursen. Generellt mår jag bra i skolan och jag kom ganska snabbt in i klassen eftersom de är väldigt accepterande mot alla.
Elev
13 okt 2023

Häst

Bra skola

Bra skola, Bra profil dagar, många trevliga lärare
Elev
5 okt 2023

Hästhållning

Kaos, dålig planering och väldigt dålig skola.

Det ligger i ett väldigt otryggt och fult område.
Själva skolan såg bra ut till en början. Men efter ett tag fick jag se vad detta verkligen var för skola. Lektioner är dåligt planerade (ibland ställs lektioner in utan att skolan skickar ut ett meddelande till dom elever det berör) , lärare vet inte vart dom ska vara, alla lärare gör inte det dom är anställda för, stökigt på lektioner. Eleverna har ingen respekt mot dom vuxna alls. Och dom vuxna kan inte hantera stökiga elever så det blir bara värre och värre. Dom som vill jobba och få en utbildning kan inte det pågrund av detta. Gå inte i den här skolan om du vill ha en riktig chans att få den utbildningen du behöver. Snälla lärare men aldelles för mycket problem för att kunna fungera som en riktig skola. Bara massa lek och prat hela dagarna.
Elev
2 okt 2023

Anonym

Välj inte realsundbyberg!

Skolan i sig är belägen i hallonbergen centrum. Ett ganska fult och stökigt område. Lärarna är otrevliga och undermåliga lärare. De hinner inte hjälpa till så räkna inte med hjälp utan de bör du klara av själv. Det är tuggummi under borden, högljutt och stökigt på lektionerna. Skolan försöker se väldigt bra ut på utsidan men det är en helt annan bild på insidan. Omdömerna som är lämnade är bland annat från lärare kan jag tro me tanke på sättet hem skriver. En av de få lärare som finns i skolan blir ”mobbad” och kan inte ha lektioner alls och kan inte säga ifrån. Alla pratar i mun ,sätter på högljudda videos och de är kaos. Eleverna är väldigt grupperade och flera är utfrysta. Maten är inte så god som den verkar, samma varje vecka och den tröttnar man på fort. Välj inte realsundbyberg!
/Anonym
Elev
31 mar 2023

Sällskapsdjur och djursjukvård

TACK REAL!

Så fin och bra skola, jag var riktigt skoltrött efter 9:an men är nu mer studie motiverad än någonsin! Eftersom vi har praktiska moment två dagar i veckan och teoretiskt de andra dagarna får hjärnan slappna av. Skolan är ganska liten vilket är så skönt, inget stök och mycket gemensamhet! Alla lärare är engagerade och ger alla elever individuell hjälp med uppgifter. Djuren och djur-rummen är en favorit och vi får spendera minst en dag i veckan med de. Momenten är alla strukturerade och man "block" arbetar i varje ämne. Alltså man jobbar t.ex. bara med språklig variation i svenskan under några veckor, avslutar "blocket" med en examinerande uppgift och går vidare, ett enkelt sätt att veta hur du ligger till i specifika kunskapskrav! Lokalerna är nyrenoverade och svin fräscha, skolan har även massa kortlekar och brädspel att spela med på raster. Fin blandning mellan teoretiskt och praktiskt arbete. SUPER fina samarbeten, vi djurelever har fått vara på skansen ett flertal gånger och fått se hur det är "bakom kulisserna" och får jobba med djuren där, så mycket mer än jag skulle kunnat förvänta mig!

Och det bästa att jag får lära mig praktisk men ändå få högskolebehörighet!!
Elev
23 feb 2023

Naturbruksprogrammet

Om vår skola

Liten och mysig skola med djur!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen