Omdömen

2.2
Baserat på 14 omdömen och 121 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Annat
8 jan 2024

Bytt ut alla I ledningen.

Hemsk ledningen. Bytt ut alla I ledningen. De kan inte driva en korvkiosk, hur kan de driva en skola? Misslyckad ledning
Elev
7 maj 2023

Absolut inte ok

Personal har 0 kommunikation och får därför aldrig ordning och reda på elever som klart och tydligt behöver hjälp.
Elev
8 feb 2023

Bra skola

Bra skola. Dem flesta lärarna är väldigt bra, positiva och hjälpsamma. Har gått här sedan förskoleklass och har nästan alltid trivts. Kontrasten mellan mellanstadiet och högstadiet är ganska stor. Många stökiga elever i nuvarande åk 8, som bråkar och och inte gör som lärarna säger. Har aldrig haft en dålig lärare här, alla jag haft/har har varit fantastiska! Det känns lite jobbigt att behöva lämna skolan om 2,5 år då jag börjar gymnasiet, eftersom jag trivs så bra med alla lärare och i min klass.

Som en autistisk person har jag fått mycket hjälp och anpassningar som jag är väldigt tacksam för, skolan har också en helt underbar kurator som lyssnar, är lugn osv.

Maten har alltid varit bra. Visst finns det mindre bra dagar men något går alltid i. Lärarna bryr sig mycket om eleverna och är väldigt uppmärksamma!

Mellanstadiet var jättebra för mig. Jag hamnade i en så bra klass med världens bästa lärare som följde oss upp till slutet på åk 6. Högstadiet, som jag sa innan, var en väldigt stor kontrast till mellan. Det var inget mer jobb i böcker och på papper, nästan bara datorer. Många slutar äta i matsalen, nästan ingen går ut på skolgården längre. Det tog mig ett tag att vänja mig, men eftersom jag hade många lärare som jag haft i olika ämnen sedan åk 4 kändes det bra, och när jag sedan lärt känna dem nya kändes det ännu bättre.

Jag rekommenderar verkligen Rikstens skola, jag skulle aldrig gått kvar här sedan förskoleklass om det inte var en bra skola :)
Elev
8 dec 2022

Ganska bra.

En ganska bra skola.
Förälder / Vårdnadshavare
2 nov 2022

Usel ledning

Ledningen på denna skola är usel
Rektor rädd för att ta tag i problem som finnes
Annat
26 aug 2022

Mobbning

Skolans motverkande och hantering av mobbning är under all kritik.
Elev
16 maj 2022

Börja inte

Bra för barn i 6-13 år men högstadiet är skit dåligt, hela skolan är dålig. Kameror i skolan för det är vandalisering, nedskräpning, tobak, m.m. Rekommenderar verkligen inte. Skolan var bra när 08or inte gick i högstadiet efter det så har allt bara rasat samman. Maten är väldigt god oftast, toaletterna är oftast städade och fräscha. Skolgården är helt okej den också. Parkering för mopedbilar är skit, böter på 400kr om man inte går ut och byter tid varannan timme vilket e skit. Vissa lärare kunde inte brytt sig mindre om hur man mår och bara fortsätter pressa på med fler uppgifter. Nu under nationella så la dom en uppgift som skulle vara inlämnad veckan då alla nationella var klara. Helt jävla bullshit och skolan e ett helvete för alla elever. Börja inte här om du vill ha en stabil mentalitet.
Förälder / Vårdnadshavare
16 jan 2022

Svagbegåvad ledning

Svagbegåvad rektor!

En mycket illa skött skola med kanyler på skolgård och öppen droghandel vilket bevittnas av många. Men tyvärr trots många anmälningar från föräldrar så har Botkyrka kommun en beskyddarteknik gentemot rektorn.

Rektorn har vid flera tillfällen skrivit falska orosanmälningar på barn i skolan och det är något som denna rektor har sysslat med under hela sitt vuxna liv.

Lärare vågar inte uttala sig då rektorn är i närheten men det finns forum på nätet där dem beskriver sin avsky samt till föräldrar när de stöter på varandra utanför skolans diktaturgränser.
Förälder / Vårdnadshavare
16 jan 2022

Placera inte ditt barn i denna skola

En rektor som är svagbegåvad och inte besitter någon djupare kunskap, flera anmälningar på sig som Botkyrka kommun alltid missar att protokollföra pga av beskyddarteknik. Jag rekommenderar starkt att inte placera sina barn här och om dem redan går här så söker ni en riktig skola där barnen får en fin och gedigen utbildning.

Ställ er frågan varför samhället ser ut som det gör där barnen i finare områden också har en oftast bättre översyn av skolgången.


Skolan har kanyler på skolgården, förekommer droger öppet vilket man ser som förälder på olika tider kring skolan.
Elev
13 dec 2021

Toppenskola!

Fantastiska lärare och grymt bra undervisning!
Elev
26 nov 2021

Initiativ för framtiden

Lärarna har väldigt bra utbildning, däremot är miljön smutsig och eleverna är alltid orsakerna. Det är dålig respekt för lärarna och det är inte många som bidrar till arbetsron.

Lärare skulle kunna bli strikare med elevbeteenden.
Elev
26 nov 2021

skitskola

Skolan är inte bra, finns kanske 2 - 3 bra lärare och eleverna är allmänt jobbiga, speciellt 08:orna. Skolmaten är dålig men kanske bra 1-2 gånger per månad, men då är det inte heller direkt "bra" mat. Börja inte här om du inte vill få ett brinnande hat mot JT.
Elev
13 maj 2021

Jobbigt

Jobbiga lärare och antingen svin varmt inne eller iskallt
Elev
14 feb 2020

Låt oss elever ta mer ansvar själva

Ganska tråkig typ, otrevliga lärare, ingen frihet . Vi får inte göra NÅGONTING

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen