Omdömen

3.8
Baserat på 7 omdömen och 63 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
20 jan 2024

En bra förskola

Fantastiska pedagoger och fina utrymmen både inomhus och utomhus. Vid personalbrist (sjukfrånvaro/vab) så finns extrapersonal på plats som täcker upp. Det innebär att barnen bekantar sig med ersättningspersonalen.

Information och uppföljning kring barnens utveckling är inte så frekvent och de utvecklingssamtal vi har haft har vi fått bett om själva.

Helhetsintrycket är dock mycket bra.
Förälder / Vårdnadshavare
8 jul 2023

Fantastisk förskola. Önskar att jag själv kunde gå där

Har haft mitt barn här i över två år och har varit nöjd med förskolan varenda dag under denna tid. Personalen är 100/100 och det finns inga gränser för vad de gör för barnen. På hemvisterna känner alla lärarna alla barnen vilket gör de mindre sårbara vid sjukdom. Skolgården är stor, men är indelad av smarta grindar. Barnen har alltid västar på sig i färgkod vilket gör det lätt att hitta var man ska gå. Maten är god och lokalerna är fräscha. De åker ofta ut på utflykter och hittar på massa skoj. Är det dåligt väder finns det en massa inomhusaktiviteter såsom ateljé, rörelserum och ett snickeri. Kommer snart behöva byta förskola pga. och tror aldrig att det kan vara så bra som på Rönneholm. Fick höra så många skräckisar av andra föräldrar om att stora förskolor är dåliga, men de har fel.
Förälder / Vårdnadshavare
26 jun 2023

Missnöjd och besviken

Vi har varit väldigt nöjda när viss personal arbetade där. Men sedan dem slutade har det bara gått utför tyvärr. Ledningen tar inte sitt ansvar och tänker inte på barnens bästa. Personalen själva slutar pga att det är en för stor förskola, samt pga ledningen. Tråkigt, då det är barnen som kommer i kläm.
Förälder / Vårdnadshavare
19 maj 2023

Vi är jättenöjda

Personalen är bäst! Farao är en så bra avdelning.
Förälder / Vårdnadshavare
9 jan 2023

Toppen

Jättefin personal. Våra barn går på två olika avdelningar och vi är nöjda med båda.
Förälder / Vårdnadshavare
24 aug 2022

Toppenförskola!

Vi har varit så nöjda med Rönneholm. Fina lokaler, engagerad personal, vällagad mat och barnen sover utomhus i sovsäckar varje dag <3
Avdelningarna samarbetar och vårt barn kände sig trygg även med pedagoger från andra avdelningar.
Förälder / Vårdnadshavare
23 sep 2021

Bra tillsynstänk

Jag har mött många ställen men inget som Rönneholm! Underbar personal som alltid har ett leende på läpparna. Barnen har färgkodade västar som underlättar tillsynen utomhus och även personal så jag lätt hittar rätt vuxen.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen