Rosengatan 6 Förskola
Skriv omdöme

Lämna ett omdöme om skolan

Skriv omdöme
Jobbar du på skolan?
Registrera och få tillgång till er skola.
Registrera gratis

Omdömen

3.3
Baserat på 1 omdömen och 11 svar
0
0
0
0
0
Förälder / Vårdnadshavare
16 dec 2021
3.1

Mycket vikarier

Dåligt engagerad personal och ständiga vikare… vårt barn har gått på denna förskola i 6 månader och det är ständigt problem med personal. När dom väl är på plats är dom tyvärr relativt oengagerade, vi har fått en uppdatering om pedagogiskt arbete under läsåret men ingenting mer. Ofta när man hämtar är dom inomhus och då med en iPad som spelar musikvideos eller personal som sitter på telefonen. Vårt barn trivs mycket bra på förskolan och gillar pedagogerna vilket såklart känns roligt och skönt men det generella betyget blir ändå lågt. 3 pedagoger på 18 barn.
Detta är en subjektiv åsikt från en användare på SchoolParrot

Jobbar du på skolan? Kom igång nu.

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen