Omdömen

2.9
Baserat på 1 omdömen och 9 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
1 dec 2022

Förskoleklass

Det är så många av eleverna som inte kan svenska, så lärarna är fortfarande inte klara med kartläggningen (1 dec) vilket resulterat i att de inte följer läroplanen med vad som ska göras under första terminen av förskoleklass. De elever som faktiskt INTE behöver extra stöd, halkar efter i sin skolgång pga att det inte görs något åt de som behöver extra stöd. Jag var, innan skolstart, för mångkulturell skola. Det enda jag vill nu är att byta skola så att mitt barn kan få de förutsättningar som är enligt svensk skollag. Hemskt att säga att det enda jag vill är att mitt barn nu ska gå i en privat skola där hen får en bra skolgång med sunda, goda värderingar.

Fritids
Personal som sitter med stora vinterjackor på inomhus, förortsspråk och slangord från personal, barn lämnas hem till annan än vårdnadshavare utan kommunikation med vårdnadshavare. Det har tittats på fotbolls VM, då detta är något personalen är intresserad av. Varför ska man titta på fotbolls VM på fritids för 6-8 åringar? Är inte fritids på en skola en pedagogisk verksamhet?
Konflikter har ”löst” genom att personal lyft upp barnet och försökt skoja bort det. Varpå barnet gått iväg ledsen, helt själv, utan att någon personal uppmärksammat det och faktiskt ur ett pedagogiskt perspektiv löst konflikten som en bör på en skola.

Har behövt googla ord som mitt barn undrar vad det betyder, slang som jag aldrig hört. Förstår inte när mitt barn ska ha användning för detta i sin skolgång?

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen