Omdömen

1.5
Baserat på 11 omdömen och 99 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
22 feb 2024

Oseriös skolledning!!!!!!!!!!!

Omodern skola med felprioriteringar och en usel ledarskap. Mycket stor omsättning på lärare och inte mycket pengar spenderade på eleverna. Tyvärr så anställer denna skola många okunniga lärare som ej vet hur man arbetar med barn!!!! Bryter mot skollagen i många avseenden!!! Riktigt usel skola!
Förälder / Vårdnadshavare
22 feb 2024

BRISTER i det mesta!

Otroligt dålig skola med lärare utan engagemang! Personalomsättningen är jättehög!! Skolan kommer varje år med fina ord om hur det nya året ska bli bättre än de föregående. Med den ledningen som finns idag så kommer det aldrig bli bättre!!!!!!
Förälder / Vårdnadshavare
31 jan 2024

Sämsta skolan i kommun!

En skolledning som inte vet eller kan läroplanen! En skola med mycket bråk och lärare som inte bryr sig! Låg lärarbehörighet! En skola som består av ett gäng som skyddar varandra.. Passiv skolledning och personal. Dåligt samarbete och de har inte respekt för vårdnadshavare. Jag flyttade mina barn från den här skolan. Jag rekommenderar inte denna "skola" till föräldrar som vill ha bra framtid för deras barn.
Förälder / Vårdnadshavare
17 okt 2023

Hemskt undermålig skola!

Kunde jag ge noll stjärnor så skulle det bli det! Råder en total tystnadskultur bland lärare och ledning! Vilja saknas i att följa upp och göra något åt de klagomål som dyker upp. Merparten av lärarna är outbildade, slappa, oorganiserade, och saknar pedagogisk utbildning. Fruktansvärt snorkig och otrevlig rektor som inte tar till sig kritik!! En skola som inte ser sina egna brister!
Annat
6 okt 2023

Under all kritik!

Bristande tillsyn! Ledningen tar inte tag i och åtgärdar de problem som finns. Bristande respekt för barn och vårdnadshavare. Barn som är i behov av stöd och anpassningar får inte det!
Förälder / Vårdnadshavare
16 jun 2023

DÅLIG SKOLA!

Kommunikationen mellan lärare och föräldrar är väldigt dålig. Brister på skolan skjuts över på föräldrarna. Väldigt hög personalomsättning, ofta saknas personal och det tas inte in vikarier i den omfattning som tydligt finns. Jag känner mig som förälder inte trygg med att lämna mitt barn i en miljö som denna.
Jag har även pratat med andra föräldrar som har bevittnat samma saker.
Annat
5 maj 2023

VÄLJ INTE ROSLAGS KULLA SKOLA!

Katastrof pga inkompetent ledning.
Finns skolor med betydligt mycket bättre värderingar och tryggare vardag för elever. Extrem brist på engagerade lärare som har dålig koll på eleverna. Denna skola kommer bara att bli sämre och sämre med tiden..!
Förälder / Vårdnadshavare
21 apr 2023

Sätt aldrig ert barn på denna skola!!!!!!!!!

Ledningen på denna skola borde se sig om efter andra arbeten. Ser inte till barnen bästa. Empati lösa! Välj en annan skola till era barn!!!!!!!
Förälder / Vårdnadshavare
4 apr 2023

VARNING FÖR DENNA SKOLA!!!

Hemsk skola som inte tar mobbing och misshandel på allvar. Rektor med personal är inkompetenta och aldrig tillgängliga. De bryter mot skollagen och gör egna tolkningar allt för att rektorn skall möta sin budget. Lärarna är inte tillräckligt motiverade till att lära ut. Väldigt stökig skola utan tydliga regler som efterföljs. Många som byter skola!!!
Förälder / Vårdnadshavare
4 apr 2023

Inte bra

Mycket hemsk och dålig skola. Barn trivs inte alls… Vill inte kommunicera med föräldrar. Skyller alltid ifrån sig. Vill inte ta ansvar för något! Skolan har ett dåligt rykte!!
Personal
3 apr 2023

Tydliga problem på Roslags-Kulla skola

Hög personalomsättning! Inget gehör varken av rektorn och skolledningen! Ansvariga lovar att ta tag i problemen men sen händer inget! Tydliga problem i ledarskap, kommunikation och kompetens på Roslags-Kulla skola!
Detta resulterar i att elever blir drabbade, får undermålig undervisning, ingen trygg skolgång samt dålig atmosfär på skolan!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen