Omdömen

3.0
Baserat på 12 omdömen och 87 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
8 aug 2023

Fantastiskt

Vi har haft vår son där i 2 års tid nu och jag är så otroligt nöjd. Pedagogerna på vår avdelning, och även avdelningen brevid vår, är fantastiska. Jag känner mig helt trygg i att lämna min son i deras händer. Det finns en värme, kärlek och ett intresse för barnen som präglar hela atmosfären. Rekommenderar varmt.
Förälder / Vårdnadshavare
31 aug 2021

Nöjd med personalen på avdelning hamnen

Vi hade vår son på avdelning Hamnen, vi hade inte sökt denna förskola så vår son gick endast här en termin men både han och vi trivdes väldigt bra med personalen på avdelningen och det kändes att han var i trygga händer.
Personal
21 maj 2021

Trevlig och välkomnade förskola!

Jag har jobbat som vikarie på Rudedamm. Under tiden då den gamla rektorn var kvar var det väldigt rörigt och rektorns bemötande påverkade hela förskolan. Med den nya rektorn har allt blivit MYCKET bättre! Upplever att personalen trivs och det märks på barnen. Flera avdelningar håller mycket hög kvalitet, om jag jämför med andra förskolor. Den här förskolan förtjänar högre betyg än den fått här!!!
Förälder / Vårdnadshavare
26 apr 2021

Bra personal!

Så bra, trygg, stabil personal!
Förälder / Vårdnadshavare
8 dec 2020

Vägg i vägg med problemskola. Annars väldigt bra!

Denna förskola ligger direkt under en problemskola vars elever mer än en gång det senaste året har orsakat direkt livsfara för förskole barnen. Förskolans rektor har reagerat med passivitet dvs. sopat under mattan och hon hoppas helt enkelt att det inte händer något mer, vilket är ett horribelt oansvarigt arbetssätt.

Den som sätter sig upp emot den antisociala förortsmentaliteten hos Fenestras elever kan inte räkna med stöttning och den kan räkna med att själv få problem.

Förskolan är annars väldigt bra och rekommenderas starkt!
Förälder / Vårdnadshavare
8 dec 2020

Gå rakt fram, hjälp ingen, ifrågasätt inte.

Denna förskola ligger direkt under dn problemskola där elever mer än en gång det senaste året har orsakat direkt livsfara för barnen. Förskolans rekgor har reagerat med passivitet dvs. sopat under mattan och hon hoppas helt enkelt att det inte händer något mer, vilket är ett horribelt dåligt arbetssätt istället för ansvarsutkrävande utöver ett avvaktande i väntan på utredning (Ska vi föräldrar vänta ett år?). Den som sätter sig upp emot förortsmentaliteten hos Fenestras elever kan inte räkna med stöttning. Det gäller att inte ifrågasätta för det ingår tydligen i det flaggviftande konceptet. Trots en daglig rädsla för repressalier från dessa elever vid hämtning lämning finns ingen förståelse från personal och ledning att det blir en oerhörd stress att tex inte veta om ens cykel blir saboterad.

Det var bra här tills jag hjälpte en förälder som var rädd för ett par ungdomar.

Elfordon från MoveByBike som kraschats in i en lekplats, sten in genom taket och en mob som jagat mig med stenar och pinnar under hot om misshandel och våldtäkt mot min mamma ska tydligen normalisras och tystas ner istället för att Fenestra stängs eller deras elever uppmanas att inte uppehålla sig på lekplatsen nedanför förskolan/skolan eller att åtminstone en personal sätts på att vakta utomhusmiljön. Våra barns säkerhet och mitt mående kommer självklart i sista hand.

Jag inte ha agerat med civilkurage. Jag skulle ha förstått att jag skulle tolkas som en rasist och att det skulle bli en snöbollseffekt av rykten och en ny logik från anställda som inte jag haft mer utbyte med än ett "hej" när de började.

Förskoleschefen har velat terapefta mig samtidigt som det var oönskat att jag pratade om Fenestras elever och en vinklad artikel i GP. Jag förmodar att det ansågs opassande.

Mitt barn har stortrivts här men någon grundläggande säkerhet finns det inte och det görs till en ideologisk fråga att ifrågasätta och hade det tex. handlat om en kryssning till Lettland och jag hörde att besättningen fick problem om de lade sig i då hade jag inte bokat resan.

Aktiviteterna på förskolan har varit väldigt varierande men ofta kommer hon hem och berättar att de kollat på Youtube vilket får mig att undra lite.
Förälder / Vårdnadshavare
28 maj 2020

Uselt ledarskap

Fatalt usel rektor som nu bytts ut. Hoppas på bättring inför terminen HT2020. Personal som saknar kommunikationsförmåga samt dåligt genomförd Reggio Emiliapedagogik.
Förälder / Vårdnadshavare
26 maj 2020

Rekommenderas!

En fantastisk förskola tack vare väldigt engagerad personal och nyrenoverade lokaler samt en utomhusmiljö som är jätte fin. Ledningen skall man dock undvika kontakt med särskilt om man är man. Trots detta vill jag varmt rekommendera denna förskola.
Annat
17 apr 2020

Osäker skolgård

Tråkigt att läsa recensioner att gården ser ut som ett "krigsdrabbat" område trots att de hade en allvarlig olycka där för ett år sedan. Kantstenar som inte ska finnas på en gård för barn. Vårt privata försäkringsbolag har nu betalat ut ersättning och bedömt ärren i ansiktet på vårt barn som "framträdande". Ärr för resten av sitt liv pga gården på Rudedammsgatan 6b. Hoppas verkligen inte att ytterligare barn ska behöva skada sig innan gården blir en säkrare plats för barnen. Problematiken med vikarier känns också igen.
Vi är väldigt glada att vi efter ett år fick byta till ny förskola med gård utan kantstenar, ingen problematik med vikarier utan barnen är alltid trygga med någon de känner, teckningar/pyssel med sig hem, ordning och reda på barnens saker. Med andra ord så går det med rätt styrning att skapa en bra förskola för barn även i kommunal regi.
Förälder / Vårdnadshavare
25 feb 2020

Vad hände?

Efter omorganisation ( förmodligen chefen) så har förskolan gått ner i kvalite. Inga mer utvecklingssamtal. Väldigt många vikarier som man inte vet vad dem heter eller ser ut förrens man träffar dem. Ibland ensamma med barn i slutet av dagen och ordinarie har gått hem. Med andra ord du hämtar ditt barn hos en främmande människa. Ordinariepersonal går på knäna, och sjukskrivningar sker. Skolgården ser ut ett krigsdrabbat område.
Förälder / Vårdnadshavare
26 dec 2019

Mycket brister, rekommenderar inte!!

Har ett barn på förskolan nu och försöker få plats någon annanstans. Personalen på avdelningen har inte koll och kommunikationen med föräldrarna är så dålig. Barn som går med bajs i både blöjor och underbyxor, dålig städning och allmänt smutsigt överallt. Förskolelärarna har inte HLR utbildning. Vid olyckor med barnen blir inte föräldrarna kontaktade och får inte veta fören man kommer och hämtar.
Mycket iPad utan utbildningssyfte och tv- tittande.
Förskolechefen är usel och vill inte höra någon kritik och tar inget ansvar för något.
Förälder / Vårdnadshavare
9 dec 2019

Extremt dålig förskola

Helt ok förskolelärare med extremt dålig förskolechef som totalt saknar förmåga att driva förskolan. Otroligt många brister. Rekommenderar inte förskolan

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen