Omdömen

3.8
Baserat på 13 omdömen och 94 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Föredetta elev
24 maj 2023

Rymdvetenskap

Skit!

Man är nöjd första året. Sen märker man vilken jävla skitskola det är. Passar dig däremot suveränt om du drömmer om psykisk ohälsa, sönderstressande skolgång, och oförstående och favoriserande lärare.
Obs! Detta har inte med skolan att göra med det är värt att tillägga att vintrarna är HEMSKA och utgifterna för mat, hyra, kläder, hygien, skolmaterial osv osv blir stora.
Föredetta elev
5 okt 2022

Super

Kanonbra inspirerande miljö med elever från hela Sverige
Elev
6 jul 2022

Teknik

Guldskola

Den bästa tänkbara skolan. Otroligt engagemang av ledning och lärare och fantastisk gemenskap. De som klagar är ofta missnöjda på sin egen prestation, då man så gärna vill vara A elev utan förmåga till det. Då måste man hitta orsaker.
Elev
11 feb 2022

Naturvetenskapliga

Eleven

Fantastiskt bra skola
Elev
22 nov 2021

Teknik

H! Å/K/B? 3k!

H!
Skolan är fantastiskt bra, jättegod mat, trevliga elever och engagerade lärare. Det enda jag skulle kunna klaga på är boendebristen i Kiruna vilket i sig inte har någonting med skolan att göra.
Elev
23 jun 2021

Inte så bra som man tror

För att vara ärlig är flera lärare ganska dåliga på att undervisa, vilket gör att det blir stressigt och svårt att lära sig nytt. Skolmaten är däremot jättebra och gemenskapen är det allra bästa med skolan!
Elev
12 feb 2021

Natur

Bästa skolan helt klart

Väldigt bra skola. Lärare och elever är superhärliga!! Några lärare är dock outbildade och tyvärr inte jättebra på det pedagogiska osv. Men tycker skolan i sig är super. Mysig och liten och kul att bo själv. Skolmaten är också ett STORT plus
Elev
4 feb 2021

Lever inte upp till förväntningarna

Vissa lärare är bra men det finns stora problem med undervisningen. Vissa lärare bryr dig inte alls och det finns stora brister i hur teknikundervisningen fungerar. Tekniken känns väldigt understimulerande och fokus på fel grejer. Vi gör sällan inspirerande grejer och om man inte redan har förkunskaper om ämnet är det väldigt svårt. Känns som Teknikläraren inte bryr sig överhuvudtaget. Om du ska gå på rymdgymnasiet, välj natur. Ta även hänsyn till att det är en privatskola som vill gå med vinst varje år.
Elev
26 jan 2021

Sämre än det sägs

Inkompetens i ledningen. Brist på utbildade lärare. Trånga lokaler. Budgeten för teknikutbildningen är såpass dålig att teknikläraren själv gått in med pengar för att köpa viss utrustning.
Skolmaten är definitivt ett plus, Folkhögskolans restaurang är bland de bästa i Kiruna.
Vill punktera att flera av lärarna är guld värda, väldigt engagerad och inspirerande.
Det har även varit en lärorik utmaning att bo själv, men själva utbildningen har inte stått den stora delen av lärandet.
Elev
15 nov 2020

Tre år av lycka, definitivt

Jättebra skola med tre år av underbar gemenskap, god skolmat, välfungerande undervisning och trevliga elever och lärare!
Elev
7 nov 2020

Bästa skolan

Fantastiskt skola på alla sätt!!
Elev
23 jan 2020

Superb

Folket på rymd är det bästa med skolan, i och med att alla flyttar hemifrån blir gemenskapen super. (Och skolmaten är sååååå god)
Elev
4 okt 2019

Inget alls att klaga på

Mycket trevlig skolgång!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen