Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

4 Omdömen

4.3
Utmärkt
3
1
0
0
0

Välj Rytmus, du kommer inte ångra dig

4.7
Elev · 26 februari 2020
Elev · 26 februari 2020
Bästa skolan jag har gått på ❤️❤️❤️

Man har jäkligt kul

4.2
Elev · 25 oktober 2019
Elev · 25 oktober 2019
Bästa skolan jag någonsin varit på!!

Toppen skola! Ångrar inte mitt val

4.8
Elev · 20 oktober 2019
Elev · 20 oktober 2019
Rytmus Göteborg är ett musikergymnasium l centrala Göteborg. Skolan är liten och man känner igen varandra. Detta skapar en trygghet mellan eleverna. Många utav våra lärare är musiker på deltid vilket innebär att de är färska inom musiken och har koll på hur det både funkar att arbeta som musiker nuförtiden och i nya trender. Blir inga ”förr i tiden gjorde man såhär...”
Undefined Undefined

Bästa valet jag gjort i mitt liv!

4.7
Elev · 4 juni 2019
Elev · 4 juni 2019
Om man har det minsta intresse för musik är Rytmus en fantastisk skola. I högstadiet kände jag aldrig att jag passade in men så fort jag kom till Rytmus var det som att allt föll på plats, alla både elever och lärare är så välkomnande och odömande så på grund av detta, att vi har musiken gemensamt och att skolan är så liten känner liksom alla alla. Sedan är utbildningen väldigt bra också och man har stora möjligheter att välja till de ämnen man inte får med automatiskt i programmet.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

Postgatan 5, 41113, Göteborg
Jennie Bubach
031-652530

Om Rytmus

Rytmus musikgymnasium är en unik skola fylld av kreativa samarbeten med en tydlig målsättning att vara ett av Sveriges bästa estetiska gymnasier. Inom utbildningen strävar vi hela tiden efter att vara verklighetsförankrade och aktuella i såväl de estetiska som teoretiska ämnena. Att flera av skolans lärare vid sidan om sina läraruppdrag också har professionella karriärer som kompositörer, skivproducenter, frilansmusiker, arrangörer m.m. är inspirerande för såväl elever som föräldrar och övri...Visa mer

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  14.6
 • Antal elever
  265
 • Antal lärare
  24
 • Antal behöriga lärare
  24
 • Elever per lärare
  11.0