Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

2 Omdömen

4.2
Bra
2
0
0
0
0

bästa skolan<3

4.9
Elev · 24 mars 2020
Elev · 24 mars 2020
Det är en helt fantastisk skola, alla känner alla och du får vara precis den du är<3 Lärarna är underbara, de hjälper dig alltid när det är något du behöver hjälp med, de är mer som vänner än lärare<3 Skolan har öppen scen varje fredag då man får uppträda för skolan<3 Skolan gör allt för att alla elever ska trivas och vilja gå till skolan, vilket vi älskar<3 BÄSTA SKOLAN<3<3<3

Fantastisk skola!!

4.8
Elev · 8 juni 2019
Elev · 8 juni 2019
Skolan är liten och mysig, alla känner alla både elever och lärare. Lärarna ser utifrån varje enskild elev och anpassar undervisningen och hjälper till hela vägen.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

Barkgatan 8, 21422, Malmö
Josefin Knagg
040-107280

Om Rytmus Malmö

Möjligheten hos oss på Rytmus är att odla ditt musikintresse samtidigt som du håller dörren öppen för alla möjliga studie- och yrkesbanor. Under dina tre år på Rytmus är du klasskamrat med framtidens musiker och artister men även framtidens jurister, journalister, brandmän och entreprenörer.

På Rytmus vill vi göra utbildningen så mycket på riktigt som möjligt. Exempel på detta är att du varje år är på turné, att vi träffar artister och håller oss uppdaterade på vad som händer i musikbransc...Visa mer

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  15.0
 • Antal elever
  166
 • Antal lärare
  17
 • Antal behöriga lärare
  16
 • Elever per lärare
  9.8