Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

3 Omdömen

4.1
Bra
3
0
0
0
0

Skolan är bra, men saker fattas

4.3
Elev · 22 december 2019
Elev · 22 december 2019
Skolan är väldigt bra, lärare och eleverna på skolan funkar väldigt bra tilsammans, skolmaten är dock hemsk.

Gemenskapen är det bästa

4.3
Elev · 15 oktober 2019
Elev · 15 oktober 2019
Skolan har en atmosfär där alla har möjlighet att prata med alla, oavsett årskurs. Detta är möjligt eftersom det endast är tre klasser, vilket skapar en känsla av trygghet.

Ensemblesalarna är tillgängliga under hela skoldagarna och vi har möjlighet att låna kvällsnyckel om vi vill repa även efter skolan stängt. Det gör att vi utvecklas enormt.

Lärarna är också en anledning till elevernas utveckling. Alla är pedagogiska och ser till att eleverna bli sedda. Det bidrar till att vi elever klarar av att nå målen och ta oss vidare efter studenten.

Otrolig!

4.4
Elev · 4 juli 2019
Elev · 4 juli 2019
Rytmus har helt ändrat mitt liv till det bättre, jag vet att det låter töntigt men eftersom det är en liten skola så känner alla alla och man känner sig hemma på Rytmus Örebro! Rekommenderar starkt om man gillar musik och små skolor!

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

Karlsgatan 30, 70341, Örebro
Malin Hussmo
019-181750

Om Rytmus

Rytmus musikgymnasium i Örebro erbjuder unika möjligheter för dig som elev på estetiska programmet. Hos oss syns och respekteras du för just den du är. Skolan funkar som en träffpunkt där du inte bara studerar, utan även umgås och övar. Vi öppnar gärna dörren för branschens aktörer som inspirerar och ger oss kunskaper om livet utanför skolan.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  15.1
 • Antal elever
  92
 • Antal lärare
  9
 • Antal behöriga lärare
  9
 • Elever per lärare
  10.2