Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

10 Omdömen

4.2
Bra
7
3
0
0
0

Fantastisk skola

4.7
Elev · 17 mars 2020
Elev · 17 mars 2020
Många otroliga lärare som accepterar och allas prioriteringar allas målsättning i de olika ämnena. Fina lokaler som är fräscha!

Börja inte om du är beroende av status...= ogillad

3.3
Elev · 26 februari 2020
Elev · 26 februari 2020
Lärarna kan skifta me majoriteten är faktiskt underbara!
Klassrummen och själva skolmiljön är helt okej liksom det är en vanlig skola med lite extra utstyrsel.
Skolmaten är faktiskt bra men kunde önskas en mer variation på vego maten och alternativ för gluten och laktos i cafeterian samt sänka priserna.
Eleverna och den sociala miljön på skolan är underbar om du är social som person annars kan hybrisen och tävlingsauran ta över helt i hållet. Det handlar väldigt mycket om status och tycker skolan skulle kunna jobba på det mer.
Har du lite svårigheter tex dyslexi eller socialångest får du hjälp med det snabbt och bra, stor respekt till våran rektor!
Nära och lagom centralt!

Rytmus är så bra

4.6
Elev · 7 januari 2020
Elev · 7 januari 2020
Rytmus är verkligen en härlig skola. Bra gemenskap och väldigt bra lärare. Maten är god och undervisningen är intressant och lätt att förstå. Om du gör det du ska i skolan och är med och lyssnar på lektionerna så kommer du inte behöva plugga hemma. Rytmus är en skola utan läxor. Det enda dåliga är väl att det ligger i sickla, som är extremt fult, grått och tråkigt. Skolan är inte heller särskilt fin. Det finns heller ingen skolgård.

Super

4.7
Elev · 30 december 2019
Elev · 30 december 2019
Otrolig skola!!! Har gått här I 2 år nu och känner verkligen att jag utvecklats!! ett måste för den som vill gå musik/mediainriktning

Jättebra!

4.5
Elev · 18 december 2019
Elev · 18 december 2019
Väldigt bra skola! Välkomnande miljö och bra lärare. Det blir vad man gör det till och om man håller fast vid sin passion för musik och vill utvecklas så är det precis det man kommer göra

Skolan är toppen. Absolut MÅSTE

4.1
Elev · 5 december 2019
Elev · 5 december 2019
Jag är elev på denna skola och ångrar absolut inte mitt val i något som helst väg. Bra lärare med bred musik utbildning. En absolut skola för musik intresserade

Så mysigt och bra

4.7
Elev · 31 oktober 2019
Elev · 31 oktober 2019
Skolan är verkligen en trygg och trevlig skola där du kan utvecklas som person, inom musiken och kärnämnena. Alla lärarna är dedikerade till sitt ämne vilket smittar av sig på eleverna. Ganska mycket plugg och man satsar mot de högre betygen men väljer du att ligga på den lägre nivån är inte skolan så tuff. Men du måste verkligen gilla musiken och inte bara ha det som en sidogrej för det tar upp mycket tid och energi i och utanför skolan. Men somsagt väldigt roligt och trevligt!

Älskar!!

4.2
Elev · 27 oktober 2019
Elev · 27 oktober 2019
Superhärlig skola med trevlig personal och elever. Möjligheten till att utveckla sitt musicerade är fantastisk och lärarna vill alltid det bästa för dig som elev.

Skolan är toppen!

4.8
Elev · 7 juni 2019
Elev · 7 juni 2019
Skolan är toppen för dig som inte vill ha en allt för tuff skolgång, där du får hålla på med musik (eller media). Man utvecklas väldigt mycket inom musiken. Gå om du får möjligheten och kommer in!!

Underbart

4.3
Elev · 1 juni 2019
Elev · 1 juni 2019
Härlig atmosfär, gemenskap mellan alla elever och lärare.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Använder SchoolParrot

Skolan använder SchoolParrot för att samla in och hantera omdömen.

Markusplatsen 7, 13124, Nacka
Lars Ljungman
08-55586260

Rytmus Stockholm - populärt musikgymnasium av rang

Är du på jakt efter ett musikgymnasium i Stockholmsområdet? Ja, då är chansen stor att du hört talas som Rytmus musikgymnasium, skolan där musik givetvis är i stort fokus. Men Rytmus är mer än en skola, det är en filosofi - en filosofi om att kreativitet och utbildning går hand i hand. Här finns ett stort utbud av olika program och inriktningar inom musik, och med det estetiska programmet har elever möjligheten att välja en högskoleförberedande utbildning som gör dem redo för vidare utbildni...Visa mer

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  16.7
 • Antal elever
  657
 • Antal lärare
  57
 • Antal behöriga lärare
  50
 • Elever per lärare
  11.5