Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
16 omdömen
Resultat omdömen
4.3
Utmärkt
12
4
0
0
0

Bästa Rytmus <3

4.4
Elev · 23 december 2020
Elev · 23 december 2020
Älskar Rytmus, det är det bästa valet jag har gjort att gå där. Fantastisk personal som verkligen ger en stöd, våga fråga! Upplever inte heller favorisering som jag däremot gjorde på mitt högstadium. Skolan hade (när jag skulle välja skola 2017) ett rykte av att vara full av många pretentiösa människor och att statusjakt är en stor grej, men jag upplever det inte alls. Det finns dock väldigt många människor på skolan (vilket jag gillar för man hittar verkligen sin crowd och kan snacka o umgås med jättemånga fler) så jag vet inte hur det ser ut i andra kretsar. Själv var jag dock del av en stor krets och jag upplevde det inte som ett problem. Har heller aldrig vittnat mobbing eller liknande, och upplever att elever slutet upp om det händer något. Riktigt bra elevkår och många roliga projekt! Man utvecklas inom musiken och det akademiska om man försöker, det blir vad man gör det till men det finns superbra förutsättningar på Rytmus. Har träffat världens finaste människor här, som alla valt olika vägar efter gymnasiet! Toppbetyg!

BÄSTA ESTETSKOLAN

4.0
Elev · 12 december 2020
Elev · 12 december 2020
Bästa estetskolan! Närmaste familjekänsla man kan komma! Älskar den ❤️

Jättebra

4.6
Elev · 8 december 2020
Elev · 8 december 2020
Jättebra skola med bra lärare och allmänt härliga personer på skolan!

Musiklärarna är otroligt bra och de vanliga lärarna är också super!

Man har alltid väldigt roligt också!
88%
ger betyget bra eller utmärkt till
Studiero
Visa alla resultat

Bra lärare, elever och undervisning

4.6
Elev · 4 december 2020
Elev · 4 december 2020
För den som gillar musik är detta den perfekta skolan - sköna elever och lärare, bra undervisning och allmänt skit kul. Har dessutom aldrig hört talas om att något stulits, någon mobbats, mm. Den mest trygga skolan!

Älskar Rytmus!!

4.8
Elev · 24 november 2020
Elev · 24 november 2020
Otroligt härlig stämning på skolan, med bra lärare!
En plats för dina ambitioner och din passion för musik<3

WOW VAD BRA!

4.3
Elev · 16 oktober 2020
Elev · 16 oktober 2020
Helt fantastisk skola! Finns inget mer att säga

Fantastisk skola

4.7
Elev · 17 mars 2020
Elev · 17 mars 2020
Många otroliga lärare som accepterar och allas prioriteringar allas målsättning i de olika ämnena. Fina lokaler som är fräscha!

Börja inte om du är beroende av status...= ogillad

3.3
Elev · 26 februari 2020
Elev · 26 februari 2020
Lärarna kan skifta me majoriteten är faktiskt underbara!
Klassrummen och själva skolmiljön är helt okej liksom det är en vanlig skola med lite extra utstyrsel.
Skolmaten är faktiskt bra men kunde önskas en mer variation på vego maten och alternativ för gluten och laktos i cafeterian samt sänka priserna.
Eleverna och den sociala miljön på skolan är underbar om du är social som person annars kan hybrisen och tävlingsauran ta över helt i hållet. Det handlar väldigt mycket om status och tycker skolan skulle kunna jobba på det mer.
Har du lite svårigheter tex dyslexi eller socialångest får du hjälp med det snabbt och bra, stor respekt till våran rektor!
Nära och lagom centralt!
67%
ger betyget bra eller utmärkt till
Inomhusmiljö
Visa alla resultat

Rytmus är så bra

4.6
Elev · 7 januari 2020
Elev · 7 januari 2020
Rytmus är verkligen en härlig skola. Bra gemenskap och väldigt bra lärare. Maten är god och undervisningen är intressant och lätt att förstå. Om du gör det du ska i skolan och är med och lyssnar på lektionerna så kommer du inte behöva plugga hemma. Rytmus är en skola utan läxor. Det enda dåliga är väl att det ligger i sickla, som är extremt fult, grått och tråkigt. Skolan är inte heller särskilt fin. Det finns heller ingen skolgård.

Super

4.7
Elev · 30 december 2019
Elev · 30 december 2019
Otrolig skola!!! Har gått här I 2 år nu och känner verkligen att jag utvecklats!! ett måste för den som vill gå musik/mediainriktning

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Markusplatsen 7, 13124, Nacka
Lars Ljungman
08-55586260

Rytmus Stockholm - populärt musikgymnasium av rang

Är du på jakt efter ett musikgymnasium i Stockholmsområdet? Ja, då är chansen stor att du hört talas som Rytmus musikgymnasium, skolan där musik givetvis är i stort fokus. Men Rytmus är mer än en skola, det är en filosofi - en filosofi om att kreativitet och utbildning går hand i hand. Här finns ett stort utbud av olika program och inriktningar inom musik, och med det estetiska programmet har elever möjligheten att välja en högskoleförberedande utbildning som gör dem redo för vidare utbildni...Visa mer

Fakta om skolan

 • Antal elever
  657
 • Antal lärare
  57
 • Antal behöriga lärare
  50
 • Elever per lärare
  11.5