Omdömen

3.2
Baserat på 14 omdömen och 126 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
22 aug 2023

Hemsk skola

Hemsk skola

Min lilla blonda ängel gick i Sankt eriks katolska skola i många år.
Och blev trakasarrerad av taskiga och oprofessionella lärare. Barn mobbade henne för hon var svensk och skrev jäv!A svensk på hennes skåp. I denna fruktansvärda miljö.
Jag hade höga förväntningar på denna skola eftersom den är katolsk. Min lilla ängel är inte som förr. Utan hon kom hem varje dag med tårar i ögonen och ingen lust för nånting. Hon blev mobbad för sin nationalitet och för sitt utseende. Vi kontaktade lärarna men dem hjälpte inte oss. Snälla var försiktiga när ni väljer skolor för era barn och var uppmärksam över era barns mående.
Förälder / Vårdnadshavare
14 jun 2023

Dubbel känslor

Har haft mina barn i skolan en period. Har blandade känslor.
En mysig skola, bra lokaler, alla känner varandra. Samtidigt som de flesta lärarna är underbara, finns 2 lärare i skolan som mina barn inte trivdes alls hos dem och vi som föräldrar kunde inte prata med. Det gick bara inte.
En och samma lärare har viktiga ämnen: matematik, fysik och kemi. Hon är hård, oförhämd och det går inte att prata med människan. Hon hotar elever med att sätta F och förklarar dåligt. Om någon frågar får de som svaret att hon har redan förklarat det. Förutom att hon sade några olämpliga saker också.
Jag ångrar att mina barn gick i den skolan enbart pga den läraren.
Men allt annat och andra personal var underbara.
Det var min erfarenhet, men jag känner både elever och föräldrar som var väldigt nöjda med den läraren, så det är faktiskt bra att besöka skolan innan och prata med lärarna och få en egen uppfattning.
Annat
17 apr 2023

st eriks katolska skola borde vara den bästa skolan.

skolan är jättebra för att den har gott om lärare och maten är super god och man lär sig mycket.
Elev
14 okt 2022

Bra skola för engagerade elever!

Som en studerande elev vill jag vara ärlig med min recension. Allt kan inte vara perfekt med en skola, det är nästan omöjligt att nå, men jag tycker att skolan gör det den ska och fungerar på ett bra sätt. Dock kan jag medge att vissa elever/vårdnadshavare har haft problem med ett fåtal lärare sedan tidigare. Varför det händer bör jag inte gå in på.

De elever som vill lära sig lär sig mycket av skolans erfarna lärarna, och de lärarna får en att vilja fortsätta förbättra en själv!

Det finns en regel med schemat som är att ämneslärare måste skriva klart provschemat redan innan terminen börjar, vilket minskar stressen och förberedelser i sista sekund som elev, men troligen även som lärare.

Skolan är en konfessionell skola vilket kan vara positivt för troende eller för vårdnadshavare som inte har något emot det.

Skolmaten är bra, det är ofta varierat med salladsbord, olika dipp och såser.
Byggnad är inte krånglig, någorlunda litet. P.g.a storleken finns det inte kafeteria eller samlingsrum åt elever vilket kan vara tråkigt.
Eleverna är vänskapliga mot varandra, oberoende på årskurs!
Såklart finns det även ett kapell där -stadiet samlas tillsammans med lärare och (oftast) präst och har mässa.
Förälder / Vårdnadshavare
21 jul 2022

Pax till alla

Mina barn har gått i den här skolan från dagis. Bästa dagis fröknarna i hela Sverige det kan jag sätta mitt ord på ,jobbar med hel hjärta och själ ,de bär hela skolan . Jag kör bil till skolan vi bor långt men ångrar inte ens minut av alla köer och bensin pengar ,för att det är värt. De här lärare har hjälpt mig jätte mycket oavsett hur jag ser ut. Tycker att lärarna tar tag i problemet direkt är snabba på återkoppling.
Elev
30 aug 2021

Bra lärare

Den är jätte bra. Jag och mina syskon mår bra i skolan. Lärarna är jättesnälla och roliga.
Förälder / Vårdnadshavare
28 maj 2021

Mycket bra skola

Mina barn trivs jättebra med både kamrater och lärare. Mycket engagerade lärare
Elev
9 maj 2021

Hemskt för barn

Skolan favoriserar så himla mycket, barn springer runt och säger n-ordet. Jätte mycket mobbning och kränking i skolan.Och på vissa prov vi har haft har dem tagit med saker som vi inte lärt oss. Arbetsron är sååååå himla dålig man klarar inte ens av att göra 1 sida på lektionen
Förälder / Vårdnadshavare
30 apr 2021

Inte bra skola

Jätte dålig jättte mycket rasism. Skolan är fruktansvärt de pågår mobbning hela tiden o dem favoriserar andra elever. Ifall dem här favoriserade barnen gör något så får dem ingen skäll
Annat
5 mar 2021

Bra skola

Skolan är suverän med bra lärare som är engagerade, bra mat, bra miljö och ett bra läge strax utanför Globen.
Föredetta elev
22 jan 2021

Utmärk skola

Väldigt bra läroplan, lärarna har ständigt kontakt med eleverna och ser till att alla utvecklas individuellt.
Elev
19 maj 2020

vi behöver en bättre skola

den är väldigt dålig och orättvis, omdömena den fick tycker jag inte alls stämde in över huvud taget, särskilt de med att lärarna fick 4,4, de är rasister , de favoriserar väldigt mycket och det är är bara några VITA barn, jag är besviken på skolan eftersom den till och med ska vara katolsk. skolan är jättesnål och maten vi får är väldigt lite. vi lever i 2020 och behöver ett rättvist samhälle med samma rättigheter.
Elev
19 maj 2020

Skolan suger

Jag tycker skolan suger
Förälder / Vårdnadshavare
10 okt 2019

Bra liten skola

Bra liten skola där alla lärare känner alla barnen. Ger en bra värderingsgrund åt barnen. Engagerade lärare.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen