Omdömen

3.3
Baserat på 24 omdömen och 187 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
22 nov 2023

Ekonomi jurran

MYCKET BRA SKOLA!!!!!!!!!<3333

JAG ÄLSKAR ST ESKIL OCH MAN KAN VARA EN FURRY
skämt o sido mycket trevlig skola och trevliga lärare. Rekommenderar starkt!!
Om du vill leva gött o äta gött börja i st eskil
Elev
8 okt 2022

estet

Personalen bryr sig inte

Älskar de elever jag lärt känna på den här skolan, men så många av lärarna bryr sig verkligen inte om sina elever. Man tvingar vissa handikappade elever att göra saker de fysiskt inte kan göra utan komplikationer, felkönar nästan alla trans elever som jag känner, och involverar sig och beter sig oproffesionellt om elevers personliga liv. Vissa lärare är självklart fantastiska, men så mycket i den här skolan måste ändras på.
Elev
5 okt 2022

Samhällsvetenskapsprogrammet

Toppen skola men minus på matsalssituationen 22/23

Jag trivs på skolan och tycker att lärarna är supportande. De ger en också möjlighet att utvecklas och höja betyg. Lektionerna är lärorika även fast de kan vara tråkiga ibland. Minuspoäng för att matsalen nu läsåret 2022/2023 renoveras och vi har blivit flyttade mellan andra matsalar.
Elev
15 aug 2022

Inte dålig, inte bra, den är okej

Lärarna är okej, jag har haft en mentor som verkar hata sina elever (inte mig personligen men många i min klass) henn dumförklarar eleverna ganska ofta och är generellt en ganska dålig lärare för att vara ärlig. Dem andra lärarna är okej på att förklara men min mentor har gjort upplevelsen här ganska dålig och obekväm då man är rädd för att be om hjälp på grund av hur henn bemöter eleverna. Maten är okej, den är inte dålig alla dagar men jag tog en bild på maten vi fick en dag, lade ut den på min Instagram story för att klaga och bilden blev nedtagen för grafiskt innehåll. GRAFISKT INNEHÅLL.
Elev
21 jan 2022

Framtid

Har inte framtid med sådana lärare
Föredetta elev
16 jan 2022

Samhäll

2018-2021

Bästa gymnasietiden! skön miljö och grymma lärare!
Elev
8 jan 2022

estet

S:t Eskil det bästa valet

Skolan har väldigt bra atmosfär och eleverna får den uppmärksamhet och hjälp de behöver. Alla elever får en möjlighet att utveckla sina studier.
Det jag har märkt är att alla elever och lärare respekterar varandra och att alla har någon att vara med.

De lärare jag var är väldigt snälla och vill hjälpa så att vi kan utvecklas och bli den bästa av oss själva.

Jag ångra inte mitt val av att börja där och jag rekommenderar den starkt.
Föredetta elev
7 dec 2021

International Social studies

Överväg andra skolor.

Extrem gruppering. Många elever har gudskomplex och dessutom många som provocerar andra baserat på klasskillnader. Bristfälliga lärare.
Föredetta elev
7 dec 2021

Fick ingen hjälp

Fick ingen hjälp någonsin när jag hade det svårt att klara skolan och trotts att jag försökte få hjälp och pratade med olika personer så var det inget som hände och detta slutade med att jag inte kunde klara gymnasiet,att jag var hemma nästan var och varannan dag var det ingen som brydde sig om eller att alla uppgifter lämnades oklara. Den ena hjälp dem gav var att skicka mig till en person som jag skulle sitta å jobba hos som själv inte ens visste varför jag var där.Skulle inte rekommendera någon att gå här direkt speciellt inte om du kan behöva minsta gnutta hjälp
Föredetta elev
1 nov 2021

Naturvetenskaplig program

Välj inte vanliga natural science

Helt ok skola, dock skulle jag säga att lärarna känns väldigt omotiverade och bara där för sin lön och inte för att hjälpa eleverna. Dessutom var deras sätt att betygsätta saker irrationellt och beroende av hur man deltog i diskussioner på lektioner. Själv valde jag natur på engelska vilket jag avsolut inte rekommenderar då skolan bara prioriterar IB natur och inte det svenska programmet. Detta resulterade i att vi fick ett oregelbundet schema anpassat efter IB:arnas schema. Vårt schema hade därför flera håltimmar i veckan, vilket ledde till att vi slutade mycket senare än vad vi behövde. Många av dem i min klass bor heller inte i eskilstuna och för oss att ha håltimme tre gånger i veckan håller inte i längden då vi måste vara i skolan drygt tre timmar extra de dagar vi har håltimme. Jag skulle dock säga om du väljer att gå international baccalaureate på s:t eskil har du kommit rätt. Ifall du vill gå natur, välj då IB eller någon annan skola.
Elev
24 okt 2021

International Baccalaureate (IB)

Eskilstunas bästa gymnasieskola!

Som elev på IB kunde jag inte ha varit mer nöjd. I princip alla lärare är välutbildade och kunniga inom sina ämnen. Det bästa är att då det krävs väldigt mycket för att kunna jobba på IB så bryr sig lärarna verkligen om oss elever och sitt arbete. De stöttar alltid och vill ens bästa. Jag befann mig mest i C-huset, den äldsta av alla byggnader på skolan. Det var en vacker miljö som passade bra för studier. Maten var rätt bra för att vara skolmat. Har haft vissa klagomål på ledningen, men då lärarna som undervisade mig haft gjort ett så gott intryck ger jag S:t Eskils Gymnasium högsta betyg! Det här är skolan du borde gå på om du vill lära dig i en vacker och behaglig miljö som är accepterande och där det är högt i tak för olika åsikter.
Elev
15 okt 2021

estet

ganska illa

Lärarna är ganska dåliga och respekterar inte alltid eleverna. Ibland sker det även stölder. De tar inte elevers kritik på allvar och lärare dumförklarar en ibland. Sen är alla hus ganska fula och omoderna. Cafeterian är helt ok.
Elev
6 maj 2021

Naturvetenskaplig program

Läraren är dåliga

Det är väldigt svårt att kommunicera med lärare och att lära sig
Elev
30 jan 2021

*rubrik*

Känner mig som hemma. Fina byggnader, bra lärare (fåtal dåliga, men inget som stör helheten), de hanterar problem mycket bättre än på högstadiet. Som elev får man mycket saker anpassat efter sig själv. Trevliga kuratorer. God mat. finns många möjligheter att engagera sig i Amnesty, FN föreningen osv.
Amanda Gustavsson
Elev
12 dec 2020

Från en elev inom det estetiska

Skolan i säg är bra MEN... vissa lärare har svårt att förklara så elever förstår. Men annars mysig och fin skola
Elev
7 dec 2020

Ett bta gymnasieval ☆゚.*・。゚

Själv, så tycker jag att jag hat gjort ett bra gymnasieval. Då man kan bli sedd och gå hjälp av lärare om man behöver det.

Jag rekommenderar skolan jätte mycket.
Elev
31 maj 2020

Det rätta valet av gymnasium

Underbar skola med fantastiska lärare. Som elev känner man sig alltid sedd och därmed är det en glädje att kliva upp ur sängen för att åka till skolan. Variationen av program ger en variation av människor, både gällande lärare och elever. Att det finns internationella program ger möjligheter för fortsatta studier och arbete utomlands. Lärarna är även från flera delar av världen och därmed får man lära sig olika dialekter av engelska. Bästa Eskil!
Amanda Gustavsson
Elev
16 mar 2020

Omdöme

Helt ok skola. Det dåliga är att städarna inte fyller på med tvål
Elev
14 dec 2019

Hade hoppats på bättre. Synd.

Naturprogrammet borde inte finnas här, blir ihopblandat med IB natural science hela tiden. Kurserna är dåligt planerade och lärarna gör det inte bättre då de inte verkar bry sig om vi faktiskt förstår eller inte, bara vi får bra resultat på proven. All fokus är på estet och IB. Ska ni gå natur, välj Rinman. Har sumpat mina chanser att komma in på ett bra universitet nu, även med drivkraft är det i princip omöjligt att få bra betyg i alla ämnen då vissa lärare nästan bestämt sig för att inte ge ut höga betyg och favoriserar.
Elev
1 nov 2019

Rekommenderar ej! Finns bättre utbud i kommunen

Som elev på skolan skulle jag inte rekommendera den. Ända anledningen till att jag går kvar är turen att jag träffade några få vänner som står mig väldigt nära nu. Utöver det finns det inget värt att stanna för. Programmen är glesa och urdåliga. Lärarna saknar kompetens, och det värkar bara som att en enda typ av elever lockas dit. Maten är inget vidare heller. Skolan och eleverna vill inte servera kött vilket leder till att det väldigt ofta serveras vegetarisk mat. Jag har inget emot vegetarisk mat, även fast jag föredrar kött, men ska man servera vegetariskt så ska den vara nyttig och god också.
För att sammanfatta, skulle jag säga att skolan består främst av ”one minded” elever, inkompetenta lärare och en styrelse som inte lyfter fram alla elever och deras behov. Maten är som sagt inte bättre än skolan, tyvärr.
Föredetta elev
23 okt 2019

Bra skola

En bra skola med fokus på eleverna
Föredetta elev
23 okt 2019

Bra skola!

Bra skola där eleven är i fokus
Elev
26 sep 2019

Lugn och fin skola

Lugn skola, alla inte så mycket stök. Mycket bra lärare
Elev
12 jun 2019

En skola som bara fokuserar på Ib och estet

En hyfsat bra skola! Man kan vara sig själv, då skolan jobbar riktigt mycket med sådana frågor. Men skolan outar sina program Ib & estet mycket och det är ok för det är det som Eskil står för men även rektorer och personal satsar bara på Ib & estet och vi andra glöms bort!
Smedjegatan 3-5, 63220, Eskilstuna
Johan Jakobsson Ahlqvist
016-7101560

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen