Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
Jobbar du här?
Registrera och få tillgång till er skola gratis.
Registrera gratis

Omdömen

4.2
Baserat på 16 omdömen och 270 svar
0
0
0
0
0
Elev
23 apr 2021
2.6

Natur

Politik & rasism, inte utbildning.

Skolans ************ är aktiv i ett politiskt parti, och använder sin position för att eliminera all information som inte är utgiven av HANS parti.

Skolans************* vet inte hur en dator fungerar och är extremt rasistisk (men det "räknas inte" för han är bara rasistisk mot Asiater, Afrikaner & Europeer.)

Gå inte här om du vill ha rättvisa betyg. Gå här om du vill få betyg & utbildning baserat på din härkomst.
Elev
12 feb 2021
3.7

Naturkunskap

En segregerad skola med bra lärare

Den negativa sidan av petri är att gemenskapen inte alls är så bra som man fått höra innan man började i skolan. Man kan, i motsats till vad en del påpekar, verkligen inte prata med alla. De flesta eleverna kommer från de finare områdena av staden, och (detta är baserat på en verklig händelse) blir chockade när de inser att vissa elever bor i lägenheter och inte alls i någon fin villa med två familjebilar.

Men utöver detta är undervisningen och de flesta lärarna mycket bra. Lärarna är oftast väldigt engagerade och bryr sig om eleverna. Men man får verkligen kämpa om man vill ha höga betyg (så välj inte denna skolan om du vill glida på ett bananskal, eller om du vet att du har lätt för att bli utbränd). Planeringen kan vara ganska hemsk, där man får flera prov och uppgifter i veckan - ibland även under samma dag. Ganska många i min årskurs valde att hoppa av pågrund av stressen samt att de kände sig utstötta eller ovälkomnade av eleverna... Men byggnaden är fin iallafall :)
Elev
6 feb 2021
5.0

bra!!

jättebra! petri har lärt mig jättemycket
Elev
28 dec 2020
4.9

Sjukt bra skola!

Petri är en sjukt bra skola med väldigt engagerade och välutbildade lärare som älskar att lära ut. Skolan har en speciell gemenskap och har en sjukt bra elevkår som ordnar massor med aktiviteter. Det är lätt att passa in eftersom det finns alla olika typer av personer på skolan. Sjukt fin skola på utsidan och insidan. Jag skulle rekommendera Petri starkt, speciellt till dom som vill utvecklas och vill ha en skola att trivas i.
Elev
15 dec 2020
4.4

Bra skola med bra lärare

Enligt mig är Petri en väldigt bra skola, började ettan nu i år och är väldigt nöjd. Insparken och de andra aktivitetens i början var väldigt roliga och gjorde att man kom närmare sin klass, var med i allt de är superkul! Min klass har varit superbra och är väldigt nöjd med det, var rädd innan att jag inte skulle passa in och att många skulle hata statuskåta men har inte upplevt det som ett problem. Själv går jag samhälle och de flesta lärarna är bra, matten går lite långsamt enligt mig men annat har jag inget att klaga på. Maten är bra för att vara skolmat, överlag skulle jag rekommendera Petri!
Elev
21 nov 2020
4.2

Rolig skola

Jättefin skola med mycket karaktär. Trevliga elever och en bra elevkår som bygger mycket stämning. Jag har aldrig känt mig utanför där och dem flesta har folk att hänga med. Det ändå som är dåligt är att det finns vissa lärare som inte är särskilt bra på att lära ut, men om man inte får dem borde det gå galant :)
Föredetta elev
28 sep 2020
4.7

Härlig skola

Generellt en toppen skola, bra lärare, mysig stämning och härliga event. Ta vara på alla utskott som finns och var aktiv. De som klagar på att det saknas stämning på denna skolan är oftast de som inte nyttjat alla utskott evgengemang, fester m.m.
Elev
1 sep 2020
4.6

bra skola

skolan är bra, och man får bra undervisning, men arbets ron man va lite dålig iblan, matten är också bra och skolan är fin.
Föredetta elev
14 jul 2020
4.8

Super

Bra lärare, god miljö!
Elev
16 jun 2020
4.6

Skolan är bra

Skolan är väldigt bra och otroligt vacker på både insidan som utsidan. Lärarna är motiverade att lära ut eleverna och finns alltid där för dem som behöver lite hjälp

Jobbar du på skolan? Kom igång gratis!

Skolan eller verksamheten har ännu inte verifierats av ägaren eller personal. Gör anspråk helt gratis för att redigera uppgifter, svara på omdömen, och få notifikationer om nya omdömen.
Registrera gratis