Skapa ett omdöme om skolan

Skapa omdöme
15 omdömen
Resultat omdömen
4.3
Utmärkt
11
3
1
0
0

En segregerad skola med bra lärare

3.7
Elev · Naturkunskap · 12 februari 2021
Elev · Naturkunskap · 12 februari 2021
Den negativa sidan av petri är att gemenskapen inte alls är så bra som man fått höra innan man började i skolan. Man kan, i motsats till vad en del påpekar, verkligen inte prata med alla. De flesta eleverna kommer från de finare områdena av staden, och (detta är baserat på en verklig händelse) blir chockade när de inser att vissa elever bor i lägenheter och inte alls i någon fin villa med två familjebilar.

Men utöver detta är undervisningen och de flesta lärarna mycket bra. Lärarna är oftast väldigt engagerade och bryr sig om eleverna. Men man får verkligen kämpa om man vill ha höga betyg (så välj inte denna skolan om du vill glida på ett bananskal, eller om du vet att du har lätt för att bli utbränd). Planeringen kan vara ganska hemsk, där man får flera prov och uppgifter i veckan - ibland även under samma dag. Ganska många i min årskurs valde att hoppa av pågrund av stressen samt att de kände sig utstötta eller ovälkomnade av eleverna... Men byggnaden är fin iallafall :)

bra!!

5.0
Elev · 6 februari 2021
Elev · 6 februari 2021
jättebra! petri har lärt mig jättemycket

Sjukt bra skola!

4.9
Elev · 28 december 2020
Elev · 28 december 2020
Petri är en sjukt bra skola med väldigt engagerade och välutbildade lärare som älskar att lära ut. Skolan har en speciell gemenskap och har en sjukt bra elevkår som ordnar massor med aktiviteter. Det är lätt att passa in eftersom det finns alla olika typer av personer på skolan. Sjukt fin skola på utsidan och insidan. Jag skulle rekommendera Petri starkt, speciellt till dom som vill utvecklas och vill ha en skola att trivas i.
79%
ger betyget bra eller utmärkt till
Människors lika värde
Visa alla resultat

Bra skola med bra lärare

4.4
Elev · 15 december 2020
Elev · 15 december 2020
Enligt mig är Petri en väldigt bra skola, började ettan nu i år och är väldigt nöjd. Insparken och de andra aktivitetens i början var väldigt roliga och gjorde att man kom närmare sin klass, var med i allt de är superkul! Min klass har varit superbra och är väldigt nöjd med det, var rädd innan att jag inte skulle passa in och att många skulle hata statuskåta men har inte upplevt det som ett problem. Själv går jag samhälle och de flesta lärarna är bra, matten går lite långsamt enligt mig men annat har jag inget att klaga på. Maten är bra för att vara skolmat, överlag skulle jag rekommendera Petri!

Rolig skola

4.2
Elev · 21 november 2020
Elev · 21 november 2020
Jättefin skola med mycket karaktär. Trevliga elever och en bra elevkår som bygger mycket stämning. Jag har aldrig känt mig utanför där och dem flesta har folk att hänga med. Det ändå som är dåligt är att det finns vissa lärare som inte är särskilt bra på att lära ut, men om man inte får dem borde det gå galant :)

Härlig skola

4.7
Föredetta elev · 28 september 2020
Föredetta elev · 28 september 2020
Generellt en toppen skola, bra lärare, mysig stämning och härliga event. Ta vara på alla utskott som finns och var aktiv. De som klagar på att det saknas stämning på denna skolan är oftast de som inte nyttjat alla utskott evgengemang, fester m.m.

bra skola

4.6
Elev · 1 september 2020
Elev · 1 september 2020
skolan är bra, och man får bra undervisning, men arbets ron man va lite dålig iblan, matten är också bra och skolan är fin.

Super

4.8
Föredetta elev · 14 juli 2020
Föredetta elev · 14 juli 2020
Bra lärare, god miljö!
86%
ger betyget bra eller utmärkt till
Påverka skolan
Visa alla resultat

Skolan är bra

4.6
Elev · 16 juni 2020
Elev · 16 juni 2020
Skolan är väldigt bra och otroligt vacker på både insidan som utsidan. Lärarna är motiverade att lära ut eleverna och finns alltid där för dem som behöver lite hjälp

Helt okej skola men väldigt dömande miljö

3.2
Föredetta elev · 3 januari 2020
Föredetta elev · 3 januari 2020
Många riktigt duktiga lärare men tyvärr dålig stämning mellan elever i flera av klasserna. Eleverna kan vara mycket dömande om man inte passar in i skolan normer. Eleverna verkar inte heller veta hur man prickar toaletten så toaletterna är inte så fräscha.

Oregistrerad skola

Skolan använder inte SchoolParrot aktivt och vi garanterar inte att de läser eller svarar på era omdömen. Jobbar du på skolan kan du läsa mer om hur SchoolParrot fungerar genom att klicka på knappen nedan.

Registrera din skola

Intresseanmälan

Gör en intresseanmälan till skolan direkt genom att klicka på knappen nedan.

Intresseanmälan
Fersens väg 1, 21142, Malmö
040-349400

S:t Petri skola

På S:t Petri skolan sitter elever i fina och ljusa lokaler med utsikt över den vackra Sankt Petri Kyrkan i centrala Malmö. Här på “Petri” vägleds och guidas eleverna av duktiga lärare som inspirerar och bejakar, skapar nyfikenhet och motiverar - allt för att får elever att upptäcka och utveckla sina individuella förmågor, och göra dem redo för vidare studier på högskola och universitet. Som student kan du välja mellan ett naturvetenskapligt eller samhällsvetenskapligt program.