Är du elev, förälder eller lärare? Lämna ett omdöme.

9 Omdömen

4.3
Utmärkt
7
1
1
0
0

bra skola

4.6
Elev · 1 september 2020
Elev · 1 september 2020
skolan är bra, och man får bra undervisning, men arbets ron man va lite dålig iblan, matten är också bra och skolan är fin.

Super

4.8
Föredetta elev · 14 juli 2020
Föredetta elev · 14 juli 2020
Bra lärare, god miljö!

Skolan är bra

4.6
Elev · 16 juni 2020
Elev · 16 juni 2020
Skolan är väldigt bra och otroligt vacker på både insidan som utsidan. Lärarna är motiverade att lära ut eleverna och finns alltid där för dem som behöver lite hjälp

Helt okej skola men väldigt dömande miljö

3.2
Föredetta elev · 3 januari 2020
Föredetta elev · 3 januari 2020
Många riktigt duktiga lärare men tyvärr dålig stämning mellan elever i flera av klasserna. Eleverna kan vara mycket dömande om man inte passar in i skolan normer. Eleverna verkar inte heller veta hur man prickar toaletten så toaletterna är inte så fräscha.

Jättebra

4.7
Elev · 18 november 2019
Elev · 18 november 2019
Bra skola med mycket begåvade lärare som vill lära en, dock så kan det ibland kännas som att de förväntas att vi som elever är smartare än vi är, men annars super. Man lär sig raskt och det är alltid ett högt tempo. Lärarna lär alla ut på olika sätt vilket gör varje lektion unik och lite roligare. Stämningen generellt väldigt skön, massa sköna människor runt om en och alltid en härlig vibe. (Dock så finns det många statuskåta människor, men man lär sig att tänka bort dem) Rekommenderar annars petri till 100%

Skolan är jättebra! Rekommenderas!

4.7
Elev · 25 oktober 2019
Elev · 25 oktober 2019
Lagom stor skola med engagerade elever och lärare. Vacker på utsidan och fina klassrum. Trevlig stämning och mycket aktiviteter för att få vänner i andra klasser så som stalker, insparken och utskotten. Rekommenderas för alla!

Bra skola

4.0
Elev · 8 oktober 2019
Elev · 8 oktober 2019
Liten men trevlig och bra skola, trivdes bra

Kan inte tänka mig en bättre skola

4.9
Elev · 1 juli 2019
Elev · 1 juli 2019
När jag sökte till Petri var jag fortfrande osäker på om det var rätt val för mig men nu kan jag inte tänka mig någonting annat än att gå på Petri. Skolan har utan tvekan den bästa elevkåren i Malmö som har aktiviteter och evenemang som elever från andra skolor (ProCivitas, Latin osv.) flockar till i besvikelse på sina egna kårer. Gemenskapen på skolan är fenomenal, tro mig.
Undefined Undefined

Bra skola i fantastiskt vacker byggnad

4.4
Elev · 4 juni 2019
Elev · 4 juni 2019
För alla studiemotiverade elever i Malmö så rekommenderar jag Petri. Här går elever som bryr sig om skolan utan att det blir en överdriven press eller stress. Man får vara sig själv och atmosfären och verkligen mysig, man känner sig ALDRIG otrygg på skolan.
Skolmaten är helt ok för att vara skolmat. Till nästa läsår ska majoriteten av maten lagas i skolköket vilket förhoppningsvis kommer förbättra kvalitén, (de har börjat så smått nu och det är godare mat redan).
Lärarna är jättebra, bl.a. så jobbar Sveriges bästa historielärare på skolan och inte en lärare har varit dålig (vissa kan vara lite flummiga eller konstiga) men alla kan sina ämnen.
Den nya elevkåren på skolan är jättebra så jag tror att alla som söker till skolan kommer trivas.

Ansök till skolan

Ansök till skolan genom att klicka på knappen och fyll i ansökningsformuläret. Skolan kommer höra av sig till dig efter att du skickat in ansökan.

Skicka ansökan

Jobbar du på skolan?

Samla feedback och omdömen i realtid från elever, föräldrar och lärare. Med SchoolParrot ökar ni skolans transparens och förtroende. Prata med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Fersens väg 1, 21142, Malmö
Eva Daun
040-349400

S:t Petri skola

På S:t Petri skolan sitter elever i fina och ljusa lokaler med utsikt över den vackra Sankt Petri Kyrkan i centrala Malmö. Här på “Petri” vägleds och guidas eleverna av duktiga lärare som inspirerar och bejakar, skapar nyfikenhet och motiverar - allt för att får elever att upptäcka och utveckla sina individuella förmågor, och göra dem redo för vidare studier på högskola och universitet. Som student kan du välja mellan ett naturvetenskapligt eller samhällsvetenskapligt program.

Fakta om skolan

 • Meritvärde
  16.2
 • Antal elever
  839
 • Antal lärare
  53
 • Antal behöriga lärare
  51
 • Elever per lärare
  15.8