Omdömen

2.9
Baserat på 3 omdömen och 27 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Förälder / Vårdnadshavare
27 jun 2022

Rörig

Rörig förskola som slarvar bort barnens tillhörigheter gång på gång. Känna som att ingen riktigt tar ansvar heller. Själva förskolebyggnaden är inte optimal för barnen vilket gör att man inte kan släppa in även större barn (5/6 år) för att tex ta på sig regnkläder eller dylikt själva. Upplever att det är stökigt med många barn och lite personal. Der finns pedagoger som är fantastiska men sen finns det dem som inte är utbildade och som inte borde jobba med barn alls. Många har konstiga värderingar och syn på barn och familj.
Föredetta elev
4 feb 2022

Riktigt dålig skola

Har gått på Sally Bauer, från att jag var 3 år gammal tills jag slutade 9an. F-6 var sämsta tiden.
Riktig "snobbskola" dit alla rika skickar sina barn. Anses man inte tillräckligt rik blir man utanför. Är man på något sätt utanför ramarna, speciellt om man tillhör hbtq eller har någon diagnos, hamnar man utanför och blir mobbad. Precis som jag blev även min lillasyster mobbad här. Hon tvingades byta för att hon blev mobbad varje dag vilket ledde till att hon som 9 åring blev självmordsbenägen. Lärarna stod och tittade på och tyckte att killarna som slog henne bara gillade henne och att hon skulle stå upp för sig själv. Det var specifikt en pojke som stod för den dagliga misshandeln, inte en enda gång kontaktades hans föräldrar. Än idag, flera år senare, är hon rädd för att gå förbi skolan för tänk om någon känner igen henne.

När man konfronterar skolan har de antingen aldrig sett/hört mobbningen eller så tycker dem att man bara ska låta det vara. De skulle aldrig få för sig att kontakta föräldrarna eller göra en plan för hur man går vidare.

Allt negativt göms under den fina fasaden. Mycket idrott, fina utflykter och god skolmat. Men under denna fasaden finns mycket mörkt. Sätt inte dina barn på grundskolan om de på något sätt är annorlunda.
Förälder / Vårdnadshavare
8 sep 2021

☀️☀️☀️☀️☀️

I det stora hela är vi nöjda med Sally Bauer skolan.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen