Omdömen

4.0
Baserat på 16 omdömen och 128 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
20 mar 2024

En fråga från mig har inte börjat gymnasiet

jag går i 8an o har inte börjat gymnasium än men vill det men jag vet inte om man kan bli psykolog där eller tandläkare finns de natur??
Elev
16 jul 2023

Eko

Sanda är bäst

Världens bästa skola!!!! Älskar sanda, tveka inte att börja här!!!!
Elev
4 sep 2022

ekonomi

SÖK SANDA

superbra lärare, fin skola, god mat och bara allmänt braaaa
Elev
24 jan 2022

Handel

Trodde inte det fanns sånna skolor

Super bra skola, allt är roligt och lärarna engagerar sig i eleverna och lärare lär känna elever och elever lär känna lärare
Föredetta elev
28 maj 2021

Naturvetenskap

Inte helt nöjd

Mina tre år på sanda var de värsta i mitt liv. Har du tänkt gå samhäll eller ekonomi är valet självklart då du kommer prioriteras, få de bästa lärarna, hitta på mycket aktiviteter med klassen och generellt ha en bättre gemenskap. Går du däremot en annan linje ses du bara som smuts. Många av lärarna verkar hata sitt jobb och vill endast plåga sina elever. Lärarna visar ingen sympati och gör du inte som de vill, ser de till att du straffas för det. Förutom dåliga lärare är maten under all kritik. De enda som tar dig på allvar är rektorer, specialpedagoger och kuratorer. Annars är det enda positiva schemat. Låt dig inte luras av att ”gymnasiet är den bästa tiden i ditt liv”. Det stämmer inte alls.
Föredetta elev
3 maj 2021

Natur

Mitt livs bästa beslut

Att börja på Sanda var mitt livs bäst beslut! Skolan har utvecklat mig som idrottare, student och människa. Hela skolan andas en vilja att utvecklas och letar hela tiden möjligheter. Personalen gjorde allt i din makt för att jag skulle nå mina mål. Oavsett om jag kunde prestera på topp eller om jag mådde sämre ett tag så fanns alltid personalen där för att stötta mig. Förstående lärare, underbart elevhälsoteam, fantastisk miljö, god mat och mina tre bästa år i livet.
Föredetta elev
8 feb 2021

Rekommenderar starkt

Fantastisk skola. De tre bästa åren av mitt liv var på sanda. Mycket bra anpassning till idrotten och skolan tar hänsyn om man skulle missa skolan pga idrottsaktiviteter. Fräscha lokaler. Riktigt bra schema. De bästa lärarna nånsin, inga fråga var för konstiga dörren till lärarrummen stod alltid öppna och man var alltid välkommen in och de var engagerad i ens utveckling och ville alltid de bästa för en
Elev
20 dec 2020

Toppenskola!!

Underbart schema, underskatta inte det! Jag går en idrott och tycker verkligen att stödet och schemat som är anpassat till det är oslagbart. Lärarna är bra och atmosfären på skolan är välkomnande. Sök sandaaaa :)
Elev
2 dec 2020

Rekommenderar starkt!

Rekommenderar starkt! Man får kombinera idrotten med skolan på ett sätt som funkar då lärarna är förstående.
Elev
6 okt 2020

Jag rekommenderar

Generellt en bra skola och jag är nöjd med mitt val, men som med vilken annan skola som helst finns det lärare så Sanda som kanske borde valt ett helt annat yrke... Stor särbehandling mellan t.ex. Ekonomi/Samhäll och resterande linjer. Underbart schema, stort plus för den som inte går en idrott. Stor press på hur man ser ut och vilka kläder man bär. Korridorerna är med som en catwalk, det handlar om att visa upp sig. Jobbigt att matsalen är i en helt annan byggnad och maten är ok.
Elev
6 okt 2020

Välj sanda nu!

Skitbra skola. Alla har stil och klass till skillnad från PB, ED och Bäckadal. Lärarna är relativt bra, finns undantag som ex. L.B.H, W.L, A.B och E.G. Går natur och det verkar mer chill än andra skolors scheman. Sovmorgon om man inte går sport och man bör välja denna skolan om man gillar fester, att sova och märkeskläder. Tjejerna på denna skolan är även mer nice. VÄLJ SANDA!!
Föredetta elev
10 feb 2020

Helt okej

Relativt bra skola överlag.
Elev
28 dec 2019

Skolan har bristande personal

Ingen hänsyn för eleverna
Föredetta elev
27 dec 2019

Skolan är normal.

Vanlig skola. Inga händelser, någon föreläsning en gång per år. Ingen elevstyrelse; dvs inte många arrangemang vilket är tråkigt. Helt vanlig skola, mycket inriktad på ointresserade elever kan jag tycka. Ingen ”GLÖD” jag letade efter. Ingen respekt för utländska elever. HBTQ är inte accepterat. Fattigdom är utsatt. Mycket stereotypisk skola, rika, bortskämda barn på denna skola. Bra lärare däremot. Eloge till er!
Föredetta elev
24 okt 2019

Bra lärare

Trivdes bra där och fick lära mig mycket. Min mentor var väldigt engagerad och försökte få varje elev att hitta rätt väg.
Rekommenderar skolan starkt.
Elev
11 jun 2019

Lärorik

Skolan i sig är bra. Lärarna i min linje (bf) vill eleverna väl och gör allt som kan krävas för att få eleven att känna sig värdefull o förstådd. Kuratorn på skolan är mycket hjälpsam och tar stora intiativ till trygghet på skolan. Alla är väldigt öppna och atmosfären mellan elev och lärare är på en säker, trygg och nästan kompislik nivå som gör att man känner pålitlighet. Däremot kan uppgifterna bli lätt missförstådda och även bli för många på en gång. Man får göra mycket hemma. Skollunchen är även väldigt dålig enligt mig. Går att äta men serveras nästan bara olika rätter med kyckling.
Deras sätt att hantera mobbing dock är inte helt på topp.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen