Omdömen

2.2
Baserat på 24 omdömen och 205 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
11 apr 2024

Bra 👍

Jag gillar den här skolan

Den har helt okej mat ock bra


Den väldig bra är 👍
Elev
10 apr 2024

dålig skolan

skolan är fruktansvärt, fullständigt den pissigaste skolan som finns.
Elev
10 apr 2024

skolan är dålig

Allting är dåligt med den här skolan.
Elev
10 apr 2024

Montessoriskolans omdöme

lärarna är dåliga, skolmaten är dåligt. Man får inte äta sig mätt i skolan. Vissa lärare är bra vissa andra inte. 90% av lärarna är dåliga, bara Anette och Mia är bra. Jag själv har inget emot Kerstin men alla i min klass gillar tyvärr inte hon. De i min klass säger att jag ska skriva dåligt på alla. Men jag personligen ger jag hela skolan 3 stjärnor
Personal
10 apr 2024

skit lärare och mat

Sjukt dåliga lärare och maten smakar piss idag fick man bara en jävla portion mat hur sjukt e inte det snälla dom har inte råd men rektorn rullar runt i en bil värd 600,000 helt sinnes.
Föredetta elev
10 apr 2024

Bättre lärare

dålig skola och mina barn lär sig inget. Få bättre lärare!!!
Föredetta elev
10 apr 2024

Dålig skola

Hej jag var en elev på denna skola för ett tag sedan och jag vill hälsa till dem som funderar på att börja här. gör inte det!!!!!!!!!!

extremt dålig mat
Ohygieniska toaleter och klassrum

Helt enkelt en hemsk skola
Elev
10 apr 2024

Skit skola!!

Dålig skola, lärare har ingen utbildning, barn går hungriga i skolan och det är rasism dagligen men lärarna bara kollar på. Man får nästan ingen mat i skolan och det finns inget att göra på skolgården. Rektorn satsar inget på denna skola allt hon bryr sig om är sina bilar för 1 miljon
Elev
10 apr 2024

Värdelös skola!

Helt okej skola om man vill ge sitt barn trauma och ptsd
Föredetta elev
28 apr 2023

Inte en bra skola

Skolan är inte så bra om jag ska vara ärlig, lärarna lyssnar inte och skriker på eleverna.
Man kommer nära med sin klass men lärarna på skolan förstör ditt mående
Föredetta elev
8 dec 2022

Montessori är den värsta skolan!

Jag går sista året på Montessori och har ungefär 1 termin kvar. Å alla i min klass och dom flesta elever på skolan är påväg å gå in i väggen. Dom pressar in med prov som vi knappt börjat med i ämnen, d är oerhört stressigt, man får alltid jobba hemma även fast man jobbat som man ska i skolan, lärarna behandlar än som skit, man får it klä sig som man vill, lärarna är supertöntiga och vet it hur man beter sig, mycket favorisering finns på skolan. Jag skulle aldrig i hela mitt liv låta mina barn gå på denna skola för den är så äckligt dålig och skapar så mke problem med ens mående och om man redan innan mådde dåligt som jag ex så blir d Mke värre. Skolan gör en mer utmattad än vad man ska få bli och det finns inte mke livslust kvar.
Elev
15 nov 2022

Denna skola är utmärkt

På denna skola finns allt som behövs. Den har bra mat, roliga klasskamrater och ingen mobbning! Det ände som inte är lika bra är skolgården på högstadiets sida. Denna skola som elev med ADD skulle jag kunna rekomendera om man har problem med att lära sig. Lärarna går igenom grunden så att man kan allt på proven. 10/10 skola
Elev
14 nov 2022

Dåligaste skolan!!!

Jag går på Montessori just nu och skulle påstå att det är en väldigt dålig skola med mycket press. Lärare som säger öppet att eleven är lättklädd, lärare som säger elevers betyg framför hela klassen osv.
Börja inte här!!!
nig geria
Elev
14 nov 2022

Bra allt :)

Jätte god mat, bra lärare, högstadies skolgård är lite tom och tråkig. Mellan och Låg stadiets skolgård är roligare. Inge mobbning heller.. WOW!!!
Elev
14 nov 2022

jätte bra skoola med bra mat.!!!!!!

Jätte bra skola med god mat, lärarna är suverän. Hög stadje rasterna kan vara lite tråkig dock.
Elev
20 okt 2022

Skolan är det bästa jag vet!

Bästa skolan i hela världen alltså alla lärare är snälla alla rastvakter och allting inte snacka om vaktmästaren han är bäst rektorn bäst och skolhuvudmannen eller kvinnan jag vet inte vad man kan säga alla de är bäst jag älskar Montessori jag kommer alltid kämpa för Montessori jag vill alltid vara på Montessori sida för mig har Montessori varit ett himla bra liv jag har gått där I några år snart och jag vet att de stöttar mig i allt jag gör och allting andra gör skolsköterskan och kuratorn funkar jättebra jag älskar de kunna gå prata med en skolsköterska eller kurator är det som var bäst under det året för att vara så rädd för att prata med andra av min hur jag ser ut och andra saker men den här skolan har gjort så att jag vet att jag är fin som jag är särskilt skolsköterskan och hjälpa mig förstå att om jag är lång så ser ut så här det spelar ingen roll hur jag ser ut jag ska älska mig själv och det gör jag tack vare henne tack Montessori!:)
Elev
20 okt 2022

Anonym tjej!

Jag älskar Montessori och kommer alltid göra så är det vi har lite jobbiga år men Montessori lär oss ta hand om det jag gillar Montessori vi har en super snäll kurator och skolsköterska och rektorn är fantastiskt och alla rastvakter och lärare och inte tala om vaktmästaren han är bäst och skol huvud mannen eller kvinna då syslöjds läraren! Bäst asså Iallafall låt alla barn gå på Montessori det är allvarligt bäst
Elev
29 maj 2022

Ärligt omdöme från elev

Jag har gått på Montessori hela mitt liv och ska nu gå ut 9:an. Det var intet fel på skolan fram tills att jag började högstadiet. Läranra gör allt dom kan för att se oss må dåligt. Dom lägger in prov om 2 veckor innan vi äns har börjat jobba med ämnet, minst en gång i veckan är lunchen slut så vi får äta sallad, och det är viktigare att lägga en hel dag på att 1 person hade sin mobil istället för att ta fast halva skolan som röker inomhus. Det ända skolan tänker på är att tjäna pengar. Vi är rikaste skolan i hela Sandviken men vi har sämst av allt. När vår skolan fick 4 miljoner (vet ej varför) så hände ingenting med skolan utom att våra rektorer kom i 2 nya bilar, undra hur en rektor kan ha råd med bilar för över en halv miljon. Anledningen till att mina föräldrar valde Montessori var för att vi hade "bättre" betyg än vad dom kommunala skolorna har. Det är inte sant över huve taget, vi är exakt lika dåliga som alla andra. Vi har vissa lärare som är så inkompetenta att dom borde få sparken. Vi har haft lärare som har pratat om självmord, självskadebeteende och kvinno förnedring i helt fel tillfälle. Men när vi tog upp det med rektorn så sa hon bara att "han inte menade så" och sen bad han om ursäkt till 3 personer. Och jag som har gått på Montessori hela mitt liv och jag vet fortfarande inte vad Montessori pedagogiken är för något.alldrig hört talas om den i skolan. Börja inte här, kommunala skolor är 100 gånger bättre på alla sätt och vis.
Föredetta elev
15 feb 2021

Ge ditt barn trauma

Gick på Montessori, blev illa behandlad av lärare på grund av mitt psykiska mående. Lärarna var respektlösa på många olika sätt. När jag gick i mellanstadiet blev elever fysiskt trakasserade av minst en lärare. Under mina år på högstadiet fanns det ytterligare en lärare som ******** ************ i alla fall en elev. Som många redan har skrivit, så fanns det ingen disciplin för elever som mobbade andra elever, detta tilläts. Lärarna anpassade inte undervisningen efter elever med speciella behov. Det finns så mycket dåligt om denna skola, det är ett under att den inte har lagts ned.

Denna skola rekommenderas om du inte bryr dig om ditt barn och vill att hen ska få trauma.
Föredetta elev
15 feb 2021

Katastrofal skola!

Jag började på montessoriskolan i Sandviken för att jag utifrån min problematik med inlärning och koncentration skulle få den hjälp jag behövde för att komma in på den gymnasielinjen jag ville. Första mötet med skolan blev jag och min familj lovad att jag som elev skulle vara med och påverka hur min skoldag skulle se ut. Vilka ämnen jag skulle läsa, hur många bensträckare jag skulle få, muntliga prov osv. Mitt dåvarande stora sportintresse skulle skolan också stötta i. Jag skulle få extra idrottslektioner och specialisering.
Mina år på Montessori bestod endast utav bråk, mobbning, utfrysning, hån osv ifrån både elever och lärare. Många i min klass hade extra svårt i skolan och många hade diagnosen ADHD, även ADD och autism. Ingenting blev förenklat för oss med problematik. Jag fick ha ”eget klassrum” utan lärare. Ett rum på ca 4 kvadratmeter längst ner i korridoren utan uppsyn av lärare. Jag kommer ihåg att en pojke i min klass fick sitta och jobba i korridoren. Där blev han städning mobbad av andra elever på skolan. Folk mobbade honom för att han hade Asperger. Han blev mobbad för sitt utseende, för hur han lät, hans intressen m.m. Lärare kunde gå förbi och även stå och lyssna utan att rycka in. Jag tog upp detta med lärare och rektor men mobbningen fortsatte.

Ett fåtal elever med bättre betyg fick ständig uppmärksamhet och positiv feedback, kritik, hjälp mm av lärarna. Vi andra fick inte ens svara på en fråga vid handuppräckning, då fick dom bättre barnen som inte räcker upp handen svara, varenda gång.
Lärare skrattade åt elever. Man kunde svara fel på en fråga och fick endast höra suck och pust ifrån lärarna. Lärarna diskuterade om elever framför andra elever. Hur dom beter sig, deras personliga uttryck, deras betyg.
Konstant mobbning.
Ingen elev med problematik i skolan fick utrymme för att lyckas. Det var misslyckande på misslyckande. Jag jobbar idag med barn som har ADHD kombinerat med autism och kan därifrån se hur illa bemötta vi var i skolan och vilken fruktansvärt opedagogisk och outbildad personal det var på Montessori. Varje dag hade jag en klump i magen i skolan. Jag kommer aldrig glömma suckarna ifrån lärarna när man kom in i klassrummet, svarade på frågor osv. Det var så vidrigt. Det värsta var att se andra bli så grovt mobbade av elever och lärare. Ingen gjorde någonting. Mina föräldrar ringde många gånger men lärarna nekade allt som vi elever sa. Usch. Ett flertal ******a lärare kunde inte hålla ögonkontakt med oss tjejer. De kollade endast på*******. Vi lämnade in det som klagomål men blev då ombedda att inte bära linnen i skolan. En ****** lärare skulle alltid*** ***** över oss bakifrån och tittade ner i**** ******.
Många lärare skröt om att dom inte ens hade utbildning.
Föredetta elev
15 feb 2021

Bedrövlig skola

Mina skolår på Montessori var bedrövliga. Det var daglig rasism, mobbning av lärare och elever, utfrysning av lärare, bestraffningar av lärare, rektorer som höll varandra om ryggen och vägrade ta emot någon som helst kritik från elever. Vilket framfördes rätt ofta.
Om man hade dåliga betyg fick man skylla sig själv. Förvänta dig inte att ditt barn kommer få hjälp om barnet har speciella behov.
Jag kan inte fatta att den här skolan får finnas kvar idag. Jag har pratat med en tidigare rektor på skolan som bett så hemskt mycket om ursäkt och berättat att denne inte hade någonting att säga till om. Därför sade personen upp sig. Trots rektorposition styrde tidigare rektorer skolan. Denne har bekräftat att det skedde mobbning, utfrysning etc. Men personen i fråga hade ingenting att säga till om.
Jag har också träffat två tidigare personal på skolan som sagt samma sak. Dessa sa också upp sig efter flera år på montessori för dom mådde så dåligt över vad eleverna fick gå igenom och att de inget kunde göra. Den ena sade upp sig för 1-2 år sedan så det var inte alls längesen.
Jag har bekanta som har sina barn på skolan och situationen ser likadan ut idag.
Som tidigare recensenter skrivit. Så fruktansvärt att barnen inte får mellis om dom inte är knäpptysta. Har hört detta från bekantas barn och dom är verkligen rädda för lärarna.
Föredetta elev
15 feb 2021

Riktigt värdelös skola

Gick här för väldigt många år sen. Det är nog den värsta tiden i hela mitt liv. Lärare som är helt värdelösa på att lära ut. Blev behandlad som en idiot av lärare konstant och det märktes att de tyckte illa om mig. Klarade nästan inte ens av skolan.
Nu när jag studerar på högskola så är jag bland de bättre i klassen för att jag faktiskt har BRA lärare som förstår hur man håller en föreläsning.

Rekommenderar absolut inte den här skolan.
Elev
30 okt 2020

Frågande?

Varför är det ingen på skolan som bemöter anklagelser här? Mina betyg gäller inte för jag vet inget!! Men vill veta varför ingen på skolan bemöter kritiken?
Förälder / Vårdnadshavare
18 sep 2020

En liten skola med stort hjärta

En skola som ser eleverna och hjälper dem att nå sin fulla potential!

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen