Omdömen

3.6
Baserat på 17 omdömen och 129 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
28 nov 2022

Ekonomi

Sannarpsgymnasiet

Skolan är bra men det är ganska grupperat och det gäller att veta vilka man ska hänga med. Människorna är helt okej.
Elev
23 apr 2022

Naturvetenskaps programmet

Sannarp

Lärarna kan förbättra sig
Föredetta elev
3 mar 2022

Naturvetenskaps programmet

En skola som får dig att må dåligt hela tiden

Vill du bli traumatiserad och må alltid dåligt! Sannarpsgymnasiet skulle kunna vara ett alternativ!

Att komma på Sannarpsgymnasiet alltid har varit en dröm för mig, men tillslut ångrade jag mig och det blev bokstavligen en mardröm. Skolan suger på att integrera eleverna med det nya systemet, det har inget bra plan för att ha en bra stämning mellan eleverna dvs eleverna som inte har någon grupp där, kan de drabbas av ensamhet och blir utfrysta i sina klasser för att klasserna är redan grupperades "innan du börjar årkurs 1"

Grupparbete suger speciellt om du är en tjej och hamnar med killar. Lärarna var helt okej men de favoriserar eleverna särskilt de som går på någon speciell profil såsom idrott, musik eller Europa.
Engelska undervisningen är hemsk! I och med att majoriteten av eleverna gick på engelska skolan så blir dina kunskaper jämförda med engelska skolans elever, då är chansen att bli godkänt är 10%.

Jag har alltid berättat till mina lärare, mentor och kurator att min klass suger och att jag är osynlig i klassen och jag mådde betydligt dålig men jag har inte fått någon hjälp förutom att tjata varann vecka om detta. De har bokstavligen inte gjort något åt det och jag slutade med att flytta därifrån för att må bättre.
Elev
3 jan 2022

Samhällsvetenskapliga programmet

Är supernöjd

Trots att skolan är stor känns den väldigt trygg och det finns en värme och gemenskap bland både lärare och elever. Ofta intressanta lektioner med engagerade lärare. Trevlig skolbyggnad med bra klassrum. Finns inte mycket att klaga på.
Elev
19 jan 2021

Bra gymnasie

Bra lärare och mycket pluggtid på lektioner! Dock lite tokiga scheman ibland
Elev
20 dec 2020

Arbetsmiljön kan förbättras....

- Av mina egna erfarenheter är vissa elever på Sannarpsgymnasiet är väldigt dömande och anklagar andra för falska rykten som sprids vidare väldigt lätt hos andra elever. Vilket i sin tur leder till att man får massa bitchblickar av olika tjejer i korridorer. (Av min egna erfarenhet)
- Det finns heller ingen arbetsoro i klassrummet på grund av att vissa elever som beter sig som småbarn, skriker, skrattar högt och härja runt istället för att jobba. Många i min klass har klagat på detta för elevhälsan, men ingeting förbättrats. Läraren gör heller inget än att säga till dessa stökiga elever.
- Väldigt mycket grupperingar i klasser.

+ Maten är alltid god.
+ Läraren ger oftast respons på alla arbeten och prov som görs av eleven.
+ Skoluppgifterna är väldigt varierade.
+ Man får stöd av lärare ifall man behöver det.
+ Jättebra inomhusmiljö, biblioteken är jättestor!
Elev
19 dec 2020

Omdöme

En bra skola med otroligt bra lärare speciellt för dig som studerar i samband med en idrottsutbildning. Dock tycker jag att klassrummen kan bli lite roligare.
Elev
9 dec 2020

Omdömme

Jag tycker om skolan på grund av dess inomhus miljö. 8/10
Elev
2 dec 2020

Lärare, mat, mobbning, arbetsro

Bra lärare och god mat! Skolan bryr sig inte det minsta när det gäller mobbning. Trånga korridorer, inget speciellt kul att göra på rasterna. I min klass finns det ingen arbetsro och lärarna gör ingenting åt det heller, förstår hela eget ansvar grejen men vet inte riktigt vad jag som ensam elev kan göra åt en hel klass? Vet inte riktigt vad man kan ha för förväntningar men skulle inte påstå att det är en bra skola.
Elev
2 dec 2020

Bra skola

Trivs jättebra på Sannarp. Stor skola med my key utrymme, överlag jättebra lärare. Rolig uppgifter, exempelvis FN-rollspelet. Trots att skolan är så stor så känns det personligt med engagerade lärare.
Elev
24 nov 2020

Sannarpsgymnasiet

Älskar Sannarpsgymnssiet, känner mig som hemma här. Jag passar in, går natur första året och det går ändå hyfsat bra
Elev
22 nov 2020

Skärp er lärare!

Bra lärare men otroligt dålig hantering av mobbning och dåliga miljöer i klasserna. Det är nästan som alla lärare samt rektorer blundar för mobbningen som sker på skolan. Under all kritik.
Elev
2 nov 2020

Omdöme

Helt ok. Maten har blivit bättre men kunde ändå varit bättre. Trånga korridorer speciellt under Corona. Endast salar, finns inga grupprum för allmänheten vilket hade varit skönt att ha. Lärarna är bra. Kunde varit större skåp. Mycket elever och stor skola. Finns inget att göra på rasterna, varken inne eller ute - leder till ökad skärmtid.
Föredetta elev
19 aug 2020

Bästa skolan i Halmstad

Det är enormt bra lärare mat funkar stor skola med mycket utrymme. Bra klasser framför allt SA17D.Roliga saker som att FN rollspelet för samhällsklasser varje år.
Elev
5 jun 2020

Helt ok

Bra lärare men hemskt dåligt klimat med mobbning och liknande
Föredetta elev
8 jan 2020

Helt okej skola

helt ok skola med dålig mat men ganska bra lärare. eleverna är generellt väldigt dömande men jag har aldrig upplevt någon mobbning. man brukar få bra hjälp om man har svårt för ett visst ämne eller behöver extra stöd vilket är bra.
Elev
19 dec 2019

Skolan är bra

Asså det är väl ok mat. Väldigt bra lärare dem flesta. Nice bibliotek. Väldigt kallt i salarna speciellt på vintern. Kul med olika profiler så som Europaprofil.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen