Omdömen

1.8
Baserat på 8 omdömen och 72 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
21 jun 2023

Dålig hjälp

Ingen hjälp till folk som behöver extra hjälp
Föredetta elev
22 apr 2023

SKIT SKOLA

Hemsk skola!!! Bryr dig inte ett skit om elevernas behov eller om de har svårigheter. De skiter blankt elevernas behov, mående och svårigheter.
Förälder / Vårdnadshavare
1 dec 2021

Katastrof

Allt skolan tar i verkar gå åt skogen.
Är det inte utbildning så är det möten som skall hållas via länk
Elev
13 apr 2021

sämsta skolan som finns

det är den värsta skolan jag har gått på/går på jag har aldrig varit med om så skräpigt i var ända koridor lärarna bryr sig inte om man har dyslexi eller något annat dom bryr sig bara om dom som är bra på saker inte dom som har svårt i saker och ting dom tror att man ska kunna allt, dom förklarar inte så man fattar dom som behöver mer hjälp utan dom gör det så mycket svårare får oss och dom som kan förklarar dom så bra för så dom fattar alla lärare är usla på sitt jobb
Elev
12 apr 2021

Tänk inna du väljer denna skola

Det en värdelös skola som inte bryr sig så mycket om eleverna, eller deras betyg. Den är dålig inomhus miljö och utomhus miljö är dålig, det är snus på väggar och annat skräp på golvet. Och det är få lärare som säger till om det. Många av lärnarna bryr sig inte om man har dyslexsi eller adhd, om du har det så kommer dom behandla dig som en elev som inte har något av det även om du har intyg på det så kommer du max få en special lärare 2 gånger pär da, och om dom anser att du kan göra saker som du inte kan göra så kommer du att komma tillbacka till din orginal klass.
Förälder / Vårdnadshavare
21 dec 2019

Skolan är inte att rekommendera

Skolan och lärarna tar inte tag i problemens och även om man ber om hjälp och går på massor med möten med ex. Bup och andra ställen så sopas det under mattan. Inte seriöst och många elaka elever samt lärare! Om ni funderar på att era barn ska börja där, tänk till en gång till, det är inte ett bra ställe att låta dina barn vara!!
Elev
2 dec 2019

Betyg 3.5/10

Den är fylld med mobbare och såna som inte bryr sig om skolan med skräp överallt i korridorerna och snus fastkletat på väggarna men annars är det en rätt så bra skola.
Elev
2 dec 2019

Jag betyg sätter den 3.5/10

Det finns många mobbare och skolan är alltid fylld med snus fastkletat på väggarna eller godispapper på golvet i hela skolan annars är det en ganska bra skola med bra lärare.

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen