Omdömen

4.3
Baserat på 40 omdömen och 313 svar
0
0
0
0
0
"Önskar jag kände till denna sida när jag själv skulle välja skola"
Lisa, förälder
"Äntligen kan man ta del av andra elevers åsikter helt transparent"
Fredrik, elev
Få tillgång till allt nedlåst innehåll - Endast tillgängligt på SchoolParrot
1 månad
29kr
Första månaden. Sedan 49kr / månad
1 år
199kr
Mest prisvärdFörsta året. Sedan 399kr / år

För skolor och skolpersonal

Arbetar du som rektor eller personal inom skola? Ta kontroll över din SchooParrot profil. Klicka här
Elev
1 nov 2022

Samhällsvetenskap

Sök Sigrid Rudebecks!

Hej! Jag har precis börjat samhäll på Sigrid Rudebecks Gymnasium och jag kan redan säga att det är världens mysigaste skola. Det är väldigt fina lokaler, alla elever är väldigt trevliga och generellt så är lärarna SUPERBRA. De är väldigt kunniga inom sitt ämne och man märker tydligt att de brinner för det de gör.

- Något annat som jag verkligen uppskattar är att man hänger mycket över klassgränserna och det bidrar verkligen till den goa och familjära känslan.

- Schemat är också något jag verkligen uppskattar. Jag börjar aldrig tidigare än 8:20 och slutar just nu som senast 15:20. De har alltså planerat upp det väldigt bra!

- Bamban är väldigt mysig tycker jag. Den är uppdelad i olika rum och man kan därför få lite mer lugn när man äter. Maten är ganska bra, vissa dagar är bättre än andra. Men oftast är det gott!

- Man hör säkert att Rudebecks är en väldigt studiemotiverad skola med mycket plugg, vilket det ibland kan vara. Men det gäller att plugga på lektionstid och att kunna planera i i förtid! Att skolan är snobbig är också ett rykte som finns. Men det är inte något som jag har märkt av. Det är ingen märkeshets eller folk som är dryga kring liknande saker.

- En annan grej som är värd att nämna är att skolan inte delar ut några datorer. Oftast behövs de inte, men om datorer behövs så finns det ett flertal datasalar runt om i skolan!

Om du är en studiemotiverad person som är taggad på att träffa en massa nya goa kompisar så tycker jag verkligen att du ska SÖKA TILL SIGRID RUDEBECKS GYMNAISIUM!
Elev
14 feb 2022

Samhällsvetenskap

En icke populär elev!

Elev i åk 3 (trovärdig)
Jag älskar Sigrid Rudebecks för det mesta, det finns självfallet saker jag stör mig på, vill ändra eller allmänt är lite upprörd över. Men det är bara en skola och vad kan man egentligen begära?

Jag är ganska säker på att jag skulle hitta flertalet saker att störa mig på, på flera av Göteborgs gymnasieskolor. Det finns alltid klasskompisar man inte gillar, alla lärare är inte världsklass och bamba är inte på topp varje dag. Men det är ju inte vi elever heller!

Bamba - Bra skolmat, vissa dagar bättre än andra men salladen är alltid bra! Panerad fisk med potatis och sås är skolans paradrätt.

Lärare - Generellt är alla VÄLDIGT bra. Alla brinner för sina ämnen och har stenkoll på sin sak. Det handlar om att förstå sin lärare och vad hen frågar efter och att deras streck, pilar och ormar över våra prov är där för att göra oss bättre. I åk 2-3 vet du vad du ska göra!

Lokaler - Hela skolan har en mysig, familjär aura med soffgrupper utspridda och ett omtyckt pingisbord. Bänkar med lock är dunder och det är mysigt att alla hänger sin jacka på en krok i klassrummet. På vintern är det kallt och på sommaren är det varmt, en äkta Göteborgs gammal byggnad med all sin charm!

Betyg - Du får det betyget du förtjänar och det finns alltid en motivering bakom. Jag tror inte att det är så mycket svårare att få höga betyg på rudebecks, vi har svinbra lärare som ger oss bra utbildning och därmed gör det lättare att få bra betyg. En lärare som vet vad hen gör ger rätt hjälp. Förstår ni mitt resonemang? Det är inte lätt att få A men du får ett om du förtjänar det.

Plugg - Jag tycker personligen att plugget är bra fördelat, ibland kommer allt på en gång men kanske har du inte lagt upp din studietid helt rätt då? Mitt bästa tips är att PLUGGA PÅ LEKTIONERNA! Det är så lätt att skjuta upp plugget men då kan man inte klaga när allt kommer över en. Srg lägger sällan saker över lovet heller och är måna om vår återhämtning.

Elever - Du kommer att hitta någon likasinnad, skolan är fylld av snälla och trevliga elever. Det gäller bara att titta ”rätt” och inte döma andra. Poppisgäng kommer alltid finnas och för min del var det en besvikelse i åk 1 när gänget fanns innan vi ens börjat skolan. Folk var stängda och höll sig till sin grupp men idag är det så go stämning. Alla pratar typ med alla och man skrattar och har interna skämt. Ge det tid och lite mera tid!
Föredetta elev
4 feb 2022

Lärarna

Låg kvalitet på lärarkåren
Elev
31 dec 2021

Samhäll

Sök, sök, sök!

Första en/två veckorna va lite sega, men efter det har jag stortrivts. Alla lärare som jag haft är superbra (förutom en men aja), eleverna är trevliga och fina lokaler med najs läge.
Det överlägset bästa med skolan enligt mig är att man umgås över klassgränserna, vilket man inte gör på någon annan skola på samma sätt som jag har förstått det.
Jag har läst andra recensioner där folk har påpekat att skolan är snobbig, men det är inget som jag har upplevt. Visst så har många elever rika föräldrar, men det är inte alls så att det ligger någon status eller dryghet i det.
Många roliga traditioner så som carrot kill, julfesten, gårdsfesten, slaget om innerstan etc.
Jag har även inte tyckt att det har varit svårt att få höga betyg som vissa har skrivit. I 9an gick jag ut med 305 och i hösten av 1an (vilket jag utgår från att jag låg på ungefär samma utbildningsnivå eller vad man ska säga), skrev jag A på alla prov/inlämningar förutom två där jag skrev B.
Även bra med kamratstödjare vars syfte är att förebygga mobbning och utanförskap. Elevkåren sköter sitt syfte kanonbra.
Jag är otroligt nöjd med mitt gymnasieval och skulle inte vilja gå på nån annan skola baserat på vad mina vänner har berättat om de.
Föredetta elev
19 dec 2021

Samhällsvetenskap

Rekommenderar starkt!

Sigrid Rudebecks är en toppen skola för dig som vill umgås med dina klasskamrater och skolkamrater utanför skolan! Det är massa roliga traditioner och elever umgås ofta mellan årskurserna och klasserna. Lärarna är toppen och lärar/ elev kontakten super bra.
Elev
18 nov 2021

Naturvetenskap

Ett bra val

Sigrid Rudebecks är en väldigt bra skola ifall man är studiemotiverad och siktar på höga betyg. Alla lärarna är genuint intresserade av sina ämnen och av att lära ut och man kan få bra stöd ifall man ber om det(i min erfarenhet. Dock är det högt tempo i t.ex mattekurserna där man lätt halkar efter, men med rätt studieteknik och motivation hänger man med.

Det finns även många roliga traditioner som Julfesten(folkdans), roddkampen och carrot-kill som gör skolgången lite roligare.

Jag är även musikintresserad och där har skolan skinit för mig. Det går att välja flera musikkurser, och andra kurser, som utökade vilket gör att man får lite paus från de teoretiska ämnena.

Många hävdar att folk är dryga men i min upplevelse tycker jag inte det. Alla elever är väldigt trevliga och artiga av sig och det är väldigt få som är öppet elaka eller dryga mot andra.

Allt i allt är jag nöjd med mitt gymnasieval och skulle inte valt någon annan skola istället.
Föredetta elev
23 okt 2021

Naturvetenskap

Bra undervisning men många snobbiga människor

Det bästa med skolan är undervisningen och lärarna. Om man har relativt lätt för sig och tycker om att lära sig så är skolan jättebra. Nästan alla lärare är genuint intresserade va sina ämnen och verkar tycka om sitt jobb. Jag lärde mig mer efter tre månader på Rudebecks än jag gjorde efter tre år på högstadiet.

Det är nästan alltid studiero i klassrummet och de andra eleverna vill lära sig, dock bryr sig vissa bara om betyg. Om du satsar på A eller B i de flesta ämnena passar skolan jättebra. Dock kan det bli svårt om man hamnar efter för lärarna håller ofta ett högt tempo, men så är de nog på de flesta skolor om man går natur. Om man t.ex. får F på ett matteprov så vet jag dock att man kan få "privatlektioner" av lärare.

Lokalerna är jättefina tycker jag och ganska annorlunda. Finns även vissa roliga traditioner som t. ex. kulturdagen.

Det sämsta med skolan är enligt mig att många elever är väldigt ytliga och rika. Typ 90% av eleverna bor i Hovås, Örgryte, Saltholmen, Kullavik etc., eller i "fina områden" i centrum. Typ alla åker skidor varje sportlov. Det finns väldigt få elever med utländsk bakgrund och de som finns är också rika. Jag kände mig typ "fattig" på skolan trots att mina föräldrar tjänar mer än genomsnittet i Sverige. De som säger att Rudebecks inte är snobbigt jämför oftast med sina EXTREMT snobbiga högstadieskolor och de är ofta själva snobbiga.

Dock är nästan alla elever artiga och trevliga, men det kan kännas som en falsk trevlighet ibland och det blir ofta väldigt ytliga samtal. Jag hade inga nära vänner bland eleverna på skolan under min studietid och har nästan inte haft kontakt med någon från min klass efter studenten. Men om man har tur med klassen och hittar sitt gäng så kan man ha tre bra, tuffa men lärorika år på skolan.
Elev
21 okt 2021

Samhäll

Extremt mycket plugg!!

Extremt mycket plugg!! (Och dryga människor)
Jag hade hört innan att de va mycket plugg på rudebeck men de är mer än förväntat. Det är svårt att få bra betyg och väldigt snabbt tempo hela tiden.
Dem flesta lärarna är dock bra och man lär sig mycket. Börja inte här om du satsar på höga betyg.
Maten är jättedålig och bamba personalen är så himla otrevliga.
Själva miljön är mysig och så. Men elverna nja…
De som går på skolan är lite ”estetiska”, inte så mycket fjortisar alls. Eller ”hippes/bohemiska” skulle man också kunna beskriva dem. Många bryr sig om status och populäritet, trevliga på ytan men släpper inte in en. En del som är väldigt dryga, som anser att de är bättre.
Börja på Sigrid Rudebecks om du är studiemotiverad, men inte satsar på för höga betyg ;)
Elev
30 jun 2021

Naturvetenskap

Utbildning på hög nivå

Sigrid Rudebecks gymnasium är utefter egna erfarenheter en av de bästa skolorna utbildningsmässigt i Göteborg. Utbildningen håller en hög nivå med kompetenta och engagerade lärare som bryr sig om eleverna. Skolan förbereder eleverna till framtida studier på ett bra sätt. Självklart får man kämpa för att uppnå höga betyg, men i slutändan får man rättvisa betyg.

Om man pluggar hårt för att uppnå höga betyg kan det dock tyvärr bli så att man hamnar aningen utanför aktuella händelser bland elever i klassen. Detta har dock inget med själva skolan och utbildningen att göra då dessa håller en hög nivå. Om man väljer denna skola kommer man säkert bli nöjd med sin utbildning!
Elev
24 maj 2021

Grym skola för dig som vill lära dig mer

Skolan har relativt låg läraromsättning vilket gör att lärarna är väldigt trygga i skolan vilket ger en stabil stomme. Själv läser jag natur och är nöjd. Lärarna är extremt duktiga precis som alla elever, vet få som hade under 325 från grundskolan. Det gör att studieron är god samtidigt som det inte är någon tävling i att vara bäst, alla hjälper varandra och stöttar inför prov. Normalt har man klassaktiviteter i ettan för att få ihop en god gemenskap, dock lite av detta under corona.

Är du studiemotiverad är detta skolan för dig, och de som påstår att skolan är snobbig har fel har inte sett något av detta bland naturarna.
Föredetta elev
19 maj 2021

Naturvetenskap

Ingen skola för dig som vill få bra betyg

Utifrån så tror man säkert att rudebecks är en skola där man lär sig mycket och utvecklas mycket som person. Men faktum är att det är hemskt för dig som vill ha en bra framtid.

Rudebecks är bra för dig som endast satsar på HP. Om du vill ha bra betyg och inte är Einstein, gå nånstans lättare. Alla i klassen är smarta, och enligt de är det inte logiskt att ge ALLA A, istället så inför man strängare rättning så endast de riktigt begåvade får bra betyg.

Folket är väl lite blandat, mycket fjortisar tyvärr.
Elev
26 mar 2021

Naturvetenskap

Älskade rude <3

Jag har gått på rudebecks i snart ett år nu. Jag velade länge med mitt gymnasieval, men sen jag kom till skolan har jag inte tvivlat en sekund på att det var rätt för mig. Natur är svårt, så jag tror att det är viktigt att det verkligen är du själv som brinner för naturämnena och att du inte väljer det för att morsan ville det eller liknande. Men om du verkligen brinner för naturämnena är detta verkligen helt rätt för dig.

Jag hade själv svårt att vänja mig vid att man inte kan få A i alla ämnen hela tiden, det var väldigt mycket lättare i grundskolan än det är nu. Men jag lär mig också så otroligt mycket mer. Nog för att jag fick bättre betyg i grundskolan, men inte kände jag mig motiverad att gå till en skola där jag visste att jag redan kunde allt som sas på lektionerna.

Det är väldigt stimulerande att vara i en miljö där folk faktiskt är ute efter att lära sig saker. Man pushar och stöttar varandra och det finns fin gemenskap. Mina natur- och mattelärare är helt fantastiska. Det går undan när man ska anteckna, men de är otroligt kunniga och nästan tjatar om att vi ska fråga om det är något vi inte förstår. Labbarna är roliga och lektionerna är alltid lärarledda, så man behöver inte oroa sig för att läraren inte skulle finnas tillgänglig om man halkar efter eller inte förstår.


Finns de som hävdar att detta skulle vara en snobbskola för överklassen, och det förstår jag faktiskt inte alls. Har aldrig haft märkeskläder eller föräldrar med en splitterny bil men det är ingen som någonsin skulle behandla mig annorlunda för det. Fokuset ligger på studierna och att finnas där för varandra.

Har varit andra som klagat på maten och visst, det är ju inte Gordon Ramsay som lagar maten men så är det väl (vad jag vet) inte på någon annan skola heller. Har inte haft några klagomål på detta.

De klagomål jag har är isåfall att lunchtiderna ibland är lite knäppa, och att man ibland kunde stå i kö i en halvtimme och sedan ha 10min på sig att äta. (Detta var dock innan distansen, nu är vi ju mycket färre på skolan.) Kan även tycka att det ibland är svårt att förstå vad lärarna vill att man ska göra i SO-ämnena till exempel.

Generellt sett skulle jag dock återigen säga att jag är otroligt nöjd med mitt val. När vi har distans lägntar jag tillbaka till skolan, och när vi väl får vara på plats är det aldrig svårt att stiga upp på morgonen. Man hälsar på varandra i korridorerna, man visar respekt och hänsyn. Den kombination av gemenskap och kunskap som finns på denna skola är svårslagen. Hade valt rudebeck hundra gånger om ifall jag fick göra om mitt gymnasieval
Elev
6 feb 2021

Sök!!!

Jag älskar denna skolan med hela mitt hjärta. Det är en liten skola vilket gör att alla elever och lärare lär känna varandra så mycket bättre. Lärarna är grymma på så mycket! De är passionerade över sina ämnen och är sjukt duktiga på att lära ut. De stöttar även upp elever som behöver och ser elever som mår dåligt och hjälper dem så att de klarar av vad de går igenom. Miljön i skolan är lugn och många är skolmotiverad och har höga krav på sig själva. Detta gör att man stöttar varandra i att plugga och prestera. Man når sina mål om man är tydlig med vart man vill. Skolmaten är enligt mig väldigt god men smaken är som baken... jag rekommenderar Sigrid Rudebecks till dig som är sugen på en högpresterande stöttande skola med nära relationer till lärare och elever och en bra rude anda!
Elev
16 jan 2021

najs skola

riktigt fräsiga gubbar
Elev
8 dec 2020

Välkommen till Rudebecks

Står du inför valet vilken skola du ska välja till hösten? Jag säger bara, välj Rudebecks! Du kommer inte ångra dig. Enligt mig är det Göteborgs bästa skola. Gemenskapen och den interna relationen man har mellan eleverna och lärarna är speciell och väldigt värdefullt! Det är många traditioner som revyn, roddkampen och folkdans som ni förmodligen kommer älska.
Det är en hög studiemotivation och alla klasser hjälper varandra. Det är kanske lite högre krav på betygen men genom åren kommer du lära dig att hantera detta och utvecklas och lära dig så mycket av det!
Skolan ligger mitt i Vasa bland massa butiker och själva miljön på skolan är extremt mysig och inbjudande. Det är ju från början en gammal lägenhet så känns som man sitter hemma i någons vardgsrum när man tex sitter i skolans studierum.
Att det skulle vara en snobbig skola tycker jag absolut INTE stämmer, tvärtom nästan. Den snobbiga, bortskämda och rikemans stilen är inte så uppskattad eller populär här. Men, vill du ha den stilen är det ingen som kommer vara elak eller oskön mot dig. Man ser ut som man vill!
Det är utanför skolan mycket roliga Rude fester (ganska uppdelat bland samhällare och naturare men det är ganska skönt).
En skön elevkår som skapar mycket gemenskap, evenemang som VB och Höstmiddagen osv. Man kan gå med i föreningar och utskott!
Lärarna är fantastiska och man kommer genom åren skapa ett fint personligt band med sina favoritlärare som man sent kommer glömma.
Jag vill aldrig sluta denna skola och kommer saknar den så mycket.
Det är absolut höga antagningspoäng men man förlorar inget på att söka och se vad som händer. Det värsta som kan hända är att du inte kommer in. Ta chansen om du ändå har den, du kommer inte ångra dig!
Välkommen till oss på rudebecks, dags att bli en del av gemenskapen och lära dig riktig hets ;) du kommer älska det! <3
Elev
8 dec 2020

Kom till Rudebecks!

Världens bästa skola! Det finns en sån fin gemenskap mellan alla elever. Jag kan såklart inte tala för alla på skolan men jag trivs väldigt bra och älskar min klass. Många fina traditioner som folkdans, roddkampen, revyn osv. Många roliga saker att längta efter varje år som skapar än större gemenskap hela tiden.
Eleverna är studiemotiverade och man hjälper ofta varandra, det är relativt höga krav på prestationen men det är nånting man lär sig att hantera. Jag som inte är nått A barn har klarat mig bra på rudebecks och aldrig fått något F! Lärarna är fantastiska, man skapar ett eget personlig band med sina favoriter. Ibland kan man känna att lärarna har sina favoriter (aldrig nått som påverkar betygen) men det är bara för att de flesta lärarna är så på personliga och därmed kan vissa lätt klicka med varandra.
Utanför skolan är det många fester som många rudebeckare samlas på (ofta ganska indelat mellan naturare och samhällare) man döms inte efter stil och utseende som jag skulle säga sker på många andra skolor. (Eller ja en viss ”fjortis” stil kanske inte är så uppskattad eller används av de äldre RudeBarna men det är ingen som någonsin kommer vara elak mot dig)
Det är absolut höga intagningspoäng, men testa och se om du kommer in, du förlorar inget på att söka. Tro mig du kommer inte ångra ditt val, är man inte nöjd i början så skulle jag rekommendera att ge det lite tid. Jag älskade inte skolan med en gång men efter ett halvår trivdes jag som ~fisken i havet~ och fortfarande, än idag älskar jag skolan och klassen. Vill aldrig sluta Rudebecks, hade jag fått gå här ett extra år hade jag självklart gjort det!
Kom hit och bli en del av hetsiga och mysiga rudebecks, du kommer INTE ångra det och du kommer utvecklas så mycket<3
Elev
1 dec 2020

Riktigt bra skola

Om du väljer mellan Rudebecks och en annan skola är Rudebecks det självklara valet.

Eleverna är jättesköna och lärarna är superbra. Tror att det är svårt att få en bättre utbildning på någon annan gymnasieskola i Gbg.

Skolan är verkligen jättemysig med bänkar och egna hemklassrum. Man känner sig hemma i lokalerna.

Skolans traditioner som lussedans, rodd, revy osv gör skolan ett mer självklart val!

Det finns många rykten om att Rudebeckare är snobbiga och det skulle jag inte säga är sant. Eleverna är kanske lite snobbiga men det finns helt klart skolor som är värre. Jag skulle verkligen inte säga att det är ett problem.

Skolmaten är helt okej. Det finns nog ingen skolmat som är riktigt god men Rudebecks har nog den godaste man kan hitta.

Pressen är ganska hög på Rudebecks och du måste vara studiemotiverad för att få bra betyg. Om du är det är Rudebecks helt rätt skola för dig.

Hoppas mitt omdöme hjälpte! :)
Elev
1 dec 2020

Festa och plugga

Hittills tycker jag om skolan väldigt mycket. Alla är svin sköna och det är mycket fester. Det är en stor rudeanda och alla kommer överens
Elev
30 nov 2020

Mysig skola

Väldigt bra skola. Älskar att man har hemklassrum och under åren finns flera väldigt mysiga traditioner som gör tiden på Rudebecks så himla bra. Maten är absolut inte dålig, men heller inget wow. Bra lärare som alltid försöker se till så att det inte blir alldeles för stressig för oss elever.

Enda minuset är att jag skulle vilja att det fanns större chans till att göra omprov. Ibland har man inte alltid tid till att plugga till fyra stora prov och chansen att få göra omprov skulle minska ångesten!!!
Elev
18 nov 2020

Funderar du på Rudebecks

Rudebecks är en bra skola med bra lokaler, bra lärare och bra scheman. Det är inte massa onödiga håltimmar eller långa lunchraster utan packat för att vi ska kunna sluta i snitt 14 varje dag. Maten är varken bu eller bä, tänk dig ”bamba mat” men ibland slår de till med riktigt god mat. Lärarna är som sagt bra, väldigt bra, de hjälper en och finns där för vägledning och stöd. Betygsättningen tycker jag är rättvis och de har motivering till det betyg de sätter. Däremot upplever jag att om en i klassen skriver A+++ så får vi andra B, vilket på en annan skola skulle vara ett självklart A. Men vill du få hög merit ska du kanske välja Sjöllan. Men vill du umgås med väluppfostrade, smarta, ambitiösa och studiemotiverade elever så ska du välja Rudebecks. OBS! Alla på Rudebecks är inte smarta, du F:ar sällan matte och spanska ensam.
Elev
28 jul 2020

Börja rudebecks

Skitbra skola i alla aspekter.
Elev
23 jun 2020

Svårt med höga betyg!

Börja inte på denna skola för erat eget bästa!! Lärarna är extremt hårda med betygen och det är mycket svårare att få höga betyg här jämfört med andra skolor. Många lärare är väldigt dåliga pedagogiskt sett och gör inget för att hjälpa en bli bättre. Under terminen så säger de inte ett ord om vad som behöver förbättras utan kommer istället och tar upp det på betygsnack när betyget i kursen redan blivit satt. Börja inte på Rudebecks om ni vill ha en bra framtid/vill komma in på en universitetslinje som kräver höga betyg!! Det finns en hierarki där endast de "populära" eleverna är snälla och hjälper varandra medan alla andra lämnas ute.
Elev
23 jun 2020

Omdöme:

En oerhört bra skola med välvilliga lärare och en fin stämning bland eleverna.
Elev
30 maj 2020

Väldigt bra om man gillar en mindre skola

väldigt bra lärare och lagom stor skola. Stor gemenskap. Rekommenderas.
Elev
9 feb 2020

Göteborgs bästa gymnasium?

En grym skola för den som har höga ambitioner. Trots den höga studiemotivationen är det är det ganska ”onördigt” och det händer mycket kul utanför skoltid. Väldigt kompetenta och engagerade lärare som är villiga att lägga ner mycket tid på eleverna. Miljön är också trygg, inkluderande och tolerant. Trots små klassrum är skolbyggnaden hemtrevlig och mysig. Möjligtvis är maten inte wow, men ändå långt mycket bättre än många grundskolor.
Elev
1 feb 2020

Bra skola

Sigrid rudebecks är en skola med lärare som bryr sig både om eleverna som individer och deras skolgång. Stämningen är god både bland elever och lärare. Skolmotivationen är hög men med lagom press. Bästa valet någonsin
Elev
22 jan 2020

Stans mysigaste skola

Super härlig skola, mysig stämning och gemenskap mellan alla klasser och årskurser. Det finns många roliga traditioner och en super bra elevkår som anordnar roliga event. Dom flesta är studiemotiverade men inte nördiga och alla hjälps åt. Lokalerna och innergården är väldigt mysiga. Kan verkligen rekommendera skolan!
Elev
22 jan 2020

Göteborgs bästa skola

Absolut bästa skolan i Göteborg. Snälla klasskompisar, trevliga lärare som man alltid kan fråga om man inte förstår och riktigt trevliga klassrum.
Annat
20 jan 2020

SUPEE nöjd

Bästa skolan i hela gbg!
Började precis i ettan och ÄLSKAR ALLT!!!!
Och tvåorna och treorna är SUPER sköna!
Super nöjd med mitt val, men man måste tyvärr va ganska smart men det är värt ett försök!
Elev
21 dec 2019

Tio av tio

BÄSTA skolan i hela Göteborg. Den som säger något annat är från vettet. Med tusentals fantastiska traditioner och grym kårverksamhet så borde Rudebecks vara allas första handsval. Rekommenderar starkt om du är studiemotiverad och tycker att det är roligt att skolan främjar mötesplatser för olika elever att träffas på. Det enda som är som möjligtvis inte är top notch är maten (snälla Murran ta bort slaskhinks-mannen), men annars 10 av 10, alla dar i veckan.
Visar 30 av totalt 40 omdömen

Om SchoolParrot

  • SchoolParrot är en omdömesida för skolor. Vi är ett företag som vill verka för mer transparens inom skola. Vår plattform är öppen för alla användare.
    Läs mer om SchoolParrot och företaget
  • Omdömen publiceras i realtid utan moderering och vi vill uppmuntra våra användare att ge konstruktiv feedback och hålla en seriös ton. Ansvaret ligger på användaren.
    Läs vår policy för omdömen